12316971501353788406.png
  • Roger6
    Hát ezen beszartam! Nem akarom az oldalt linkelni, mert hátha valami ember idetéved, és még a végén elhiszi ezt a sok baromságot, de idézek egy két szöveget:

"Két hónapon keresztül heti háromszor edzettem úgy, hogy mindennap protein shakeket ittam és SEMMI eredménye nem volt. Ezzel az anyaggal 3 NAP után látom az eredményt. KIRÁLY! KÖSZ SZÉPEN. "

Na és ezt is figyeljétek, még kép is van hozzá, 3 hét a kettő kép között eltelt idő (na persze...)

"Józsi (ezek a nevek bazmeg...)

A haverom mesélt erről a cuccosról, megrendeltem 3 hete kábé és olyan gyorsan megváltoztatta a testem hogy nem hittem a szememnek
    "

"Kov87

Eltelt 4 hét és kivégeztem a próba üvegeket. Ahogy láthatjátok a milyen volt előtte és utána képeimen, ez a szer tényleg hat! Csak köszönetet akartam mondani, mert ez a termék tényleg megváltoztatta az életemet! "

Most komolyan, miért hisznek ennek a sok faszságnak az emberek? Az emberi testet nem lehet ilyen gyorsan formálni, ez nem természetes. Szánalmas az az oldal, ráadásul szerintem az összes kommentet egy ember írta. Mindig cuccosnak, anyagnak, szernek nevezi ezt a valamit, ez már eleve feltűnő kellene hogy legyen. Ami természetes (úgy mint táplálékkiegszítők), azt nem cuccosnak nevezi az ember...