"A legnagyobb lol itt az TE vagy kedves barátom." - nézd. Már leírtam, de leírom újra, hátha most felfogod. Nem az édes dolgot, azt remélem már sikerült feldolgoznod a fejedben a hétvégén, volt elég időd rá.
Idejössz, sértegetsz, beszólsz, aztán még te rohansz a modi topicba sírni, és még a modik is rád szólnak. Aztán megint beszólsz, immáron már többen szólnak (modi is megmondta, hogy kicsit gondolkozz a saját hozzászólásaidon - töröltetni meg azért akartad, mert ha valaki elolvassa, látja milyen ember vagy - ugye látod, hogy semmilyen jelzőt nem írtam, mint pl. nyomornc, ahogy te rám), és még mindig én vagyok (szerinted) a lol. Értem én, hogy az ember küzd, meg a maga igazát akarja bizonyítani, de legyen benned annyi büszkeség, hogy bocsánatot merj kérni, ne legyél gyáva féreg. Ennyit írtam. Erre megint jött a beszólás. Nincs miről beszélnünk.
Egy bocsánatkéréssel el lehetne intézned az egészet, és nem lenne itt semmi gond. Én meg tudnám tenni fordított helyzetben, a kérdés az, neked van-e elég a gatyádban hozzá... Gyanítom nincs.