Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Meg. Ha 50 gr esszenciális zsírt akarsz bevinni, hogy az "arány meglegyen", jobb elosztva, mert egyben én se bírnám benyelni az akkora szintû cupákot. 😊
most visszaolvasok, mi ez a sok hozzászólás itt.
én megmaradok a magam kis xc szintjén, ha meg nagyon kell az izgalom, ott a dh, csak hát alföldön :/
viszont ehhez is kell dolgozni, hogy ne dögölj meg 20 km után 😄
bár most sajna el vagyok tiltva minden sporttól kivéve az úszástól tavaszig =( már hiányzik.. és hogy ne csak off legyen, tavasztól szinte kötelezõen el kell kezdenem a testedzést 😄D
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
legalább annyi kitartás kell ehhez mint máshoz, csak ehhez kell egy fokú megborult õrültség is hogy egyáltalán nekiáljon az ember fia.
egy két kép (remélem nincs harag és elfér itt) itt van pár kép a pályánkról amit így "fiatalon" ásunk folyton, és szenvedünk hogy legyen valami magyarországon is . ahol ezt mint ugrálósdit totálisan elítéli mindenki. mert hogy rombolás, és értelmetlen stb. támogatás nulla (kivéve bár biciklis bolt) csak magára számíthat aki belevág...
és végezetül magyarország legnagyobb (és egyetlen) extreme sport, urbán és kulturális életmóddal foglalkozó újság - weboldal és programszervezõ szervezet vagy hogyhívjam no 😄 is megtisztelt minket hogy eljött és ottvolt és segített az elsõ DTLF (csapatnevünk) trails jam-en...
köszöntem a részvételt 😄
u dont have to listen anybody else but me
bár elhiszem, hogy a kerékpározást nem sokat tekintik sportnak, meg kaptam már én is sokszor 😊
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
2, Attól, hogy a súlyemelõ szövetség elnökét ismered, még nem biztos, hogy tudod mi, hogy van, elmondtam, ha téged ez felháborít, akkor nincs mirõl beszélnünk.
3, A hozzáállásod begyepesedett. Vitázni nem lehet úgy ha azzal kezded, hogy " DE NE AKARD MEGVÁLTOZTATNI A VÉLEMÉNYEM". Jólvan, ha ennyire tellett, akkor rendben, nem akarom megváltoztatni, gondold róla, hogy felfújt köcsög.
De legalább abba belegondolhatnál, hogy õ elért valamit, és most ne gyere azzal, hogy én sem értem el semmit, mivel én nem is fikáztam senkit.
személyesen ismerem a magyar súlyemelõ szövetség elnökét. ne nekem habogj jobbra balra hogy te milyen edzõket ismersz. meg hogy mi hogy van. leírtam a véleményem, fogadd el vagy ne, de ne akard megváltoztatni!
u dont have to listen anybody else but me
Scitec Flax , Omega3 vagy inkább más?
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Igen, ez nyílt titok, hogy a testépítésben mint élsportban van kox, ugyanúgy mint mindenhol, a fociban sem véletlen halnak meg a fiatalabbnál fiatalabbak, Phelps nem véletlen szerez 8 aranyat, több mint felét világcsúccsal.
Természetesen kifulladna fél nap favágás után.. Az izom nem egyenesen arányos az erõvel. Persze valamilyen szinten igen, de nem áll 100%os arányban. A terhelés sem ugyanaz. Gondolkodjunk már el, hogy az a favágó mikor nyom ki 200 kg-ot fekve. Szóval vice versa ez a megállapítás baromság.
Másfelõl természetesen versenyen kívül "felfújt" állapotban vannak. Na kérem ez nem felfújt állapot, hanem ahhoz, hogy tömeget építsenek, kell beléjük a szénhidrát, egy rakat kaja, amivel ugye jön a zsír, fedettebb lesz az izom.
Gondolom egyikõtök sem látott még életében sem 120kg fölötti testépítõt szezonon kívül, hát nem úgy néznek ki mint képen, meglepõdnétek. Sosem beszéltetek még testépítõvel, mert aki már beszélt, az többé nem mond ilyet, hogy felfújt kispöcsû idióták. A testépítõk 95%-a mûveltebb mint azok, akik mindenféle kigyúrt pöcsnek állítják be õket.
That's all folks.
Egyszer próbáltam de szörnyû lett csokis fehérjével.. 😊
lehet csak én vagyok válogatós.
Fogom magam letolom gyorsan rá egybõl mehet a csirke és viszonthallásra már nem is érzem 😊
spam. sry
"(gyakran hallom, hogy a szénhidrát az a 83as oktánszámú benzin míg a jó zsír az f1es keverék)" --> ezzel meg abszolút nem tudok egyetérteni, hiszen 2 különbözõ makrotápanyagról van szó, ilyen formán teljesen hülyeség õket összehasonlítani
\"Egy valamire való országnak saját söre és légitársasága van. Az sem baj, ha van futball-csapata, esetleg atombombája is, de a sör a legfontosabb.\"
meg aztán, a jó zsír a legjobb táp (gyakran hallom, hogy a szénhidrát az a 83as oktánszámú benzin míg a jó zsír az f1es keverék). legalábbis én elég sok efát viszek be ilyen-olyan formában (kapszula kilõve, csakis olaj, mag vagy krém formában)
\"Egy valamire való országnak saját söre és légitársasága van. Az sem baj, ha van futball-csapata, esetleg atombombája is, de a sör a legfontosabb.\"
ma vettem olívát is, ezt étkezések közt, napi 2-3szor tervezem meghúzni.
Lenmagolajat én is este lefekvés elõtt egy evõkanállal, esetleg reggel még egy kávéskanállal.( de azt már csak az eredendõen lassú emésztésem miatt)
www.vitaminszabadság.com, www.zeitgeistmovie.com, www.korszellem.hu
-Mi van zárva vagytok?
-Ahha 4 ig voltunk nyitva mert szombati nnyitva tartás volt ma.De ki is volt írva mért nem nézted
-Nah bazzeg,akkor majd holnap,szia
Néztem én de ki emlékezett már rá meg gondolta h ezek ilyen idióták h pénteken szombati nyitva tartást csinálnak.Nah mind1
Különben ma vettem lenmagolajat soliosat és arra lennék kíváncsi h hogyan adagoljam mennyit vegyek be belõle és mikor??????
mikor hazahoztam be is vertem egy evõkanálnyit.(az íze borzasztó magában)
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
BÚÉK mindenkinek 😊
egyúttal ötlettel állék elõ vala. Motivációs ötlet. Hogy a vastagok ide írogatva rendszeresen számolnának be a fejlõdésükrõl, s mondjuk kéthavonta még képet is megosztanának, kilogrammokkal, esetleg centikkel.
Ez azért lenne tûrhetõ ötlet, mert lehetne 1mástot motiválni vagy mifene, meg az emberben benne lenne a "versenyláz" is kicsit. Kicsit. Ha teljesen meddõ hülyeség, szóljatokle. 😊
Akkor lennél a jó,ha keményen le mennél még 3 ismétlésre is, nem fáj az csak egy kicsit, és kis ideig, na attól majd felébredsz az edzéshez.
A tömegnövelõ sáv az változik, attól függõen,hogy épp mire vannak berendezkedve az izmaid.
De az úgy szokás,hogy veszel adott ismétlést, megcsinálsz belõlle 8-at.
Következõ héten, 9-et vagy tizet.
De aztán már a rá következõ héten nem emeled az ismétlést, azzal csak a munkát növeled, az izmot meg a teljesítmény növeli. Tehát, pakolsz fel plusz súlyokat, hogy nehezebb legye. És abba próbálsz belenyomni megint 5-6-ot, ha majd elérsz mondjuk 8-10 re akkor megint pakolsz fel. De hidd el 3-5 ös ismétlésnek is van értelme, a legtöbb értelme van, nagyon jól erõsít, ergó, baszott jól fog hozni tömegben késõbb.
Ugyan így van értelme max súllyal megcsinálni 20 x 1 et.
Ha kell fél perces pihenõkkel, pihenõ szakasz elõtt, mert ezzel a módszerrel meglátogatod a poklot, de aztán már pihenni kell. 😄
I love to walk in the rain, because no one knows im crying
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
#12030: A fejlõdés nem mindig egyenletes mértékû, van hogy közben leáll, aztán beindul. Szerintem addig jó, ameddig hétrõl-hétre tudod növelni a terhelést valamilyen formában, súly vagy ismétlés. Csak mellékesen jegyzem meg, hogy tömegeléshez a 8-12 körüli ismétlésszám az ideális. Persze ha szálkázol, akkor nem szóltam, lehet kisérletezni magasabb számokkal is.
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Szerintetek az elegendõ ha minden egyes héten egyel több ismétlésszámot tudok elérni fekvenyomásban? Aztán amikor elérem a 15-16 ismétlést akkor növelem a súlyt és kezdõdik az egész elölrõl 10 ismétléssel. Vagy ennél gyorsabban kéne fejlõdnöm? Kb ugyan így haladok minden gyakorlattal. az elmúlt 9 hét alatt nagyjából 50-100%-al teljesítek többet a különféle gyakorlatokban mint amikor elkezdtem. De másokhoz képest elég apró súlyokkal edzek. Egy kezdõnek mennyire kéne fejlõdnie hétrõl hétre?
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Lenmag olaj - bioszállító Ilyenem van most.
Szõlõmag olaj Ilyenem is van, ezt használom saláta olajnak, és mit mondjak, nagyon jó, ne felejtsük el milyen egészséges a szõlõmag.
A halolajat az omeg3 zsírsav miatt szedjük elvileg.
De akkor már inkább együnk kétszer több lenmagot, az jobb ízû, könnyen lemegy, annak 50% omega 3, a másik fele meg szintén eszenciális zsírsavakat tartalmaz, minden csepje kincs.
Hogy mire jó elsõsorban? Szív érrendszer rendben tartása, sejt membrán mûködése, tápanyag beépülés, és szerintem jótékonyan hat az anyagcserére. Kis mennyiségben. A zsír az pörget, és ha már választani lehet akkor ne már disznó zsírt nyomassak már, hanem arra ott van a lenolaj, 1g / 1ft körüli árral. Napi két evõkanál az arcba és te vagy az arc. A bõrnek is jót tesz, úgy vettem észre.
Hát az attack kúra lecsengett...+5kg, ebbõl 1,5 zsír. átlag 10%-al jobb erõnlét. DE ami a lényeg + derékfájás, váll és a régi csukló. Remek, pedig igyekszem szabályosan végezni a gyakorlatokat(sõt). Most elkezdtem szedni egy CHONDRO-AID direct nevû kapszulát és kenõcsöt használni hozzá(glucosamine tartalmú). Mit ajánlotok még esetleg? Pihenjek, vagy csak az érintett gyakorlatokat hagyjam ki?
3 hét pihi után szerintem egy kis biotech-es Ethyl-ester kúrát csinálok még tömegelésen belül 2 hónapig, aztán jöhet a zsír lepucolása áprilistól, abban majd kérem a tanácsotokat.
Egyébként bõrre vitamin, nem tudom. Nálunk a doktorok inkább cinket javasolnak, nem tûnik el, de halványodhat. Ja, a cink elég fontos szerepet kap a normális hormontermelés mûködésében, szóval elvileg más haszna is van. nem is drága.
De én most nem veszek tápkieget egy jóideig.. lehet, hogy most karácsonyra kaptam péánzt dögivel, de november 2-ig egy fillért se fogok kapni, az fix. 😊
tegnap hónapok óta elõször edzettem úgy, mint egy testépítõ (pl. nem mellrevételes lökéseket csinátam, hanem ülve nyomást, csigás evezéseket meg iesmik) és már fáj a derekam 😄 bár 194 centisen tudom kurvajó állva nyomni, de azt az iszonyat törzserõt, ami stabilizál, azt elveszíteni nem akarom, mert nagyon követel a testedtõl. Egyébként a szálkásságot keresõ cfb-knek üzenem ffb-ként, hogy érdemes a többízületes, teljes testes alapgyakorlatokkal menni, meg állva szabadsúllyal mindenben. Egyszerûen több izmot használ-->kalóriát éget, ha állva nyomtok, mintha seggre ülnétek. smith gép és egyéb hülyeségek messzirõl legyenek kerülve. Izolációval majd ráérünk akkor szarakodni, ha nagyon koncentráltan akarunk egy területre menni (mint most én.. hehe) addig csak az alapok,
Igen van egy két helyen😊
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
zöldségek is jók voltak amiket onnan hoztunk. annyi, hogy gyümölcsöt ált. lidl-aldi-penny vonalban veszünk, tecsóban még sose vettem ezelõtt. aszittem a hús-zöldség az jó indikátor, de tévedtem.
😞 este -15 fok volt, tiszta dér-zimankó minden, búcsút mondhatok annak, hogy a piacon most majd zöldséget veszek. ^^
mov ah,4ch int 21h end
Az új banner nagyszerû ötlet. Jó ez, csak már megszokott 😊
BTW, valaki készít házi joghurtokat, sajtokat, kefireket? pár ötlet kéne hozzájuk.
Amúgy óvatosan a tecsóval. tegnap vettem egy sárgadinnyét (ilyenkor.. haha, okos vagyok én is.) egy kis szeletet ettem belõle délben, kb. az egész délutánt végighánytam-szédültem. Nem tudom, mi volt benne, de imádom.. Azt hiszem, a többi részét nem kockáztatom be. Maradok a többi gyüminél, bár most a kiwit váltom ananászra.