-
T3 ban semmi számítógép nem volt,összehozta a formát.Talán az egyetlen ok amiért nem tud edzeni az a szíve.Már műtötték mert vmi baj volt pontosan már nem emlékszem h mi és mondták az orvosai h ha edz is akkor minimálisan ne bukásig és kis súlyokkal mert ha nagyon megterheli a szívét akkor kampec lesz szegény Svárcinak.Meg 60 felett nem hiszem h 50 karnak kéne lennie,letette már ő az asztalra amit kellett,akinek meg nagy a szája,csinálja meg azt amit ő és akkor magyarázzon.
A másik,Colemannek abból áll az éleet h eddze szik eddz meg alszik és semmi más.El vagy tévedve te is cseppet.Mikor nyáron készülés van a Mr.Olympiára akkro a abban 2-3 hónapban télleg ennyi a dolga.Off seasonben mit csinál a gyerek,repül össze vissza iylen vendégpózolás olyan szereplés... és azért valljuk be h az is csak fárasztó dolog,magánéleti dolgokról nem is beszélve.Ronnie úgy nyert 3-4 Olympiát h mellette dolgozott rendőrként rendes munkaidőben.Ez egy életforma,ami rengeteg áldozattal jár és energiával és főleg kitartással.
Speciel én se nagyon lábazok,gugolni egyáltalán, mert bicózok keményen és elég erős,vastag a lábam.Sajna nekem is le volt maradva a felsőtestem, mostanra már úgy ahogy esztétikus lettem.A biciklizés igenis keményen dolgozza a lábat,ki kell próbálni a heygi bringát vagy túrázgatni a hegyekben aztán mikor 15 percig mész hegynek fel már majd szétszakad a lábad...Edzi keményen és nem kell leszólni.A testépítő meg azért nem teker mert hamarabb megvan a gugolás és az ő szintjükön azért lehet h kevés lenne a tekereés amásik meg h ezek az emberek szinte percre bevannak osztva h mikor mit csináljanak.Pontos kaja,pontos edzés még a sex is időre...Azt is tudja mindenki h a bringa cardió edzés és azért kétlem h a etstépítő lábedzés helyett kardiózna,égetné az izmokat mikor nem ezt szeretné.
Az eresedésre csak anynit h ha akárki nagyon lefogy akkor ugyan olyan eres lesz a karja ha edzett előtte ha enm mert eltűnik a zsír és látszódni fognak a dolgok.Persze nem olyan mértékben lesznek nagyok az erei mint egy testépítőnek de azért ezt gusztustalannak mondani...Akinek nem tetszik az ne nézze vagy mennyen sakkozni,attól maximum az agya eresedik,jobb esetben agyvérzést is kap és nem kell itt hallgatni a hülyeségét.
Sajna télleg igaz az,hogy sokan betévednek ide és osztják azt észt,mikor fingjuk sincs semmiről.Persze mi itt páran akik itt vagyunk kis ideje,nem egy éve toljuk,pláne csuszi v jaddz, nem tudunk semmit csak mondjuk h egyetek csirkét csirkével stb...Először mindenkinek tisztába kellen lenni az alapokkal és utána ugatni.Ameddig ki se próbálta a sportot vagy 3X volt életében súly közelében addig kuss.