12316971501353788406.png
  • Avrack
    Sziasztok!

Létszi segítsetek, valakinek már volt itt olyan problémája hogy túl sok hasizom erősítő gyakorlatot végzett és ennek hatására reflux betegséget kapott?(nem tudom, hogy pontosan minek a hatására de az a lényeg, hogy túl sok gyomorsav termelődik és ugye ez elég kellemetlen érzést okoz)

Ha igen akkor létszi mondja el, hogy mi történt vele sikerült e felépülnie és ha sikerült akkor miket tett érte milyen gyógyszereket szedett stb...

Nekem egy olyan edzés után jelent meg a probléma amikor jóval több hasizomerősítő gyakorlatot végeztem annál mint amit általában szoktam szóval feltételezem ez okozta a problémát. Már 3 hete tart és szedek rá savlekötőt, de semmi javulás.

Orvoshoz csak végszükség esetén akarok menni mert ugye alapból 2 hónap mire kapok időpontot, meg egy gyomorvizsgálatnál lenyomnak valamit a torkodon ami további problémákat is okozhat (ismerősömnek mióta volt egy ilyen vizsgálata fáj a gyomra)

Szóval létszi ha valakinek volt már hasonló gondja az segítsen, mert elképesztően zavaró már és az egy dolog hogy edzeni nem tudok miatta de a mindennapokban is eléggé frusztráló