12316971501353788406.png
  • Roger6
    Én is úgy látom, ezek az újak nagyon elbánnak velem.

Köszönöm szépen kedves Különc, hogy megkérsz arra, hogy ne látogassam ezt a topikot többet, de azért hadd érveljek kicsit mégis magam mellett. Nos, először másfél-két évvel ezelőtt jöttem ide ebbe a topicba, hogy magamba szívjam azt a rengeteg tudást, amit az itt író, és élő emberek felhalmoztak az idők során. Rengeteg segítséget kaptam itt, és sokan még mindig itt vannak a régiek közül (bár Csuszi kicsit inaktív mostanában, de ez talán a nyárnak is betudható - pedig kíváncsi lennék, hol tart a diétájába ). Legfőképpen táplálkozás terén szorultam tanácsokra / segítségre, és meg is kaptam ezeket. Ennek eredménye lett, hogy az első évben közel tíz kiló tömeget szedtem fel (nem izom, mint ahogy azt sokan gondolják a tömegnövekedéstől...), mert betartottam a tanácsokat, amit adtak. Közben utánaolvastam egy-két dolognak, bújtam a netet (munkám során akad rá idő néha), és sokat tanultam erről a sportról, és mostanában veszem a bátorságot, és néha segítek is embereknek, bízva abban, hogy jót, s jól cselekszem. ű
    Van itt szerintem pár régi motoros, aki láthatta, hogy mennyit fejlődtem "tudás" szintjén az elmúlt időszakban, és bizonyíthatja, hogy nem beszélek hülyeségeket.

Nos, szerintem maradok a topicban, ha nem bántom meg őfelségedet. Megbeszéltük? Köszi.

A másik dolog. Minden tömegnövelőnek és fehérjének ÉDES az íze. Attól, hogy nagyon buta embernek nevezel, még így van. És én kurvára nem vagyok édesszájú, ezért írtam, hogy nekem pl. nem finom sem a tömegnövelő, sem a fehérje. Nem a magnumfagyidról beszélt itt senki, hanem az édes táplálékkiegészítőkről. Látom, ez nem jött át, bízom benne, hogy nem az intelligencia hányadosod alacsony mivolta miatt, hanem egyszerűen tegyük fel: elolvastad, vagy nem gondoltad át.

És a harmadik dolog. A régiek tudják, hogy én szikla szilárdan vallom azt, hogy amíg nincs rendben a kajád 90%-ban, teljesen felesleges táplálékkiegészítőt fogyasztani. Tudom, a teremben, meg a haveroknak jó mutogatni a különféle cégek által kreált modernebbnél modernebb külsejű, és designos shaker-t, de azért megkérdezném tőled is? Kajával hogy állsz? Persze, tudom. 100%. Mindenki ezt mondja, és bevág egy turmixot...

THINK ABOUT IT