Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Roger6
Így van, egyik filmjében 240-el szériázott.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

csuszi
elég ciki lenne szegénynekha 120-140-el szériázna😊

MJ rulz Pink Team The Only One

DAcafat
200 felett szokot szeriázni 😊 ha jól emlékszem a 280ba is nyom.

matthias92
szerintem úgy 120-140 körül szériázhat. bár lehet, hogy több 😊

kérdés:
elképzelhetõ, hogy edzések után belázasodok? csakmert mindig kiütéses leszek, meg fáj utána mindenem. nemtudom milehet velem.
esetleg próbáljam meg az edzést úgy megkönnyebbíteni, hogy 1-1 izomcsoportra bontom az edzést?

Igen, esztétikai sport, de azért erõsödnek is az emberek, ha rendesen csinálják. Pl. vörös zoli sem hiszem, hogy fekvenyomást 30 kg-val csinálja 😊
Azért csinálja többel, mert erõsödött.

Egyébként tényleg! mennyivel csinálhatja?

Ez a hozzászólásom, csak megjegyzés volt, de egyetértek veled, az elõbbi hozzászólásoddal 😊

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

jazzy
Ez teljesen így van, és mivel tudjuk ugyebár mindketten, hogy a testépítés esztétikai, és nem erõsport, ezért azt hiszem nem lényeg ki milyen erõs.

Ha õ kizárólag erõsödni akar, és nem izmosodni, avagy nem zavarja a zsírosodás, edzzen és egyen kurvasokat.
Azért kérdeztem, mert a hétköznapokban a munkásgyerekek, akik egész nap fizikai melót dolgoznak és szalonnát esznek, hogy erejük legyen, és ezt több éven át csinálják, õk szépen megerõsödnek. Legalábbis a karjuk biztosan.

Némelyikük egy formásabb testépítõ gyereket is földhözvágna...

jazzy
Fog persze. A kaja arra kell, hogy normálisan, optimálisan fejlõdj.
Azt szokták mondani hogy a testépítésben 1/10 az edzés a maradék a kaja, szóval 1/10 résznyit fog erõsödni szar kajával 😊
Égyik haverom terembe fog járni. Õ nem akar rendes kaját enni. Az eddig megszokott kaját, szalonnát, stb, fogja enni. Egyébként nincs rajta sok felesleg, csak erõsödni akar.

Attól, hogy nem csinálja rendesen a kaja részét, attól erõsödni fog, nem?

King of Roads
Arnold az különb bárkitõl. senki nem inspirált még annyi embert a badizásra mint õ és ez mond valamit. nem tudom ki olvasta az életérõl szóló könyvet elõször csak elképedve néztem néhány húzásán de ha ezeket nem tette volna soha sem lett volna az aki. csak egy lett volna a sok testépítõ közül. a kokszolás mindenki magánügye amúgy már 15 éves korától szúrták õt és tabikat is nyomott mellé. és ha megnézzük megérte. mindent meg kell tenni a gyõzelemért mert ebben a sportban úgy lehetsz valaki ha te vagy a legjobb! amúgy elveszel a tömegben....

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

DeerHunter01
szevasztok!
otthoni edzéshez érdemes venni valami fehérjét/tömegnövelõt ?

\"Erről van szó!\"

Panzermeyer
Én láttam azt a videót is amiben elmondják hogyan készült a Pumping Iron. Az a helyzet, h Arnold apja nem a verseny elõtt halt meg, ez csak egy olyan fogás volt, amivel azt akarták megmutatni, h mennyire elszántak ezek a fiúk. Ugyanígy nem igaz a kocsi ellopásos dolog is, errõl azt nyilatkozta, h valószínûleg sírógörcsöt kapott volna, ha ellopják a kocsiját a ház elõl. Továbbá azt is elárulta, h a bedurranás és az orgazmus érzetének azonossá tétele sem egyéb egy marketing fogásnál. Továbbá Ken Waller nem dugta el Mike Katz pólóját. Mike egyszerûen elveszítette, és nem találta meg, a többi részt utólag forgatták hozzá, hogy úgy tûnjön a gyõzelemért mindenre képes, még ilyen kis gonoszságra is. Amikor Lou és Arnold együtt pumpálnak a kis teremben a verseny elõtt, akkor Arnold folyton piszkálja Lout. Az egyik kivágott jelenetben Lou Arnold kérdésére elárulja, h szerinte Arnold fog nyerni, ez 100%. Egyedül az apja nem vette ezt komolyan, õ tényleg elhitte, h Lou legyõzheti Arnoldot.
Na ennyit ezekrõl a Pumping Ironos dolgokról. Ettõl függetlenül nekem megvan ez a film és nagyon szeretem, olykor elõveszem megnézni motivációnak.

mov ah,4ch int 21h end

Én is kíváncsi vagyok hogy teljesít.Hallottam mi történt a nõvérével, nem könnyû neki az biztos. Most lehet hogy ezért megköveztek, de Arnold hozzáállása nekem eddig se volt túl szimpatikus. Korábban azt hazudta, hogy mindig full naturál volt, késõbb persze beismerte hogy nem... Nem a kokszolás ténye, ami dühítõ számomra, tudjuk jól hogy az olyan szinten elkerülhetetlen volt, és mindig is az lesz. De hogy valaki ennyire ne vállalja fel, aki valójában, az azért elgondolkodtató. Ha az apjával rossz volt a viszonya, érthetõ a távolmaradás. Viszont ha jól megvoltak, akkor igenis önzõ volt, hogy nem adta meg neki a végtisztességet.

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

Jamirofan89
nem.azt hiszem Jazzynek sikerült hatnia rám és butaság a fogyás.
de még szükség lesz szakember segítségére :/

Jamirofan89
akkor meg az volt a problémám,hogy nem tudtam hízni 😄<#gonosz3>
pubi után változott a helyzet

SeanJRRussel
Én is kíváncsok vagyok hogy mi lesz,de arra mégjobban h jövõre vissza jön e télleg Coleman vagy csak reklám volt.Jamiro-s válaszra a google odabasz<#eljen><#eplus2>

Orionk-vin diesel van a lógomban igen,a túl minden címe filmjébõl.

Jamiro te meg a képen nagyon vékony,túlságosan is,semmi izom szinte.Te vagy anorexiás vagy,vagy nem tudom h mi van veled h annyira fogyni akarsz....<#szomoru1><#nemtudom>

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Jamirofan89
http://k epfeltoltes.hu/view/090915/Jim_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

akkor még volt kitartásom<#szomoru1>

Jamirofan89
kereshetek képet,de nem fogom a jelenlegi külsõm megmutatni.egyedül csak azt amin 16 voltam

jazzy
Kíváncsi leszek Victor Martinez szereplésére a MrO-n.
Egyáltalán azon is csodálkozok picit, hogy elindul, de hát ebbõl is látszik, hogy nekik ez az életük, mindent feladnak szinte a versenyzésért..

Aki nem tudná pár hónappal ezelõtt Martinez nõvérét munkahelyén meggyilkolták, a szellõzõben találtak rá pár nappal az eltûnése után..

Ha esetleg láttátok a Pumping Iront abban Arnold mondta el, hogy pár héttel a verseny elõtt halt meg az édesapja, de nem utazott haza a temetésre és ezért az édesanyja meg is haragudott rá nagyon. Mert verseny elõtt mindent ki kell törölni az agyából és nem figyelhet semmire.

Kai Greene hatalmas, láthattuk az Arnoldon szerintem biztos jó helyezést fog elérni.

Jay is hatalmas ha idén jól sikerül a formája nagy csata lesz az elsõ helyért..
Szerény véleményem szerint idén nem sok esélye van a címre Dexternek.. de 2. helyre sem ha az elõzõ 2 említettnek sikerül a formát idõzíteni. Szerintem.

Surranópályán megemlíteném, hogy Branch Warren fan vagyok, úgyhogy hajrá Branch! 😄
Oh, ezt még az elõzõ hsz-be akartam, hogy ne szemeteljek, de elfelejtettem

SeanJRRussel : A képeden az ki? Vin Diesel?

Ezt az üzenetet Jamirofan89 képeire írtam.

Nem találom a hozzászólást, ahol a képei vannak, én még nem láttam õket. Kivancsi vagyok rá.

kösz

Szia!

Légyszives ird meg, hogy hanyadik hozzászólásban vannak a képeid, amelyekrõl most beszéltetek pár hozzászólás alatt.

köszi

redbull0304
Köszönöm szépen a részletes választ! Gyümölcsöket mehetnek? Alma, banán stb...

jazzy
Azonnal válaszolunk!!

Elõször is leszögezném, hogy fejezd be sürgõsen a kiskegyed honlap olvasgatását mert nem tesz jót!

Protein, fehérje -> aminosav. Energiát ad, beépül az izomba, építõ funkciót lát el. Nem raktározódik, nem lesz belõle zsír.
Mi következik ebbõl? Tömegnövelésre jó, mert épít, fogyásra jó, mert nem lesz belõle zsír és energizál.

A fehérje alap.

Gyümölcs. -> Fruktóz. Ami pedig cukor. Nem jó neked. Egyrészt azért mert nem tölti a glikogénraktárakat ( ha érdekel mi ez google elmondja ), másrészt mert igen, raktározódik a cukor. A hasadon is.
Van olyan gyümölcs amiben kevés a cukor, eheted nyugodtan, diétára nem ideális. Ha ideális diétát akarsz mellõzd. Ha csak diétázgatsz nem kell maximális eredmény edd nyugodtan.

Zöldség. A zöldség jó. Ha komplex fehérjekészítményt iszol hozzá akkor korrekt, ugyanis a zöldségekben bizonyos esszenciális aminosavak ( google ) nem találhatók meg. Avagy nagyon kis mértékben. Ezek többnyire (csak) húsokban találhatók meg.
Ezért tehát ha komplex fehérjekészítményt szedsz (amiben minden amino benne van) nem fontos a hús. Elvileg. Ugyanakkor ajánlott szilárd tápanyagokból is bevinni, egyrészt mert húst enni jó, másrészt mert alapjában véve az ember mindenevõ, erre van beállva a szervezet, stbstb. (Igen igen én nem hiszek a vegetáriánusokban, vegetáriánus látogatóink kérem ne kövezzenek meg már kitárgyaltuk).

Utsóként (és bocsánat elõre, most kicsit személyeskedni fogok), én ha látnám, hogy már kilátszik a bordád és diétázol szívem szerint úgy felképelnélek, hogy észhez térj kicsit 😊
Bár ezt már párszor elmondtuk itt neked és a képek alapján sincs szükséged fogyókúrára.
Te neked ilyen hasizom fétised van?
Igazából a te dolgod, kicsit azért belegondolnék a helyedben ha 15 ember mond valamit abban lehet igazság.

Üdv
Milka
jaja,megvan igen😄 köszi szépen

meg még olyan kérdés,hogy itthon kondizom,gépen ,súlyokkal stb. és nem nagyon járok terembe,viszont össze szeretnék rakni valami ütõs étrendet ami nem ilyen hogy napi 3kiló csirkemell pl.mert diák vagok és anyagilag azt meg még a protit is nem nagyon tudnám szponzorálni.van valami edzõ aki itt neten meg tuja mondani hogy mit ajánl?

\"A gumi kopjon, ne a lelked.\"

Jamirofan89
miért nem lehet válaszolni arra a rohadt kérdésre???
ne hogy leírd megint mit kell tennem! tudom én nagyon jól érted?
mindennek eljön az ideje.csak egy kib****** kérdést tettem fel és megint fel kell hozni a dolgot -.-"

MEdievil
Hányszor írtuk le neked mit kellene csinálnod? <#help>

F

hello.ti hogy készítitek el a túrót?
sapkafej
egyé kevesebbet
problem solved

György

Jamirofan89
ööööö srácok azt tudjuk,hogy rendes étkezéssel (és /már akinél/ kiegészítõ szerekkel) lehet izmot építeni,de mi van akkor ha az illetõ tolja a protein turmixot, gyümölcsökön,zöldségeken+fehérjén él és mellette kardiozik???
akkor elfogy vagy mi?<#zavart1> csak mert olvastam neten(ismét),hogy sokan fogyásra használják a proteint nem tömegnöveléshez.érdekelne,mert a "makacs" zsírréteget szeretném eltûntetni.

amúgy meg már látszanak a bordáim mint 16 éves koromban,csak most van rajtam izom is 😮 de bizony ám a kockákat még nem tudtam elõcsalni meg a pofám se valami vékonyka. ..ezt értettem a makacs zsírréteg alatt.

Panzermeyer
Tömegelés alatti desszertnek elmegy, de komoly dolgokat ne várj tõle, ilyesmivel csak az amatõrök szórakoznak, akik elhiszik akkor még, h ezzel is lehet menni vmire 😊
De én is adok receptet:
- 100 g zabpehely
- 0,5-0,6 liter tej
- 2 keményre fõzött tojás (szeletelve)
- 1 banán szeletelve
- 1 jó kanál méz
Ezt mind beleteszed a turmixgépbe, és homogénre aprítod. De hangsúlyozom, ez csak inkább desszertféleség.

mov ah,4ch int 21h end

DAcafat
ma mondtak pár házi maszek turmix tippet nem tudom mennyire hasznosak 😊
tej,banán, 1 kis szelet élesztõ majd össze turmixolni.
másik bébitápszer de ma néztem boltba hasonló dolgokat tartalmaz mint más tápkieg. csak kisebb mennyiségben.

Rash87
BodyBuilder honlapján azt hiszem lehet rendelni.

Glory, Glory Man. United!

Rash87
Ezzel okosabb lettem...<#eljen>

Milka
nem tudjátok hogy magyarországon vagy a közelben hol lehet rendelni/venni Optimum Nutrition terméket?ebbõl is a 100%whey goldprotein érdekelne.amerikából mondjuk jó 45$a cumó és még 45-50 a szállítás,az meg ugy nem buli

\"A gumi kopjon, ne a lelked.\"

Lazarus
sapkafej
ilyen nekem is van mióta gyúrok, de eltitkolom, mert kemény vagyok

György

Rash87
Már megkérdezem már nem hagy nyugodni.

Pár hónappal volt egy olyan eset, hogy egyik nap fájt a köldök+körülötte is,de fõleg köldököm,hozzányúltam,rendesen éreztem a fájdalmat(azért nem vészes,de nem normális szerintem ) Elõtte való nap edzettem,hasra is,gondoltam amiatt,meg be voltam parázva,hogy vakbélgyulladás<#vigyor5>,pár nap múlva is fájt,el is mentem orvoshoz,de semmi nem volt,mondta a doki is,h biztos a sport...

Most megint elõjött, tegnap edzettem,most hasazás nem volt,ma du. aludtam pár órát,felkeltem, s ismét köldököm körül érzem a fájdalmat,ha megtapintom,v. lehajolok. :\ Volt már valakinek hasonló?

Ez mitõl van??? Mert már nagyon érdekelne...<#nemtudom>

SeanJRRussel
Pedig azon lennék hogy felrobbanjon<#violent><#nevetes1>
Karácsonyra a cél 105kg lenne az pont 10kg plusz.3 hónap alatt csak sikerül.
3 hét múlva kezdem a tömegelést,a fehérjét 250g ra tolom majd ki naponta,a ch-t még nem tom,majd úgy hogy jó legyen<#taps>

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Panzermeyer
Persze, h mehet együtt a kreatin és a glutamin. Mindkettõ sejtvolumenizáló hatású, én már anno próbáltam is, elég szépek voltak az eredmények, csak a pénztárcám is bírná... Ha még taurint is ennél mellé, akkor sem robbanna fel a világmindenség 😊

mov ah,4ch int 21h end

2 kanal Whey protein+ 100-150 gr daralt zabpehely...
Es ez fog adni energiat , de azert a nap tovabbi reszeben se felejts el enni.Legyen meg min. 250-300 gr CH es olyan 2-2. gr protein testsuly kilogrammonkent... meg olyan 3-4 kanal lenmagolaj + 4 liter viz , valamint kello mennyisegben vitaminok es asvanyi anyagok

Ha sporolni akarsz a tapkiegeden akkor rendelj INNEN !!! : www.myprotein.co.uk 5 % kedvezmeny ezzel a koddal : MP88473

redbull0304
Köszönöm, és ez fog kellõ energiát adni az edzéshez?

Lazarus
gabona-, kukoricapehely, pufirizs
redbull0304
Sziasztok! Én reggel meló elõtt járok kondiba. Van valami olyan kaja amit megtudok enni azonnal, szinte felkelés után!?! Azaz kellõ energiát add, és nem túl nehéz, és azonnal fogyasztható! Így is 5.30kor kelek, így nincs idõm még fõzõcskézni reggel...

Lazarus
közben alattam meg is érkezett a megfelelõ válasz :]
Lazarus
"de csak akkor ha lefekszek vagy felülök"
hirtelen leesett a vérnyomásod, nem jut elég vér az agyba ezért szédülsz. Viszont hogy ezt mivel tudod stabilizálni abban nem tudok segíteni 😛
jazzy
Szédülés
A szédülés többek között az idõjárás-változás okozta vérnyomás-ingadozásnak köszönhetõ. Ez különösen a tél-tavasz hófordulóban jellemzõ, hiszen a hõmérséklet igen változó ilyenkor. A szédülést kiválthatja a B2-vitamin vagy a mangán hiánya is.
és mijen vitaminhiány?
jazzy
Vitaminhiányt mondanék.. erre rásegít a koplalás
nekem lenne 1 olyan problémám h elég keményen szálkásítok(ez azt jelenti h 5 nap alatt lement 1 kiló) mellé carni_x 40000 és hát nem túl sokat eszek de a napokban olyan mértékbe kezdtem szédülni h nem emberi de csak akkor ha lefekszek vagy felülök. mitõl lehet a carni-x vagy a koplalás?