12316971501353788406.png
  • jazzy
    Látom sok beszólást ismersz és ezt be is fejezheted most, nem a gumiban vagy és ez különcre is vonatkozik, ne viselkedj fogyatékosként, tudom, hogy gumis vagy, itt nem az a divat.

Csodálkozol, hogy leoltanak?

Összefoglalom neked, ne vedd sértésnek, ezek a nyers tények, nem személyed ellen szól.

Az edzésterv egy kalap szart nem ér. Logikátlan, butaság, nincs elég pihenőidő, minden nap guggolás? Na ne viccelj már, talán ez a legnagyobb marhaság az egészben.
    Hiába oltasz itt másokat, legalább ötmilliószor jobban és többet tudnak erről a sportról, jobban tennéd ha nem a kis idióta csigaházadban lennél, hanem segítséget kérnél, ez nem a minél nagyobb baromságot csinálok attól leszek jobb arc sport. Csináld, meg akarod nyomorítani a tested? Csináld ha akarod. De ne itt osszad az észt.

Nem fogsz kapni konstruktív választ ha idióta módon flamelsz és támadsz, tőled idézek "De még mindig nem láttam tőled építő jellegű hsz-t, látom nincs is ötleted, csak ugatsz mint egy kétnapos kis kölyök pincsi ". Ezzel ne érvelj, ha én nyakonbaszlak nem fogok utána kérni tőled ötletet hogy rendezzem be a lakásomat, de utána még le is ugatlak, hogy még konstruktív ötletet nem adtál, nc.

Örültem, szia.