Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
Elore is kosz.
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
Szõlõcukor is teljesen felesleges,csak az inzulin szintedet növelgeted vele ami max akkor jó ha creatinozol de edzés elõtt/közbe abszolút nem.
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Szõlõcukrot csak közvetlenül edzés után egyél/igyál. Szója nem tudom mire kell, vegetáriánus vagy? Csokival én is próbálkoztam, csak arra jó hogy megnõjön a hasad.
És az szerintetek jó ha kalórai bevitelhez csokit IS használok?!
AVIRA - \"More than security.\"
"A súly túl gyors mozgatása, rángatása nem okoz olyan feszültséget az izomnak, amely növekedésre serkentené, hanem az izületek feszültségét növeli meg szükségtelenül. Ne felejtsd el, hogy a testépítõ számára a cél nem a súly felemelése. A súlyzózás a testépítõk számára az izom feszítésének egy módja. Egy testépítõ a gyakorlataival az izmait vagy izomcsoportjait célozza meg, semmiképpen ne próbáld a súlyokat rángatni, lökdösni. Különbség van a súly felemelése és az izom edzése között, bár alapvetõ hasonlóság, hogy megfelelõ formát, technikát kell használni. Például ha az alsó hátad megfeszül bicepsz hajlítás közben, akkor nagyobb odafigyeléssel kell végeznek a bicepszezést, nem pedig megpróbálni még nagyobb súlyokkal lengetni a derekad."
10 bõl 9 ember szarul végzi a gyakorlatok 80%-át sajnos...Ha nincsenek meg a megfelelõ alapok a mozgás elsajátítása terén akko vége a dolognak.
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
-Mit egyek?
-Milyen gyakran csináljam a gyakorlatokat?Kb. hány órán keresztül?
-Tudtommal a szénhidrátot edzés után, a fehérját meg edzés után kell a szerveztbe juttatni, jól tudom?És mondjuk a fehérje mennyiségét tojásban kérném ha lehet.
-Ja és a kajára viszatérve, elõbb olvastam itt hogy:rizs, csirke.És csak ezt egyem?<#gonosz1>#gonosz1><#crazya>#crazya>
Na, most csak enni lenne!Ugyis lessz még kérdésem
Na bye all.
Tanácsokat kérnék hogy ell kezdjek e gyúrni??
-kb. 165 cm magas vagyok
-55 kg
-és rendszeresen focizok ( bár ez nem tom h számít e valamit)
Szerintetek elkezdjek gyúrni vagy még várjak vele?
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
Segitséget szeretnék kérni hogy hogyan tudnám a lábizmaimat kellõen kinyujtani egy magas lendítéshez vagy rúgáshoz?
aztán ha ugy alakul elkezdenék valami küzdõsportot!
Köszönöm a segítségeteket!
|MSI K9N NEO-F|X2 3600+|2048MB DDRII 800mhz|ASUS X1950pro 256mb ddr3| TDU online:Roberto16(HUN) TDU Favorite car:Ferrari F-430
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
3-4 hét..?
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Viszont amit itthonra vennék egy Kettlebell de 20 ezer forintot sajnálok ki adni egy vas darabért 😊
Erõs ingert kell adni az izomnak a növekedéshez, nekem a vállam nem akart nõni de ezzel a módszerrel sikerült beindítani 😊
thx.😄
Kérdésem lenne azért, szóval deréktól lefelé minden rendben (nagy és erõs "segg", comb és vádli), a felsõtestem van (még mindig) lemaradva. Láb dolgokat még sokáig kihagyom az edzésbõl.
Szerintetek ennek tudatában milyen lebontásban végezzem az edzéseket? vagy ha van valami tanács szívesen fogadom, elõre is nagyon köszi
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Amúgy felsoroltál pár mr. olimpiát, hát ha nekik se lenne benne pénz ebben akkor senkinek, de valószínû nem keresik halálra magukat
+ magyarba meg még rosszabb a helyzet, itt semmi lóvé nincs benne
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
valaki meg tudná mondani,hogy mik azok az "izék" amibe Scooby kapaszkodik 7:14-nél?<#vigyor1>#vigyor1> és lehet e kapni olyat Mo-n?<#duma>#duma>
Ott van pl Coleman,Cutler vagy Dexter,Esznek mint a hülye húst hússal,Colemannek külön dobozkája van amiben benne vannak a vitaminok/ásványi anyagok.Meg van a könyve és benne van az étrendje is amit kajál verseny illetve off-seasonben és 623g fehérjét visz be naponta!!!!!
Nem hinném h kúrválkodnak mert nem abból telik mindegyiknek nagy házra több autóra....Szponzorok állnak mögöttük sõt szerintem megvan mindenkinek a saját munkája mint Colemanek az h nyugdíjas rendõr,Cutler asszem ingatlanban utazik,Dextert meg nem tudom<#buck>#buck>
Ez egy nagy faszság amit leírtál,lehet h egy idióta mondta akinek nem jött össze semmi vagy nem tudom de ez így nem kóser.Azt meg mindneki tudja,hogy zsíroskenyéren nem lehet 130kg versenysúlyra hízni....
Én itt be is fejeztem.
+Arnold már azelõtt megcsinálta szerencséjét mielõtt színész lett a befektetései révén, már abból milliomos volt, nem hülye gyerek.
+ olvasgass pár cikket el, keressél rá dolgokra
most nem tudom a nevét hirtelen, de valamelyik profi csávó leközölt egy interjút, pár dologról beszélt a profi testépítéssel kapcsolatban, ilyen Mr. Olympia szinten, tehát a legmagasabb körökrõl.
Na szóval 1-2 érdekesség ami így kapásból eszembe jut
-a lényeg ami sztem senkinek nem meglepõ, hogy szét vannak cuccolva, de olyan szinten, hogy pl: az illetõ ha jól emlékszem 60 ezer $ költ rá évente + gyereke már nem lehet stb.
-mondhatnánk, hogy jók sok pénz, biztos akkor van mibõl. Na igen pl: az egyik megemlített illetõ. hogy meg legyen a cuccra a pénz, aki persze hetero, de kell a lóvé-melegprostitúcióra kényszerül
+az ilyen apróságok, hogy amivel minket etetnek,
kérdés: " napi hány gramm fehérjét szedel?" (ami alap egy testépítõnek)
válasz: "semennyit, még vitamint se, csak a cucc"
Szóval az illetõ, csak kurvának nevezte magukat, akiket szépen kihasznál a szakma, mert a tömeg a lényeg és hogy szörnyek legyenek a színpadon.
Csak el kell menni, egy testépítõ versenyre akár nézõként, annál szegényesebb nincsen. Ebben a sportban szinte semmi pénz nincs.
BioTech fehérjérõl tudtok mondani valamit?
egy ismerõsöm szerint szar,de gondoltam megkérdezlek titeket is.
\"Erről van szó!\"
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
tegnap voltam elõször kondi terembe szval nulla tapasztalat😊
valszeg lehet fogok itt kérdezgetni néha dolgokról.
Van vkinek eladó fekvenyomó padja(súlyokkal,rúddal)? max 40k,csak akkor érdkel ha nógrád megyében van.Hol lehet venni jó áron?
http://www.youtube.com/user/McKennyHUN
szntem tüdõgyuszim lesz. :S
Hány nagy tehetségbõl (bármely sportágban) nem lett semmi, csakmert a megfelelõ szponzorral nem találkoztak össze...
Ha nem eszel, csak edzel, nem fogsz 30%ban fejlõdni. Ha nem edzel, csak eszel, nem fogsz 70%ban fejlõdni.
Erre szoktam mondani, hogy a kajálás 100%ban fontos, az edzés pedig 100%ban😊
Azért nem árt különválasztani a hobbi sportot a profi sporttól.
A profi sport nem csak testépítésben, hanem minden sportágban teljes életet és doppingot követel, különben "elveszel a tömegben".
Kérdés, hogy megéri-e?
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Viszont letesztelték (sõt saját bõrömön is tapasztaltam), hogy a testépítés során felszedett, szépen formálódó, de nem túl hatékony izmokból megfelelõ edzés segítségével viszonylag gyorsan elõ lehet hozni a valódi erõt.
A valós erõ másik, nehezebben megszerezhetõ része, hogy a testépítõ rá van állva az izolációra, viszont a test sokkal erõsebb, ha egy egészként mûködik, és egy egyszerûbb gyakorlatba is az egész test teljes izomzata besegít. Ezt meg kell tanulni...
A kajáról pedig: minden sportban ahol számít a kitartás/erõ nagyban meg lehet gyorsítani a fejlõdést, ha a táplálkozást komolyan vesszük. Ez testépítésben hatványozottan igaz, de bármi is a cél, a szalonna nem fogja elõsegíteni.