Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
Ez most nem neked szól, mert nem is olvastam vissza miket írtál, de rengetegen sírnak itt, hogy jajj ez, jajj az, miért nem fejlõdnek...
Most ha minden reggel megcsinálsz 100 fekvõt semmi bajod nem lesz tõle. A bajok akkor jönnek ha nem eszel rendesen nincs meg a megfelelõ vitamin bevitel és alukálni is kell hogy fejlõdjön az ember.
Szomszédal nem rég raktunk össze egy faxa kis termet a "pincénkbe" a gépek legtöbbje házimaszek de az ilyen tecsos szaroktól sokkal jobb 😊
na meg az érdekelne, hogy megárthat e, ha túl gyakran fekvõzik az ember? úgy értem izomgyengeség még nincs, mellizom szépen növekedik.. de nem szeretném, ha valami károsodás lenne vagy mi
oszlassátok el a kételyeimet 😊
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Felesleges kis vagy nagy súlyokkal ezdeni.Olyanokkal edzélmamivel megtudod csinálni az adott szériát,sorozatot.
A fejlõdés az 90% kaja és csak 10% edzés...
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT
Szerintetek ezzel a géppel ellehetnek kezdeni egy kis zsírégetést majd alakformálást?
Nem várok csodát tõle,csak sajna profi (Atlas) gépekre nincs pénzem!Persze nem csak ezzel az 1 géppel akarok úgymond "gyúrni"!Haspad,Húzózkodó,Gugguló álvány,Scott pad...ez a gép mellé...!
TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Nem szoktam magamra fõzni, és ezt nem mostanában fogom megtanulni,
és ha nyáron hozzá is konyítok alapokat, akkor sem fogok tudni mindennap magamra fõzni. Itt nem csak naphosszat ( nem ritkán 12h ) kell néha ülve tölteni a padokban, még készülni is kell rá, ó igen négyórás laborok , hétvégi 3napos kurzusok pl., a diplomamunkámról nem is beszélve. Hát még amit szeretnék.. Ja hogy lehet nekem még sincs olyan sok idõm? 😉
Be lehet látni hogy emellett, mikor másra kell koncentrálnom számottevõen, nem tudok annyit enni naphosszat mint egyesek, nem lenne bölcs dolog ezt a hetente két alkalmat tartósan meghaladni
Ti is tudjátok, hogy a testépítés egy életforma, amit a maximális szintjén nem tudok összeegyeztetni a jelenlegi dolgaimmal. Ehhez képest a 2 alkalom nem kevés, én akarom a mozgást meg karban tartani a testem, a gépeknél én sem vagyok kíméletes, és ez elég ahhoz, hogy jól érezzem magam a bõrömben.
Aztán hamarosan vége az egyetemnek, ki tudja mi lesz utána :p
Így napi 8 óra munka mellett már csak heti 7-8 edzés fér bele😄 Najó ha van barátnõm csak 4-5.
És még fõzni is tudok magamra, a kajára odafigyelek.
Hmm... érdekes...
fél éves diákbérlet mindenesetre már ki van véve, mivel mint mondtam a rendszeres járást tartani akarom 😛
Nem hiszem el, hogy egyetem mellett nincs hetente 3 szabad órád! Ez nem igaz! Reggel 8-tól este 10-ig nyitva a legtöbb hely, és ha egyetem mellett nincs idõd rá, akkor valamit nagyon rosszul csinálsz. Ezt természetesen nem bántásból írtam. Ha ennyi szabad idõd sincs, az azt jelenti, hogy napi 15-16 órát foglalkozol az iskolával. Na neeee...
a srác 11 hónap alatt ért el látványos fejlõdést és egyidõsek vagyunk.
Tudom hülyeségnek hangzik, de sokkal jobban fejlõdök most mint a 3as beosztással...
Nekem 2 nap kihagyás már visszaesést jelent...valahogy így tudnám megfogalmazni.
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
mov ah,4ch int 21h end
Ezeket a sablonokat tudom fejbõl, hogy valójában hogy mûködik csak halvány sejtéseim vannak. A lényeg hogy érezhetõen felerõsít és egy kicsit látványra is fúj az izomtömegen, ha jani vagy a kreatin által megteremtett szintet meg is tudod tartani a kúra elhagyása után.
Mindemellett a kreatinból ATP állítódik elõ, ami tulképpen az izomenergia. Ezáltal képes az erõszintet növelni.
Kis mennyiségben pl az edzés utáni turmixba rakott 1 adag kreatin az edzés alatt elhasznált kreatint tölti vissza. A kúraszerû kreatin használatnál tapasztalhatóak igazán annak pozitív hatásai.
mov ah,4ch int 21h end