Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha jönne egy hír,hogy valaki megtalálta a tökéletes edzéstervet, vagy megtalálta a mellékhatás mentes szteroidot, vagy valami szenzáció... akkor jó lenne, lenne forgalom.
De 12 ezer hozzászólásban már nagyjából kibeszéltük az egész testépítést, vannak alaptételek, amiket szinte kötelezõ betartani, minden más hülyeség.
Például arnold nyomás, vagy simán arnold, teljesen használhatatlan, hülyeség. Az alapigazságok már több tíz éve nagyjából ugyan azok.
Nem vagyunk papagájok, hogy ugyan arról beszéljünk éveken át.
Talán annak lenne értelme,hogy létrehozunk egy web lapot, és egy egy két száz oldalas body e-bookot. Közösen.
I love to walk in the rain, because no one knows im crying
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
10 nap alatt másfél kiló plusz. Viszont meglepõdtem rajta hogy egész jól bírom a nagyobb súlyokat is, nem annyira kimerítõ mint amire számítottam. A guggolós súlyt már nem tudom a földrõl a nyakam mögé felemelni, de kitrükköztem hogy a fekvenyomó padról hátulról felnyakalom 😊 Mivel itthon edzek és nincs ilyen "guggolós ketrecem" kénytelen vagyok improvizálni.
na sebaj, vigyázok magamra, mert a végén meglátogat. és akkor vajon hoz ajándékot is? ha lehet akkor savior hozzál egy 5kg-os wheyprot, egy karton túrót, egy doboz bolerot, meg 2kg csirkemellet. a szûzpecsenye a hab (hal😊) a tortán. thx. de akkor se lesz köztünk semmi ne hari...hacsak nem vagy barna hajú 10/10-es csaj (de ezt nem hiszem😞)
MJ rulz Pink Team The Only One
Úgyhogy nagyon kell vigyáznom mit zabálok össze.
Most 90kiló vagyok.
100 még nem voltam sohasem,pedig férfi ember 100milliónál vagy 100kilónál kezdõdik,az utóbbit könnyebb lenne elérnem😄
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Viszont összevissza eszek, igaz sûrûbben és fehérjét szénhidráttal mindig. De ha számolgatnék és nyomtanám a rizst csirkemellel lehet hogy sokat számítana.
Péntekre berakok még egy bicepszet, eddig csak hétfõn volt.
Heti csak egy alkalom? Hány kiló vagy te? Nem 166 ot akartál írni?
On: heti 2 bicepszedzés mennyire ajánlott? Nehezen fejlõdök, persze nem várom, hogy több edzéssel nagy lesz a változás, de úgy érzem heti 2 belefér.
Más: 66kg-nál járok most, eddig egész jó, bár lassabban növök, rizs-tészta-burgonya megy 1000el, + mellé csirkemell, edzés után fehérje, gyümölcsök, lenmagolaj helyett még mindig tökmagolajat tolok, vacsora néha túró.
"jol vigyazz magadra. itt lakom a kozeledben, lehet majd meglatogatlak"
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Nemtom mitõl lehet, nem sikerült rájönnöm.
.. " Én nekem, az a bajom, hogy sajnos meghaltam. öö De már elmúlt."
leszarom a konfigod...
Ezt úgy lehet a legjobban megcsinálni,hogy naponta csak egyszer veszed be az egész napi mennyiséget, gyors anyagcserére, minden féle emésztést lassító táplálékot mellõzve.
Tehát ,tiszta vízzel, edzés után, 20 perc alatt felszívódik, azaz edzés után fél órával már kajálhatsz is, addigra helyre rázódik a szimpatikus idegrendszer is, amit az edzés szétzilált.
Tegnap vettem 100% Creatine Monohydrate-ot, és lenne egy kérdésem. Szóval a címkére az van írva, hogy feltöltési szakaszban igyak 4 adagot naponta, edzésnapon kettõt edzés elõtt, kettõt edzés után. Továbbá az áll rajta, hogy egy adagot 500 ml vízben keverjek el. Szóval az edzés elõtti dupla adagot 1 liter vízben oldjam fel? Vagy ott is elég lesz a fél liter a két adagnak? Eddig Creatine PH-X-et használtam, kapszula formában, ezért nem vágom ezt a dolgot.
A segítséget elõre is köszi!
Nem azt mondom, hogy most már okos vagyok, de már nem vagyok olyan hülye mint akkor. Van némi belelátásom pár dologba.
"Meg kéne nõni pár centit rövid idõ alatt!
Min kéne változtatnom? Most 177 cm vagyok!De 180 akarok lenni!A táplálkozásomon ha változtatok gyorsabban nõhetek?
Vagy ha elkezdek kondizni? "
lol
Most nem tom ki használja, de még az emailhez sem tudok hozzáférni.
Valaki bazmeg ellopta az sg nickemet, meg a freemail fiókomat is, aztán elkezdte használni a saját kedvére, valami játékos topikba írkált mikor megnéztem legutóbb.
De amúgy meg sikerült megnõnöm 182 re.