Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
kérdés:
elképzelhetõ, hogy edzések után belázasodok? csakmert mindig kiütéses leszek, meg fáj utána mindenem. nemtudom milehet velem.
esetleg próbáljam meg az edzést úgy megkönnyebbíteni, hogy 1-1 izomcsoportra bontom az edzést?
Azért csinálja többel, mert erõsödött.
Egyébként tényleg! mennyivel csinálhatja?
Ez a hozzászólásom, csak megjegyzés volt, de egyetértek veled, az elõbbi hozzászólásoddal 😊
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
Ha õ kizárólag erõsödni akar, és nem izmosodni, avagy nem zavarja a zsírosodás, edzzen és egyen kurvasokat.
Némelyikük egy formásabb testépítõ gyereket is földhözvágna...
Azt szokták mondani hogy a testépítésben 1/10 az edzés a maradék a kaja, szóval 1/10 résznyit fog erõsödni szar kajával 😊
Attól, hogy nem csinálja rendesen a kaja részét, attól erõsödni fog, nem?
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
Na ennyit ezekrõl a Pumping Ironos dolgokról. Ettõl függetlenül nekem megvan ez a film és nagyon szeretem, olykor elõveszem megnézni motivációnak.
mov ah,4ch int 21h end
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
de még szükség lesz szakember segítségére :/
pubi után változott a helyzet
Orionk-vin diesel van a lógomban igen,a túl minden címe filmjébõl.
Jamiro te meg a képen nagyon vékony,túlságosan is,semmi izom szinte.Te vagy anorexiás vagy,vagy nem tudom h mi van veled h annyira fogyni akarsz....<#szomoru1>#szomoru1><#nemtudom>#nemtudom>
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
akkor még volt kitartásom<#szomoru1>#szomoru1>
Egyáltalán azon is csodálkozok picit, hogy elindul, de hát ebbõl is látszik, hogy nekik ez az életük, mindent feladnak szinte a versenyzésért..
Aki nem tudná pár hónappal ezelõtt Martinez nõvérét munkahelyén meggyilkolták, a szellõzõben találtak rá pár nappal az eltûnése után..
Ha esetleg láttátok a Pumping Iront abban Arnold mondta el, hogy pár héttel a verseny elõtt halt meg az édesapja, de nem utazott haza a temetésre és ezért az édesanyja meg is haragudott rá nagyon. Mert verseny elõtt mindent ki kell törölni az agyából és nem figyelhet semmire.
Kai Greene hatalmas, láthattuk az Arnoldon szerintem biztos jó helyezést fog elérni.
Jay is hatalmas ha idén jól sikerül a formája nagy csata lesz az elsõ helyért..
Szerény véleményem szerint idén nem sok esélye van a címre Dexternek.. de 2. helyre sem ha az elõzõ 2 említettnek sikerül a formát idõzíteni. Szerintem.
Surranópályán megemlíteném, hogy Branch Warren fan vagyok, úgyhogy hajrá Branch! 😄
SeanJRRussel : A képeden az ki? Vin Diesel?
Nem találom a hozzászólást, ahol a képei vannak, én még nem láttam õket. Kivancsi vagyok rá.
kösz
Légyszives ird meg, hogy hanyadik hozzászólásban vannak a képeid, amelyekrõl most beszéltetek pár hozzászólás alatt.
köszi
Elõször is leszögezném, hogy fejezd be sürgõsen a kiskegyed honlap olvasgatását mert nem tesz jót!
Protein, fehérje -> aminosav. Energiát ad, beépül az izomba, építõ funkciót lát el. Nem raktározódik, nem lesz belõle zsír.
Mi következik ebbõl? Tömegnövelésre jó, mert épít, fogyásra jó, mert nem lesz belõle zsír és energizál.
A fehérje alap.
Gyümölcs. -> Fruktóz. Ami pedig cukor. Nem jó neked. Egyrészt azért mert nem tölti a glikogénraktárakat ( ha érdekel mi ez google elmondja ), másrészt mert igen, raktározódik a cukor. A hasadon is.
Van olyan gyümölcs amiben kevés a cukor, eheted nyugodtan, diétára nem ideális. Ha ideális diétát akarsz mellõzd. Ha csak diétázgatsz nem kell maximális eredmény edd nyugodtan.
Zöldség. A zöldség jó. Ha komplex fehérjekészítményt iszol hozzá akkor korrekt, ugyanis a zöldségekben bizonyos esszenciális aminosavak ( google ) nem találhatók meg. Avagy nagyon kis mértékben. Ezek többnyire (csak) húsokban találhatók meg.
Ezért tehát ha komplex fehérjekészítményt szedsz (amiben minden amino benne van) nem fontos a hús. Elvileg. Ugyanakkor ajánlott szilárd tápanyagokból is bevinni, egyrészt mert húst enni jó, másrészt mert alapjában véve az ember mindenevõ, erre van beállva a szervezet, stbstb. (Igen igen én nem hiszek a vegetáriánusokban, vegetáriánus látogatóink kérem ne kövezzenek meg már kitárgyaltuk).
Utsóként (és bocsánat elõre, most kicsit személyeskedni fogok), én ha látnám, hogy már kilátszik a bordád és diétázol szívem szerint úgy felképelnélek, hogy észhez térj kicsit 😊
Bár ezt már párszor elmondtuk itt neked és a képek alapján sincs szükséged fogyókúrára.
Te neked ilyen hasizom fétised van?
Igazából a te dolgod, kicsit azért belegondolnék a helyedben ha 15 ember mond valamit abban lehet igazság.
Üdv
meg még olyan kérdés,hogy itthon kondizom,gépen ,súlyokkal stb. és nem nagyon járok terembe,viszont össze szeretnék rakni valami ütõs étrendet ami nem ilyen hogy napi 3kiló csirkemell pl.mert diák vagok és anyagilag azt meg még a protit is nem nagyon tudnám szponzorálni.van valami edzõ aki itt neten meg tuja mondani hogy mit ajánl?
\"A gumi kopjon, ne a lelked.\"
ne hogy leírd megint mit kell tennem! tudom én nagyon jól érted?
mindennek eljön az ideje.csak egy kib****** kérdést tettem fel és megint fel kell hozni a dolgot -.-"
akkor elfogy vagy mi?<#zavart1>#zavart1> csak mert olvastam neten(ismét),hogy sokan fogyásra használják a proteint nem tömegnöveléshez.érdekelne,mert a "makacs" zsírréteget szeretném eltûntetni.
amúgy meg már látszanak a bordáim mint 16 éves koromban,csak most van rajtam izom is 😮 de bizony ám a kockákat még nem tudtam elõcsalni meg a pofám se valami vékonyka. ..ezt értettem a makacs zsírréteg alatt.
De én is adok receptet:
- 100 g zabpehely
- 0,5-0,6 liter tej
- 2 keményre fõzött tojás (szeletelve)
- 1 banán szeletelve
- 1 jó kanál méz
Ezt mind beleteszed a turmixgépbe, és homogénre aprítod. De hangsúlyozom, ez csak inkább desszertféleség.
mov ah,4ch int 21h end
tej,banán, 1 kis szelet élesztõ majd össze turmixolni.
másik bébitápszer de ma néztem boltba hasonló dolgokat tartalmaz mint más tápkieg. csak kisebb mennyiségben.
\"A gumi kopjon, ne a lelked.\"
Pár hónappal volt egy olyan eset, hogy egyik nap fájt a köldök+körülötte is,de fõleg köldököm,hozzányúltam,rendesen éreztem a fájdalmat(azért nem vészes,de nem normális szerintem ) Elõtte való nap edzettem,hasra is,gondoltam amiatt,meg be voltam parázva,hogy vakbélgyulladás<#vigyor5>#vigyor5>,pár nap múlva is fájt,el is mentem orvoshoz,de semmi nem volt,mondta a doki is,h biztos a sport...
Most megint elõjött, tegnap edzettem,most hasazás nem volt,ma du. aludtam pár órát,felkeltem, s ismét köldököm körül érzem a fájdalmat,ha megtapintom,v. lehajolok. :\ Volt már valakinek hasonló?
Ez mitõl van??? Mert már nagyon érdekelne...<#nemtudom>#nemtudom>
Glory, Glory Man. United!
Karácsonyra a cél 105kg lenne az pont 10kg plusz.3 hónap alatt csak sikerül.
3 hét múlva kezdem a tömegelést,a fehérjét 250g ra tolom majd ki naponta,a ch-t még nem tom,majd úgy hogy jó legyen<#taps>#taps>
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
mov ah,4ch int 21h end
Es ez fog adni energiat , de azert a nap tovabbi reszeben se felejts el enni.Legyen meg min. 250-300 gr CH es olyan 2-2. gr protein testsuly kilogrammonkent... meg olyan 3-4 kanal lenmagolaj + 4 liter viz , valamint kello mennyisegben vitaminok es asvanyi anyagok
Ha sporolni akarsz a tapkiegeden akkor rendelj INNEN !!! : www.myprotein.co.uk 5 % kedvezmeny ezzel a koddal : MP88473
hirtelen leesett a vérnyomásod, nem jut elég vér az agyba ezért szédülsz. Viszont hogy ezt mivel tudod stabilizálni abban nem tudok segíteni 😛
A szédülés többek között az idõjárás-változás okozta vérnyomás-ingadozásnak köszönhetõ. Ez különösen a tél-tavasz hófordulóban jellemzõ, hiszen a hõmérséklet igen változó ilyenkor. A szédülést kiválthatja a B2-vitamin vagy a mangán hiánya is.