Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
"olyan töltelékszavak mind a bazdmeg és hasonló nem tudom miért szükségesek."
Nem tudom hol olvastad és eddig szerintem senki nem sértegetett hanem egy igen komoly dologra próbáltuk felhívni a figyelmed! Láthatólag nem sok sikerrel ezek után még neked áll feljebb?
F
Lattal mar Ronnie Coleman DVD-t ahol Ronnie minden reggel 12-15 tojas feherjet zuz grizzel ? 8-szor Mr. O. tudott lenni gondolom hulye ehhez sporthoz... 😄D
Ha sporolni akarsz a tapkiegeden akkor rendelj INNEN !!! : www.myprotein.co.uk 5 % kedvezmeny ezzel a koddal : MP88473
#13949: akkor egyél nyersen tojást, sõt nyald ki a tyúkok valagát, ha leszarod azt aki egyátalán méltatott válaszolni neked.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
MJ rulz Pink Team The Only One
De persze h nem szabad nyersen tolni, tök mind1 honnan származik, csak egy fertõtlenített, de 40 fokban a Tescohoz szállított tojásnak 80% esélye van h a salmonella fertõzés megindul a héj belsejében, mintha a tyúk alól kiveszed reggel és berakod a hûtõbe.
F
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Második kérdésedre Diéta + Aerob edzés. Kiszámolod a kaját nem eszel félre + az edzéssel idõvel el tudod tüntetni. Kitartás kell azért nem 2 perc de errõl szól kb. az utóbbi pár oldal olvasd vissza.
F
F
Valaki a másik kérdésre is mondhatna vmit.
és szalmonelláról?
Hacsak nem akarsz 1 hetet kórházban eltölteni,fõleg nyáron nem szabad.
Én rántottát szoktam(kolbász nélkül persze) vagy lágytojás.
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
vigyazz nehogy tul izmos legyel
Ha sporolni akarsz a tapkiegeden akkor rendelj INNEN !!! : www.myprotein.co.uk 5 % kedvezmeny ezzel a koddal : MP88473
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Ne bizd a bemelegitest a radiatorra !! vagy mer meleg van a teremben a tokom melegit be
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
amúgy van valami gyakorlati trükk abban az esetben,ha 'kinõtted' a súlyokat és meg akarod nehezíteni a feladatot? vagy muszáj lesz új egykezeseket vennem?<#wilting>#wilting>konditerembõl lehet venni?XD
elsõként azért ezt próbáld szerintem
ha nem jó, monohidrát!
(és most légyszi ne boudybilderes oldalakat limkeljetek)
\"Erről van szó!\"
F
az lenne a kérdésem hogy otthon mennyire lehet kigyúrni magam ?
van egy fekpadom súlyzóval meg még két egykezes súlyzóm.
az lenne a lényeg hogy látszódjon azért hogy edzegetek.
\"Erről van szó!\"
/body.builder.hu/
na de van egy kérdésem: visszatérve erre a tojásos dologra, utána néztem h a sárgájában a zsírok telítetlenek, akk mért nem szabad enni?? egyik, hát nevezzük amatõr de rendesen kidolgozott ember, azt mondta h õ van amikor csak sárgájából csinál kaját.
Másodszor akkor nõnek az izmok amikor pihensz és nem akkor amikor edzel. Tehát nyilván nem vesznek kárba azok a napok és megvan a szerepük és legfõképpen sem épülsz le az alatt.
Harmadszor haladóként úgy kell megedzeni az adott izomokat hogy kb heti 1 max 2x mert ha többször is megy akkor rosszul csinálod (kezdõknél még azért ez nem így van).
Neked most szerintem mehetne egy heti 4x vagy minden második nap (Napi 1 óra nem több mint most 2,5) az alap gyakorlatok. Lábazást se felejtsd el nem csak fekve nyomás kell hanem a guggolás is nagyon fontos.
Itt vannak edzéstervek ez alapján tökéletesen össze tudod rakni magadnak
Kaja fontos és ki kell számolni és kevés a 2 tojás itt tényleg zabálnod kell.
F