12316971501353788406.png
  • uiztu
    Ha tényleg annyira bonyolult, akkor miért nem magyarázzátok el? Mondjátok el, hogy akkor hogyan lehet elérni, ilyesmi. De nem egyből azt mondani, hogy haha én nem segítek. Biztos tudnátok segíteni, de inkább csak megpróbáltok nagymenőzni. Szóval, tudom, hogy ez nem így lesz. De, tudnátok összeállítani egy edzésprogramot, amely 5-6 részre van osztva? És, úgy, hogy fokozatosan nehezedik. Például, az első egy olyan edzésterv, amely a nulláról indul. ÉS van egy kép mellette, hogy ezzel az edzéstervvel x idő alatt ennyire lehet megizmosodni. Aztán a következő rész, ami erről a szintről egy következőre léptet, ugyanígy, képekkel, mennyi idő lesz nagyjából. Mondjuk az első szakasz, atletikus testre van kitalálva. A következő, az atletikus testtel kezdődik, és kezdő testépítői izomzatot eredményez. És így tovább. Képekkel, kb. mennyi idő, pro/kontra. Szerintem, ez nem egy ördöngösség. ÉS igazán meglehet csinálni. Úgyhogy nem kéne túldramatizálni. Egyszerűen leírva minden. Esetleg, amit mondtál, hogy ehhez elég nehéz lesz, akkor leírod, hogy hogyan lehet, a legoptimálisabban kinézni, úgy mint a képen. Amúgy meg akik vannak a videókon testépítők, mindennapjaikat mutatják, több hónapon éven keresztül, azért azt kétlem, hogy őket is telenyomják évekig vízhajtóval, hogy jobban nézzenek ki. Igaz, hogy napi 3-4 órát biztos, hogy az edzőteremben vannak, de, nekem is van ennyi időm. A lényeg, az, hogy szeretnék egy ilyesmi edzéstervet. ÉS, ha csak panaszkodni tudsz, akkor ne válaszolj, mert aki segíteni akar, akkor ő sem fog miattad.