12316971501353788406.png
  • Eagle16
    A tiszta izolátum egy kicsivel gyorsabban szívódik fel edzés után, nincs benne annyi laktóz (vagy egyáltalán nincs benne), szénhidrát és zsír. Szóval "tisztább" fehérje. Ezeknek általában magasabb a fehérjetartalma is, 80-85% akár. Aki érzékeny a laktózra, vagy diétában van, annak hasznos lehet, de szerintem tömegeléskor pénzkidobás, olyankor fölösleges drága izolátumot inni (hobbiszinten persze).

A koncentrátum meg kicsit több van mindenből, amit föntebb leírtam, de tömegeléskor egyáltalán nem számít az a kis cukor meg zsír, ráadásul olcsóbb is, olyankor jobban megéri ilyet venni.

Na most gondolom sejted, hogy a kombinált fehérje ennek a kettőnek a keveréke, azt általában nem írják rá a dobozra, hogy mennyi a keverési arány, de olcsóbb termékeknél sejthető, hogy több lesz a koncentrátum és kevesebb az izolátum.

Szerintem jó a Twinlab fehérje, olyan óriási különbség nincs köztük, de talán diétához egy fokkal jobb amit választottál. (hogy mennyire, az függ attól, hogy most mennyire tartod be a diétás étrended)