Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mi a velemenyetek a multi x nevu tremekrol???meg a lipo 6-rol
Errõl már volt szó úgy hiszem. Talán szolnoki "szomszédom" Jazzy ötlete volt egy ilyen létrehozása, mikor kezdte unni hogy minden nap le kellett írni valakinek hogy mit egyen és mit ne. Még mindig azt mondom hogy nem hülye ötlet.

Frayer
Nincs semmi új. Sajnos.
Ha jönne egy hír,hogy valaki megtalálta a tökéletes edzéstervet, vagy megtalálta a mellékhatás mentes szteroidot, vagy valami szenzáció... akkor jó lenne, lenne forgalom.

De 12 ezer hozzászólásban már nagyjából kibeszéltük az egész testépítést, vannak alaptételek, amiket szinte kötelezõ betartani, minden más hülyeség.
Például arnold nyomás, vagy simán arnold, teljesen használhatatlan, hülyeség. Az alapigazságok már több tíz éve nagyjából ugyan azok.
Nem vagyunk papagájok, hogy ugyan arról beszéljünk éveken át.

Talán annak lenne értelme,hogy létrehozunk egy web lapot, és egy egy két száz oldalas body e-bookot. Közösen.

I love to walk in the rain, because no one knows im crying

El vagytok veszve srácok :-/ Régen volt hogy elmentem edzeni, mire visszaértem már volt vagy 20 hozzászólás 😄 Most meg 1 nap alatt semmi. Hát mihez lehet így hozzászólni?

Hát valszeg tényleg az vagy. A 3 óra azért sok, sõt még a 2 se annyira jó, ha az izomnövelés a cél. Különbözõ szakirodalmakban lehet olvasni, hogy a "régi iskola" szerint volt hogy napi 6-8 órákat edzettek... Na akkor vagy az intenzitás volt kicsi, vagy egyszerûen a szuper genetika+koksz segített hogy bírják.

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

lehet, hogy szerencsés alkat vagyok, de sosem volt gondom az elnyújtott edzésekkel, átlag feletti ütemben nõttem.

de. mozgasd meg az összes izomcsoportot. iktass be pihenõnapokat. ne legyél túledzett. végezd a gyakorlatokat rendesen. egyél rendesen. igyál rendesen. és zárásként próbálj meg egy edzést nem 3 óra alatt teljesíteni. ha ezt így csinálod tuti siker lesz

Roger6
Van itt olyan, aki HST rendszerben edz? Ha igen, akkor leírná a véleményét róla (vagy ha nem HST-ben edzel, de van véleményed róla, az is jöhet)?

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

en mar unom a sok edezterv olvalsast es gyartast nem tudnatok ajanlani egyet legalabb 1 hetest
DaemoonHunter
Hát ahogy látszik én nagyon nehezen növök, tészta, burgonya..ezektõl sem hízok, talán akkor ha egész nap ezeken élnék, de 6 étkezésbõl 4 rizs, szóval ez a veszély sem áll fent...amikor kezdem hányinger küszöbéig ettem, persze még most is van, hogy na még 1 kanál rizs... Most 70kg a cél, aztán tovább és tovább mint eddig<#vigyor2>

Lazarus
Áh nemhiszem hogy holtponthoz értem volna, most hogy átváltottam alacsony ismétlés számra megint elkezdett nõni a súlyom elég jól 😊
10 nap alatt másfél kiló plusz. Viszont meglepõdtem rajta hogy egész jól bírom a nagyobb súlyokat is, nem annyira kimerítõ mint amire számítottam. A guggolós súlyt már nem tudom a földrõl a nyakam mögé felemelni, de kitrükköztem hogy a fekvenyomó padról hátulról felnyakalom 😊 Mivel itthon edzek és nincs ilyen "guggolós ketrecem" kénytelen vagyok improvizálni.
csuszi
szerintem szerelmesek belém, és máshogy nem tudnak közeledni felém😞
na sebaj, vigyázok magamra, mert a végén meglátogat. és akkor vajon hoz ajándékot is? ha lehet akkor savior hozzál egy 5kg-os wheyprot, egy karton túrót, egy doboz bolerot, meg 2kg csirkemellet. a szûzpecsenye a hab (hal😊) a tortán. thx. de akkor se lesz köztünk semmi ne hari...hacsak nem vagy barna hajú 10/10-es csaj (de ezt nem hiszem😞)

MJ rulz Pink Team The Only One

jazzy
csuszi téged mindig megtalálnak a hülyék? 😄
Nagyon kelendõ lettél
BADE
bakker,én csak ránézek a fazékra hízok vagy 2-3 kilót és még bele sem kóstoltam😊
Úgyhogy nagyon kell vigyáznom mit zabálok össze.
Most 90kiló vagyok.
100 még nem voltam sohasem,pedig férfi ember 100milliónál vagy 100kilónál kezdõdik,az utóbbit könnyebb lenne elérnem😄

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

SeanJRRussel
Én 84 kilósan kezdtem 1,5 éve és most 103kg vok.+19kg hála ajósitennek a naggya izom,elégedett vok

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Lazarus
Eddig még nem csináltam, mennyi idõt kell kihagyni? Ugyan annyit egyek közben?
Frayer
Tartasz azért dekondicionálást is? Ha holtponthoz érsz, tudni kell átlépni rajta.

Lazarus
Én is kb ilyen ütemben hízok, 58-al kezdtem novemberben, most vagyok 69... az elején volt nagyobb ugrás, most egyre lassul. De nem reménytelen elérni a 80-as célt 😊

Viszont összevissza eszek, igaz sûrûbben és fehérjét szénhidráttal mindig. De ha számolgatnék és nyomtanám a rizst csirkemellel lehet hogy sokat számítana.
DaemoonHunter
Már eszek egy ideje, megvan az étrend, suliba viszem a rizst, nemrég írtam is be egy étrendet, napi 350ch, 145gr fehérje, próbálom úgy összerakni, hogy legyen benne gyümölcs és zsírok is, természetesen növényi zsír, szóval eszek "rendesen", de nem növök gyorsan, szóval havi 2-3kg jön fel ezzel az étrendel. Nem akarok én 66 lenni, csak szakaszosan...nem írom mennyirõl, de elõször 60 volt a cél, most itt tartok, és nem fordult meg a fejemben, hogy elég volt.

csuszi
há bazdmeg 66?😊 zabáljál mint állat. túró boleroval túró fehérjével rizs csirkével rizs csirkével oszt nemsoká 99 lesz az a 66. már ha akarod😊 bicepsz: nekem heti egy volt a jó, de én nem 66 vagyok😉 szerintem ez alkat kérdése. valamelyik testrésznél heti egy kell, valamelyiknél 2, és az se mindegy hogy kinél...

DaemoonHunter
Akkor heti 2 lesz. Nem nem, 66 sajnos...
Péntekre berakok még egy bicepszet, eddig csak hétfõn volt.

Frayer
Heti három is beleférne szerintem. Minek elaprózni, nemigaz?
Heti csak egy alkalom? Hány kiló vagy te? Nem 166 ot akartál írni?

DaemoonHunter
<#hehe>

On: heti 2 bicepszedzés mennyire ajánlott? Nehezen fejlõdök, persze nem várom, hogy több edzéssel nagy lesz a változás, de úgy érzem heti 2 belefér.
Más: 66kg-nál járok most, eddig egész jó, bár lassabban növök, rizs-tészta-burgonya megy 1000el, + mellé csirkemell, edzés után fehérje, gyümölcsök, lenmagolaj helyett még mindig tökmagolajat tolok, vacsora néha túró.

csuszi
és savior barátunk (a body-sok nagy barátja😊) kiszabadult, és ennek úgy megörült, hogy egy szerelmeslevéllel meglepett. majdnem összeszartam magam az ijedtségtõl😊

"jol vigyazz magadra. itt lakom a kozeledben, lehet majd meglatogatlak"

csuszi
ja arra nem is figyeltem, tényleg a tévhittel ellentétben edzés után kell. meg reggel töltés alatt...

Roger6
Mondjuk igazad van, fehérjét edzés elõtt kihagyom, átteszem más idõpontra. Vízzel nem lesz gond, 2-3 litert rosszabb napokon is benyelem. Remélem hatásos lesz a kreatin kúra, és feljön egy kis izom rám. 8 hét múlva kiderül.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

SeanJRRussel
Akkor próbáld úgy h fehérjét 1 órával edzés elõtt a creatint meeg fél.Mondjuk én nem tom h ennek mi értelme van h ezdés elõtt fehérjéznek(biztos van rá magyarázat meg egyéb,különösebben nem izgat) de hát kinek mi jött be.Mondjuk én edzés alatt 1 liter vizet úgy bevágtam h csak nah.És télleg így van h a creatinhoz inni kell egy 2-3 liter víz naponta kéne.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Frayer
<#nyes>

Frayer, nálunk azt egyszerû módon kezeljük.. Mivel apámnak egész nap ég a gyomra, csak be kell nyúlnom a szekrénybe, bármelyik gyógyszert veszem ki, mindegyik savgátló. 😄 😄
Frayer
Nekem meg savasodik a gyomrom, idõközönként csak úgy magától. 😞
Nemtom mitõl lehet, nem sikerült rájönnöm.

.. " Én nekem, az a bajom, hogy sajnos meghaltam. öö De már elmúlt."

brrr ez kész.. már megint nem tdom mi rák bajom van, tegnap sikerült úgy felfújódnom-vizesednem, s még ma is tiszta puffancs vagyok.. 😄 fogalmam sincs hogy csináltam, de érdekes. 😄 annyi szent, koffeinbevitellel nem fogom kezelni ezt a tünetet, mert így is nagyon túlzásba viszem. .. leszokok, megígérem!
zmeor
arra figyelj hogy ne tárold sokáig mert kreatininné alakul az meg nem jó <#alien2>

leszarom a konfigod...

Roger6
Millió köszönet Uram az infóért! <#worship>

Frayer
Szerintem a kreatint csak vízzel érdemes bevenni, minden mást mellõzni kell. Azt kell tudni a kreatinról,hogy nagyon nehezen jut be az izomsejtekben. Ahogy,hogy könnyebben bejusson, egy adott idõben magas koncentrációt kell elérnie a vérben.

Ezt úgy lehet a legjobban megcsinálni,hogy naponta csak egyszer veszed be az egész napi mennyiséget, gyors anyagcserére, minden féle emésztést lassító táplálékot mellõzve.

Tehát ,tiszta vízzel, edzés után, 20 perc alatt felszívódik, azaz edzés után fél órával már kajálhatsz is, addigra helyre rázódik a szimpatikus idegrendszer is, amit az edzés szétzilált.

csuszi
a kreatinnak sok víz kell - nagyon sok😊. 1 liter nem olyan sok. max a végét edzés elején tolod le.

Roger6
Még annyi, hogy fehérjével lehet együtt bevenni? Mert hát ugye azt is edzés elõtt-után kell innom.

Roger6
Okés, köszönöm a segítséget!

SeanJRRussel
Én Creatint mindíg úgy szedtem h 10g/nap.5g reggel éhgyomorra utána legalább fél óráig se kaja se víz,majd a másik 5g edzés elõttt félórával.Mindíg 2,5dl vízbe oldva volt.95kg voltam és nekem a 10g napi bevitel hozott mindíg +5kg-t persze melette normális kaja+fehérje.

Sosem használtam még ilyet, de szerintem ha mondjuk este 6kor mész edzeni akkor az egyiket meg kell inni pár órával korábban mondjuk 3-4köröl, a másodikat edzés elõtt közvetlen, utána edzés után még egy adag, majd valamikor este az utolsó. Szerintem. Ha nem így van majd a többiek javítanak. De nem hiszem hogy dupla adagot kéne ebbõl fogyasztani. Majd basszatok le ha hülyeséget írok.

Roger6
Tiszteletem Uraim!

Tegnap vettem 100% Creatine Monohydrate-ot, és lenne egy kérdésem. Szóval a címkére az van írva, hogy feltöltési szakaszban igyak 4 adagot naponta, edzésnapon kettõt edzés elõtt, kettõt edzés után. Továbbá az áll rajta, hogy egy adagot 500 ml vízben keverjek el. Szóval az edzés elõtti dupla adagot 1 liter vízben oldjam fel? Vagy ott is elég lesz a fél liter a két adagnak? Eddig Creatine PH-X-et használtam, kapszula formában, ezért nem vágom ezt a dolgot.

A segítséget elõre is köszi!

Frayer
Nem a pubertás vége dönti el, hanem a csontokon lévõ növekedési fugák "porcok", hogy mikor záródnak be, mikor csontosodnak el végleg, ami ezt növekedésre készteti az a növekedési hormon, jó nagy adag kalciummal és d vitaminnal, és egyéb vitaminokkal ásványi anyagokkal megturbózva.

Frayer
Olyan 21-22 környékén.

pubertás után elég hihetetlenül hangzik ez 5 centi, nem lehet hogy fiatalabb voltál pár évvel?

mikor áltál meg a növekedésben?

Lazarus
Ezekre gondolsz szerintem, elõtte melegíts be. Nemtudom hogy ez segít-e elkerülni a késõbbi meghúzódást
Szevasztok. Nemrégiben volt valami baj a derekammal. Nem tudtam lehajolni, a járás is fájt és az ágyból is elég nehezen tudtam felkelni. Nem hiszem hogy gerinc sérv lenne vagy valami hasonló, mert mostanában semmilyen fizikai munkát nem végeztem. A gerincemtõl balra, derék tájon éreztem izom fájdalmat. Arra gondolok hogy a hideg vagy egy hirtelen mozdulat miatt húzódhatott meg és a rossz tartás és erõltetés miatt erõsödött a fájdalom. Miután az önfejûséget félretettem és 3 napig szinte ki sem keltem az ágyból csak mikor szükséges volt, elmúlt a fájdalom. Most szeretném valahogy elkerülni, hogy ez újból bekövetkezzen. Olyan gyakorlatokat szeretnék végezni amelyek erõsítik az alsó hát vagy derék környéki izomcsoportokat. Nem tudom pontosan hogy az alsó hát ide tartozik-e. A választ elõre is köszönöm.

Frayer
Akkor kezdtem el a testépítést, meg valami iszonyat mennyiségû elméleti, testépítõi, orvosi szakanyag magamévá tételét.
Nem azt mondom, hogy most már okos vagyok, de már nem vagyok olyan hülye mint akkor. Van némi belelátásom pár dologba.

Frayer
Hát most,hogy így vissza olvasom, tényleg mint valami hülye gyerek kérdezne..

"Meg kéne nõni pár centit rövid idõ alatt!
Min kéne változtatnom? Most 177 cm vagyok!De 180 akarok lenni!A táplálkozásomon ha változtatok gyorsabban nõhetek?

Vagy ha elkezdek kondizni? "

lol

jazzy
reális
Frayer
Hát még nagyon régen volt az. De azt a nicket nem csak én használtam.
Most nem tom ki használja, de még az emailhez sem tudok hozzáférni.
Valaki bazmeg ellopta az sg nickemet, meg a freemail fiókomat is, aztán elkezdte használni a saját kedvére, valami játékos topikba írkált mikor megnéztem legutóbb.
De amúgy meg sikerült megnõnöm 182 re.