-
1. alapismeretekkel kellene tisztában lenni a karbantartom magam elég érdekesen hangzik ha részegységekről van szó ez mint mondtam azért nem így működik - valamennyi ismeretem van, régen verseny szerűen sportoltam, de azóta megkopott a tudásom, így csak nagyon alapokat használva fejlesztem a teherbíró képességem, és formálom a testem, bár ez vajmi kevés tudom
2. Elég bicskanyitogató az ilyen "U.I.: a kondi bérlet, és a táplálék kiegek. meg egyéb szereket ne javasoljátok, nekem nem kellenek ezekből köszi még egyszer" még is szerinted mik azok a tápkiegek meg egyéb szerek?! - ilyenekre gondoltam--> >>>Link<<< én ilyeneket nem akarok használni, mert nem brutál izmokat akarok, csak azt, hogy mondjuk ha le veszem a felsőmet ne kelljen nagyon szégyenkeznem
Ha visszaolvasnál itt végig az egészséges táplálkozást nyomatjuk és hangsúlyozzuk mennyire is fontosak mindenki számára. - elismerem, nem olvastam vissza.
3. Gondolom te az úszógumit akarod eltüntetni: Ahoz pedig diéta kell. Nem olyan idióta féle amit a médiában hallasz hanem amit itt már ezerszer kitárgyaltunk. Aztán ha szeretnél izmot is a hasadra akkor ahoz kell a hasprés a felülést felejtsd el az nem ér semmit. -incs úszógumim, bár valamennyire hajlamos lehetek rá, mert fater, meg nagyfater is megereszkedtek pocakban, de ilyennel nincs problémám (még). igazából kockásítani szeretném a hasam, amit sima felüléssel - haspréssel eltudok érni, de az is csak a hasizom köldök feletti részére megy nekem, és én mint korábban már írtam köldöktől lefelé szeretnék javítani a hasam kinézetén.
4. Mellre ott a fekvenyomás tárogatás stb - fekve nyomás, na de melyik segíti leginkább elő a mellizom pumpálódását/erősödését:
-az egyszerű vállszéles tartás: csak karra megy ahogy érzem egy 100-as sorozat után
-kissé szélesebb tartás: igazából még nem éreztem hatását azonkívül hogy lefáradok
-széles tartás: őszintén 30-40 darab után a vállam bele fárad
-a kezek fejtől előrébb,a kézfejek egymástól tenyérnyi vagy annál kisebb távolságban,- nos ez érdekes mert ilyenkor nem tudom magam leengedni teljesen és úgy nem érzem hogy bármilyen hatásfokkal is bírna a gyakorlat.
5. Amivel az egészet kellene kezdened némi alapismeret összeszedése : #16142 ezen az oldalon linkeltem pont - köszönöm át tanulmányozom