12316971501353788406.png
  • Roman
    Öhh, enyhén elmebajos lettem, akik olvasták a blogot, tudják, miről beszélek.

Amúgy ilyesmik:
    ->szetemberben rájöttem, túl sokat járnak az ujjaim a fórumokon, túl keveset vagyok a rúd alatt. Elkezdtem edzeni, mint az elmebeteg, egy héten hatszor, ezt bírtam.. öö november végéig. Ehónapban visszanyargaltam a heti 4-re, ami bevált, jó sok alvással.
    ->három hónapig heti háromszor-négyszer lábaztam, néha egymás utáni napokon guggoltam (mint egy súlyemelő, ugyanolyan technikával, rugalmas erővel, segg a fűre, 0.0001 ms-os negatívokkal :D ) így a combom végre ismét régi fényében virít, a feszítőm még mindig szar a hajlítómhoz képest, de legalább jó vágott, barázdált.
    ->szereztem egy szobabrinyót, s rájöttem, hogy ha minden reggel tekerek rajta 15 percet, akkor délelőtt nem ájulok el az iskolában az alacsony pulzusom miatt, s még kockás is lesz a hasam.

Mindent egybevetve, nem fejlődtem szinte semmit (mondom, anorexia!), de egy jóval érettebb fejjel látom, hogy elbasztam az időmet, s most erősen az fenyeget, hogy a sok fórumozás közben elfelejtek enni.

Megtanultam a móka kedvéért edzeni, mert rájöttem, ez való nekem, meg a tintanyalás. Inkább edzegetek azért, hogy sportos, egészséges, vágottas legyek, nomeg az sem utolsó szempont, hogy ha edzek, jobban megy a gondolkodás is. És az így érettségi előtt kifejezetten előnyös lesz. Ja, meg meggondoltam magam, nem menek gyógyszerészire, orvosin folytatom. És anyuék megígérték, hogy ha bejutok (hurráááá!!!!) elvisznek egy plasztikai sebészhez, hogy a lógó csöcs és hájbőrt leműtsük. Ha nem vállal be? hát akkor folytatom a pszichoterápiát. :D