12316971501353788406.png
  • BlueDragon88
    Nem tudom, hogy mért kell ezt ennyire túlreagálni. Nem kell neked eldönteni, hogy milyen testem legyen. Én csak annyit kérdeztem, hogy szerintetek milyen test a legideálisabb. Én szeretnék testépíteni, de a barátnőm azt mondta, hogy inkább atletikus legyek, kockahas meg ilyesmi. ÉS ezt lehet keverni-e. Hogy testépítő nagyságú izmaim lennének, de mégis, úgy nézzen ki az izmom, mintha atletikus lennék. És, igen valami olyasmit szeretnék, int a képen. De neki nincsen kockahasa. Az, hogy kidülledt a hasa, és látszik pár kocka, az attól még ne kockahas. Én, olyasmit testet szeretnék, amin tényleg kevés a zsír. Tudom, hogy a testépítéshez elengedhetetlen, de valahogy úgy akarom megvalósítani, hogy ne legyen túl sok háj rajtam. Amúgy meg elolvastam az alapismereteket, de azt tényleg sehol sem tárgyalja, hogy ez hogy legyen meg. Meg kérdezni sem lehet tőle. Amúgy meg az is igaz, hogyha lehet akkor én is inkább 1 hónapot keményen végig edzek, minthogy gyengébben edzek és 1 év kell, hogy ugyanúgy nézzek ki. Szóval szeretném megnézni, hogy ti milyen testalkatot javasoltok. És nem ti döntitek el, hogy hogy nézzek ki. Hanem segítség, aki ebben sokkal okosabb nálam, és ő válaszolja meg ésszerűbben, hogy milyen alkatom legyen. Tehát tudnátok berakni pár képet, ilyesmiben, és leírnátok mellé, hogy ti ezt ezért javasoljátok, mert... . Vagy tudnátok berakni képeket, nagyság szerint, hogy milyen "főbb" fokozatok vannak? Kezdő, haladó, mester testépítők, stb. És, tudnátok akkor majd írni, egy olyan edzéstervet, amitől nem kell 1 évet edzenem, hanem elég 1 hónap, és ugyanúgy nézek ki, mintha addig csináltam volna? Tudom, hogy ez nem megy ilyen gyorsan meg ilyesmi, le van írva az alapismeretekben. Hanem, annyira gyors edzést, amivel a határokon belül a lehető leghamarabb felpumpálhatom az izmaim. ÉS nem főleg szteroidokkal. És légyszi segítségetek. Nem akarom, hogy kiröhögjetek. Elolvastam az alapismereteket, De erre nincs válasz.