Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"sajnos azonban rá kell mutatnunk arra a tényre is, hogy a magas hõmérsékleten történõ megfõzés denaturálja a tojásfehérjének egy bizonyos részét, ami által a test hasznos aminosavakat lesz képtelen felhasználni. A fehérje döntõ hányadát felhasználja a szervezet, de nem mindet."
bodybuilder.hu
szóval most akk nyersen vagy sütve vagy fõve(alacsony hõmérsékletne vagy hogy?
mov ah,4ch int 21h end
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
Ennyi telleg nem kell ezek szerint koran kezdeni.
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
Menj inkább sportolj mást,hidd el lésõbb megfogod bánni,fõleg izületek terén.Én 18 vagyok,2 éve csinálom és pl a vállam már nem olyan mint régen.
Hiába mondassz bármit is, a súlyokat felejtsd el ha kicsi ha nagy.Majd 3-4 év múlva.
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
vékony alkat vagyok:\
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
F
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
.
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
mondjuk lehet h egykezes súlyzókkal túl sokkal próbálkozom most 10-10 kilóval csinálom de nem nagyon birom próbáljam kevesebbel mondjuk 8-8 al?
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
próbáltam már nyak mögül nyomni arnold nyomást egykezes sújzóval oldal/elõre emelést de semmi segítsetek pls...
találkoztam egy helyi taggal, aki régebben tesitanár volt. meglett dícsérve az alkatom, az alakom, és a kockás hasam <#vigyor5>#vigyor5>.
a-b-c-a
b-c-a-b
c-a-b-c
a-b-c-a...és igy tovább volt
aztán terveztem azt hogy a negyedik napot lecserélem úszásra,~egyórára, és az elsõ edzésen hátat edzek,hogy minél több nap teljen el azúszás meg a hátedzés között(azúszás megmozgatja az egész fölsõtestet, kiváltképp a hátat)
csak...elmaradt...felhagytam a kondival mostanig, mindeféle gondok miatt(egészségügyi,etc.)
Én személy szerint az ötnaponta edzettel fejlõdtem a legtöbbet, lehet, vissza kéne térni rá. Most heti 1, kiv. a vállam.
A legjobban a válledzést imádom, szétgyötröm, mint az állat. Szerencsére még nem sérült le a vállam sosem, nincs rotátorköpeny probléma.
mov ah,4ch int 21h end
Én nem tom de 2 éve edzek és nekem kell a 2X mellezek bicepsz... a héten me amúgy olyan plöttyettnek érzem magam meg nem tom.Eddig elég jól fejlõdtem.Lehet h akko csak 1X kéne edzeni egy izmot?
más: tegnap tuti odabasztam kicsit a régnem edzett szervezetemnek, gyerekek olyan izomlázam van mellben, hogy aligbirok mozogni. étvágyam nem javult, túledzettem magam(?). mostanság sajnos csak alkalmi akciókra futja, de majd ha meglesz a jogsim szept közepétõl, belecsapok a közepébe! 😊
Azért pedig elnézést hogy mindent tõletek kérdezek, próbálok utánajárni minnél több dolognak, de nincs sok idõm. Szeptemberben mehetek vissza az egyetemre és szeretném a leghatékonyabban eltölteni az idõt az edzõteremben. (Nem várok csodákat, csak szeretnék felréntani pár kiló izmot és zsírt, hogy ne úgy nézzek ki mint egy gyík.)
Izé, én is elolvasok minden cikket, de ösztönösen edzek. 😄 Meg van szabva, hogy pl. "hétfõ hát, szerda váll-tric, csütörtök láb, szombat mell-bic" aztán minden testrészre csinálok 3-4 gyakorlatot, ebbõl 2 mindig állandó, vmi alapgyaksi.. a többit meg úgy variálom ahogy kedvem van.. ^^
Matthias tuti, hogy ismerlek, elég szerencsétlen béltraktusod van, az hótziher... Szeggyé' enzimkomplexet.
az orosz csoda túrmix
<#buck>#buck><#mf1>#mf1><#ravasz1>#ravasz1><#worship>#worship>
Russian Research Confirms Staggering Increases in Muscle Size and Strength...
Discover for Yourself the Explosive Muscle-Building Power of This New Russian Bodybuilding Breakthrough...Now, in less than 30 days, you can naturally gain an average of 20.2 pounds of solid muscle mass without gaining a single ounce of bodyfat.
It's true. Research from Russia's Smolenk State Medical institute now shows you can gain an average of 20.2 LBS of lean muscle mass within just 30 days without putting on additional bodyfat.
The secret behind these shocking muscle-growth results is a new Russian bodybuilding formula called "Mонстр Mикс" (in English, this translates to "Monster Mix").
In fact, tests show that within only 10 days, 78 highly trained Russian athletes experienced a shocking 6-7% increase in lean muscle tissue with a concurrent 10% reduction in bodyfat.
"Mонстр Mикс" (Monster Mix) is so powerful, one biochemist from the University of Missouri recently called it "The world's most powerful natural muscle builder."
Thanks to this amazing new clinically proven post-workout supplement...
Ezek az oroszok mindig tudják hogy mi kell a népnek.De azé egy hónap alatt 9kg izmot felpakolni.Kíváncsi vok hányan dõlnek be neki.
Nagy álltalánosságba akik elkezdenek edzeni,azoknak akkora arca lesz és azzal is elkezd vitatkozni aki több éve csinálja már és igen sok tapasztalat van a háta mögött.
A másik meg, van az a mondás,hogy szarból nem lehet várat építeni.A bodyban is ugyan így van.A lényeg az apróbb részletekben vesz el.Ha mindig csak a fõbb gyakorlatokat csinálod akkor sose lesz szép formás izmod.Ha nem próbálod különfélébb gyakorlatokkal bombázni az adott izmot,vagy izomcsoportot akkor túl sok mindent nem fogsz elérni.
Szóval az építõ jellegû kritikát mindig hallgassuk meg és az okosabbal ne harcoljunk.