BlueDragon88#19260
Semmi gond. Én is bocs. Aztán, ha találsz még ilyen képeket azt felrakhatnád. Főleg ilyen kategóriába, hogy atletikus kezdő, középhaladó, haladó, mester, brutális (akár photoshoppolt is:) kategóriába belehetne rakni a képeket. Szóval tudnál/tok mondani olyan edzéstervet, amivel tényleg hihetetlenül gyorsan meglehet izmosodni? Nem tudom, hogy meglehet-e úgy csinálni, hogy írjátok, hogy kezdőként, ezt és ezt csináld, ennyi hétig, és, ha mindent jól csinálsz, akkor így nézhetsz ki. És ilyen kategóriákba szedni az edzéstervet. Tudom, kicsit bonyolult. Azt is tudom, hogy lehet, hogy én nem úgy fogok izmosodni, mint a képen, de igazából, ha láthatnák az emberek amikor elkezdik, hogy 10 hét után, akár iylen külsőd is lehet, akkor szerintem, sokkal kevesebben adnák fel, és lehetne egy cél. Aztán, ha eléri azt a külsőt, akkor nem folytatja az edzéstervet, hanem ott annál marad. De, ha még nagyobb izmoakt akar, akkor meg folytatja az edzéstervet. Tehát lehet egy iylen edzéstervet, amiben amennyire gyorsan lehet, és megengedi a test, olyan gyorsan izmosodhatok. És az edzéstervet, fokozatosan leírni, hogy kezdésként ezeket csináld, és, ha minden jól megy, akkor 5-10 hét alatt ekkora lehetsz, és ha neked jó, akkor megállsz, de ha nagyobb izmokra vágysz, akkor tovább folytatod ezt a brutális sebességű edzéstervet:)