12316971501353788406.png
  • jazzy
    Idejön valaki, megkérdezi mit egyen, mit csináljon.

Itt egyrészt ha már valami elmondunk neki, azt választjuk, ami a leghatásosabb.
    Ha van egy minimális esze, márpedig ha csinálni akarja kell, hogy legyen, akkor rájön, hogy a csirkemell nem azért jó, mert így néz ki és így hívják, hanem azért, ami benne van. Megkeresi mi van benne, keres más húsokat ami hasonlít és megeszi, voila.

Nyilván nem fogom írni, hogy egyél nyúlhúst, meg őzet, mert ki a faszom fog nyúl meg őzhúst venni. Marha gyakran van említve, csak éppen amikor gazdasági válság van nem tanácsolunk marhát ami rohadt drága.

Én is szoktam inni tejet, sőt, még kefírt és natúr joghurtot is eszek! Hujuj, most mi lesz. Ezekkel sincs baj, ahogy vaxi mondta. De nem arra való, hogy a turmixodat felkeverd vele, arra a VÍZ VALÓ és ezt még 25milliószor is leírhatjuk.

Igyál tejet ha akarsz, de ne kampányolj már, hogy milyen kurva jó. Mi itt elmondjuk mi az optimális, azon kívül mindenki azt csinál amit akar az már nem az én dolgom.
    Azt hiszem aki itt kérdez, az pontos választ kíván kapni és nem olyat, hogy najó ez is jó meg az is jó de amúgy azt eszel amit akarsz.