12316971501353788406.png
  • Roger6
    Hát én edzeni a teremben fogok ezentúl is, és tudod miért reagált így a szervezeted? 2 ok:
    1. - hagytál ki 3 hetet. Fél évente én is kihagyok 2 hetet, ez teljesen jó hatással van a fejlődésre. Ennyi kell is.
    2. - nem a megszokott gyakorlatokat végezted, hanem valami "újat" a tested számára. Edzésterven minden hónapban változtatni kell, így elkerülhető, hogy hozzászokj a gyakorlatokhoz. Rengeteg gyakorlat van, variálni kell őket, és máris egy lépéssel közelebb vagy a célodhoz.

Trükkök, kicsik, de hasznosak... nem is gondolná az ember mennyire.

Én a mai lábedzéstől parázok. Múlt héten strandon voltam, aztán ugráltunk be a medence széléről, mint a hülyegyerekek. Egyszer vissza kellett lépnem a dobbantóról (talán a sör + nap erősebb nálam), és a térdemnek nem esett túl jól, egyből összerogytam, mint egy bábu. Az emberek meg csak ennyit mondtak: "nah, ez meg milyen részeg". Nem tagadom, volt benne igazság, de ha már érzem, hogy fáj a lábam, akkor mégsem ihattam annyit. Szóval ma csak óvatosan szabad lábaznom. Érdekes, hogy lábtolásnál abszolút nem érzem a fájdalmat, guggolásnál viszont előjön (legrosszabb a futás, 10 méter nem tudok fásli nélkül futni). Sportorvos meg elkergetett tavaly, hogy nincs semmi bajom, menjek be nyugodtan dolgozni. Ok öreg...