12316971501353788406.png
  • Roger6
    Miért édekel? Úgysem akarsz kokszolni, nem? Akkormeg?

Amatőr/hobby szinten annyira hihetetlenül felesleges pénzkidobás, és veszélyes tényező, hogy teljesen felesleges. Profi szinten sokan használják, hiszen nem érsz el nélküle komolyabb eredményeket, de a profikat ne keverjük össze a teremben lévő suttyókkal, akik ezzel nyomulnak: "te! ja te-e! ottan! Kő deka? Vagy napocska? Meee van occsóóér!" Azt halkan tenném hozzá, hogy a profiknak teljesen rendben van a kajálásuk, tehát megvan a napi fehérje/szénhidrát bevitel szilárd kajából, és ezen felül akarnak még valamit elérni, a hobby szinten kokszolók meg pizzán élnek, mert azt hiszi, majd attól lesznek nagyok, hogy benyomják a cuccot. Sok faszakalap. És a legjobb! Múlt héten találkoztam egy sráccal, egy éve nem láttam, 22 éves. Úgy nézett ki, mint a teleszart búvárruha, pedig egy éve kőkemény izmok voltak rajta. Kérdezem, hogy mi van vele? Abbahagyta az edzést meg ilyenek. Mondom én meg most kezdtem el egy kreatin kúrát. Erre - jaja, ő is csinál egy kúrát, de valami sustan...nemtommilyen kúrát csinál most, havi 50 rongy, de két hónap alatt 15 kg TISZTA izom. Na itt fordítottam hátat, és elkezdtem röhögve fekvenyomni... A sok lúzer.

"mellesleg a kokszos izom ugye leereszt, de a tisztán felszedett az hogy viselkedik öregkorra? " - minden izom leereszt, ha nem dolgozol vele, nem is kell megvárnod az öregkort.