-
Roman #16430 Egyébként az edzésem kb. így néz ki:
1. Mell-bicepsz
-fekvenyomás
-fekvenyomás 30 fokon egykezessel
-tárogatás vagy tolódzkodás, vagy a kettő szuperszettezve, ha olyan kedv van
-álló karhajlítás rúddal
-egykezes karhajlítás 30 fokos padon
-fordított fogású karhajlítás a szószéken
2. combocska
-guggolás
-lábhajlítás gépen
-kitörés
-lábfeszítés gépen
3. hát
-ultraszéles húzódzkodás
-felhúzás
-egykezes evezés
-valami móka durrantásra
4. vállacska és a háromfejű
-mellről nyomok
-oldalemelek
-állighúzok
-szűken tolódzkodok
-koponyámat betöröm
-a végén kötéllel rádurrantok, bár ez gyakran elmarad (beégek anélkül is haha!)
azért nem írtam sorozat-ismétlésszámot, mert a "napivigyor" szerint élek. Ha fos kedvem van, nincs erőm, szar vagyok, akkor gyakran 2-3 sorozat után késznek, földbevertnek érzem magam. Néha meg szétfeszít az erő, és csak nyomom-húzom-tolom-kenem, rövidke pihenővel.. Abszolute napi energia s motivációszint függő a dolog. Szerencsére mókás, hogy szinte mindig csak pihenőnapokon vagyok levert s fáradt, olyankor sokszor végigalszom a délutánt.
nincsenek előre kiírt edzésnapok, edzek, amikor energiát érzek. Ez ált. úgy valósul meg, hogy 2 nap edzés, 1 nap pihi, vagy 1 nap edzés, 1 nap pihi. Szerencsére a termünk a hét mind a hét napján reggel 10től este 8-ig tárva-nyitva áll. Így ha pl. délelőtt a suliban kap el a hév, s van 2-3 lyukasórám, akkor simán lerohanok. Ha meg este? sebaj. Sőt, vol, hogy fél 10 után álltam le, mert csak este fél kilenckor volt időm lemenni edzeni. (hmm hétfő-szerda 4-ig suli, pénteken is eddig ált. este jártam még órára, de most változás lesz, hisz péntekre is betettek némi fakultációt, amit 4.30-ig tartanának, hehe)
Na megyek enni.. :S