-
Csuszi remélem érik az a kép....
Igazságszerint nem tudok sok mindent hozzáfűzni a folgokhoz amiket most visszaolvastam de tény h szinte minden hónapra jut egy "freak" aki felpörgeti a topikot és agyilag kicsinál pár embert.Az a baj,nagy álltalánosságba,hogy a hülyét nem lehet semmivel se meggyőzni hagyni kell hogy csinálja a saját hülyeségét.Nálunk terembe is lejön fogpiszkáló gyerek 1. edzése,a gyakorlatok még csak nem is hasonlítottak azokhoz amiket ismerek és ikor odamegyek hogy "Heló,ez milyen gyakorlat?Nem kell egy kis segítség?-Ez van írva ezt kell csinálni!-Ok,CSá!" Mindig minket fognak hülyének nézni mert jobban tudnak mindent és persze ha nem fejlődnek nem nőnek rögtön sírnak és mennek anyagozni,csak az abaj h az alapokkalse vannak tisztában.
Hálistennek 3 éve hogy edzem és semmi nagyképűség nélkül mondom hogy talán a legnagyobb tekintélyem nekem van a teremben mert igen,én feltudtam mutatni 3 év alatt egy formát,súlyokkal dolgozok és mindig fejlődök.Annyira jól esik mikor a normálisabja oda jön,kikéri a véleményem,esetleg kéri h mutassam be neki a gyakorlatot hogyan kell szabályosan végezni vagy csak régen nem látott és megdicsér hogy apám te megint nőttél.Nem tudom hogy mért nem lehet itt is ezt csinálni ez a pár .... és aki betéved ide lássa már be hogy van tapasztalatunk és tudásunk a sportal kapcsolatban és nem árt ha megfogadja amiket mondunk,ha meg nem akkor ne pattogjon hanem húzzon a rákba innen.