-
áááá régi:) be voltam hízva, és azóta ez már 150 lenne, karcsúbban:)
de a vége a lényeg, sokkal jobb a mellnek egy előfárasztós sorozat, mint egy balfaszkodás 130-al 140-el. leszakad a csöcsöm hétfői melledzés:
bem. bem. bem. bem. bem. (nagy súly átka, mire felérek este van:)) 130x6
110x amennyi megy
tárogatás fekve 30xamennyi megy rögtön utána pihenő nélkül 90xbe amennyi megy
tárogatás fekve 30xamennyi megy rögtön utána pihenő nélkül 90xbe amennyi megy
tárogatás fekve 30x8 rögtön utána pihenő nélkül 90xbe amennyi megy
kereszthúzás 45xamennyi megy, vetkőző sorozat rögtön 35xamennyi megy, rögtön futás fekvenyomópad 80xamennyi megy (ez így már triszett)
kereszthúzás 45xamennyi megy, vetkőző sorozat rögtön 35xamennyi megy, rögtön futás fekvenyomópad 80xamennyi megy (ez így már triszett)
ferde bem. bem. bem. bem. peck deck-el ugyanaz mint a fekvénél. 3szor
vége:)
másik héten ferdével kezdek, és ott van szett, aztán triszett, magyarul az kapja jobban. a szetteket, triszetteket lehet kombinálni, tolódzkodás, peckdeck, tárogatás, kereszthúzás, két pad között fekvőtámasz.
figyelem: ez intenzív edzés, csak haladóknak, komoly túledzettség lehet a vége. a súlyokat visszavenni, illetve eleinte csak megkóstolni, 1-2 gyakorlat erejéig. nekem az ilyen trükkök miatt van a mai napig izomlázam minden egyes edzés után 10 év után is. folyamatosan fejlődnie kell az edzésnek az emberrel együtt. szerintem:)
amúgy érdekes hogy nekiestetek frayernek, én nem akartam - azt hittem egyedül vagyok, de nekem úgy rémlett, hogy csak "én láttam át rajta" annak idején, hogy egy kényszeres hazudozó, nagyotmondó. roger jól megfogalmazta frayer. ez van, oltári baromságokat szoktál mondani, amit az olvasók egy része bekajál:
- edzőterem nekünk free
- milliós tömörítő progi, kurva gazdag leszel
- kajak téma
- többször azt sugalltad, nagy király gyúrós vagy
- de máshol is olvastam tőled: nulla munka, és mégis kurvára gazdag vagy, hülyére keresed magad a semmivel
a rendszerellenes hsz.id se gyengék:) meg stb stb stb
de engem nem zavar, az életben mindenki ismer ilyen embereket, engem az zavar, hogy van egy idióta réteg, akik bekajálják, és amilyen balfaszok, ennek ismeretében cselekednek a jövőben.