12316971501353788406.png
  • Frayer
    hmmm

Egy kis nosztalgia..
    Talán igazad van. Egy segg vagyok. Én is írtam elég sok faszságot, elismerem. De amúgy, komolyan, nem akartam én itt bántani senkit, és ahogy tudtam, próbáltam segíteni mindenkit. Legalábbis ez volt a szándékom. Na..mindegy, lehet elbasztam..
    De úgy emléxem, hogy voltak itt békés napok is..és elég soxor meg is jegyeztem, hogy szeretek ide járkálni, mert ebben a tocsikban :) nincs széthúzás, nem megy a flame mint a többibe, és egy elég szép kis közösség alakult ki, amire még büszke is voltam.
    Többségében nem volt jellemző a háborúzás. 2-3 ilyen eset volt tőlem, az egyik az a kenusok edzése..
    Mert amikor megnéztem a válogatott csapat edzéstervét, feltünt, hogy ugyan azokat a dolgokat csinálják, minden féle progresszivitás nélkül. De ugyanez a focistáknál is..nem nagyon jellemzőek azok a adaptív és re-senzitiváló metódusok amikre a testépítők már ezer éve rájöttek.
    Ez lenne az igazi cross fitt, ha a focisták, és a kenusok is tudnának értelmes dolgokat átvenni..de meg se próbálják.
    Ezért volt az egész kirohanásom..de már bánom. =(
    Már nem akarok beleszólni semmibe.
    Ne is hallgassatok rám. Csak be akartam köszönni.