Roman#17135
Én meg imádok "baggy" ruhákat hordani, ami jó bő szabású. No és hosszú cuccokat. Amióta normálisan fölöltözöm, jóval könnyebb vékonynak maradnom, jobban eresedek, s nem szoktam fázni se. :D
A csajokat bírom, télen is kinn a fél picsa, aztán olyan zsírtenger nő oda, hogy soha az életbe nem szedik le. Ahol nem öltözöl föl rendesen, ott számíts a termoinszulációs céllal fölhalmozott adipociták szignifikáns hipertrófiájára s hiperpláziájára is. Csak azért írtam így, mert így olyan tesztoszteron-nemzetes, mintha angolból fordította volna valami fizetett csávó.
Plusz, teremben is jó a mackó-melegítő. Ízületeket melegen tartod, élénkebb a keringés, jobb a durranás. Meg betegségre is első osztályú, én akárhányszor taknyos leszek, megfázok, csak jól beöltözve leedzek egy közepes intenzitásút (az intenzitás a használt súly, úgy tudom) és estére kutyabajom.
Plusz én pánikolós, fosós hülyegyerek vagyok, aki fél a szűk helyektől. Ha feszülős cuccokat veszek föl, mindig felmegy a pulzusom az egekbe, kitágul a pupillám és teljes vészhelyzet áll be, kapkodó, ideges leszek. :D
Szóval, félek a szűk ruháktól. Meg egészségesebb a normális, laza fazonú. (No nem arra gondolok, mikor hat számmal nagyobb melegítőt veszel, meg gatyát, s a pöcsöd kilóg, meg nem látják a kézfejed, plusz folyamatosan a nadrágszáradon taposol. :) )