Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
Heti két napot edzek és akkor teljes test.
Amugy a nõk miatt kezdtem el de magam miatt fogom folytatni.
Meg legalább ez egy biztos pont az életemben mivel a 20kg mindig 20kg lesz.
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
"Tanítja majd, hogyan kell kövéren egészséges életet élni"
Megvilágosodtam! <#idiota>#idiota>
\"Egy valamire való országnak saját söre és légitársasága van. Az sem baj, ha van futball-csapata, esetleg atombombája is, de a sör a legfontosabb.\"
\"Egy valamire való országnak saját söre és légitársasága van. Az sem baj, ha van futball-csapata, esetleg atombombája is, de a sör a legfontosabb.\"
én az edzést egyfajta terápiának fogom fel, ha a mentális részérõl nézzük. engem sokszor húzott ki a szarból a sport amikor lelkileg padlón voltam, de azt az idõszakot sem bánom, sok mindent tanultam belõle.
az edzéstõl nagyon jól kitisztul a fejem és kikapcsolok. bár nyilván nem ez lenne a helyzet, ha dumálni járnék le a terembe és csak lötyögnék. de ez egy másik sztori (más szereplõkkel <#smile>#smile> )
azért is szeretném ha néhányan leírnátok, hogy ki mit köszönhet a sportnak mentálisan, mert úgy hiszem, hogy hosszútávon ez a fontosabb nem a kilók és az élet bármely területére vonatkoztatható, átültethetõ. és ezek azok a dolgok amiket egy nem sportoló embernek hiába magyarázol, ezt tapasztalni kell, meg kell élni. persze vannak emberek akik nem hajlandóak semmi messze menõ következtetést levonni vagy tanulni a hibákból és esetleg csak edzeni akarnak, mert egyszerûen jól esik nekik mind testileg mind lelkileg. nyilván ezzel sincs semmi baj, sõt, bárcsak minden embernek lenne valami olyan az életében amiben akár csak ennyire is meg tudná találni saját magát. az is lehet hogy én misztifikálom túl a dolgokat... ki tudja <#smile>#smile>
"óhh szerintetek is okoz függõséget a mozgás, nem?" --> inkább ez okozzon függõséget <#wink>#wink>
óhh szerintetek is okoz függõséget a mozgás, nem? nekem mindegy, csak jussak le a terembe, vagy ha nem, akkor mindenképp csináljak valami INTENZÍVET, amitõl égnek az izmaim, ver a szívem. Ezért utálom a vasárnapot, meg ezt a gennyedék idõt.
Bár a reggeli kis biciklis intervallok felfrissítenek (nem szándékosan csinálom õket, túl sok a keresztezõdés a szokásos reggeli útjaimon (suli, terem, teszkó)
kicsit a karácsonyt várom, fõleg ha havas lesz.. rokonsereg, és szeretnék pár gasztronómiai csodát én magam varázsolni. :) sültekre, tésztákra gondoltam. :) Hogy élitek meg a hidegebb idõjárást, rövidebb napokat?
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Izomlázra lehet edzeni nyugodtan. De azért heti 4 edzésnél többet ne vállalj be.
Egyébként meg nõk miatt nem érdemes.. de gondolom ezt már hallottad sokszor a 35 év alatt, többek között arra is nagyon jó ez a sport, hogyha ideges, vagy letört vagy, lemész, edzel és elfelejtesz mindent.
További sok sikert kívánok neked!
Izomlázra lehet edzeni?
Amugy már több mint egy hónapja edzek és nekem ez a sport több önbizalmat adott fõleg nõk terén ami iszonyat jó mert eddig nagyon rosszul ment az ismerkedés.
Ja és csak 3 kiló jött fel a többi 10kg pedig egoban:) jó érzés ha kezded elfogadni magad és ha visszautasit egy nõ akkor nem leszel depreszios meg nem borulsz össze.Én sajnos még sirni is szoktam 35 éves fejjel.
Sajnos ez rám jellemzõ volt.
Ezt csak azért irtam le mert láttam hogy ide be lehet irni azt is kinek mit adott ez a sport.
elõször is tej: tök fasza, fõleg, hogy nem hasznosít a szervezeted belõle semmi értékes tápanyagot, a benne lévõ fehérjét nem emészted megfelelõen, úgyhogy azt felejtsd el, hogy beleszámolod a napi protein beviteledbe
másodszor nyers tojás: ezzel 2 probléma van. egyrészt a szalmonella fertõzés ami nagyon fincsi tud lenni, másrészt pedig az, hogy a sárgájában lévõ zsír nem megfelelõ, ezért azt nem is szoktuk megenni, a fehérje része jó, de nem nyersen, mint azt említettem
a banán pedig magas glikémiás indexû egyszerû szénhidrát, én maximum edzés után enném, különben hamar lerakódik zsírként(bár nem ismerem a testösszetételedet, lehet hogy te erõsen ektomorf vagy és semmitõl sem hízol, de akkor sem a legjobb szénhidrát forrás)
a szõlõcukor pedig még ennél is gyorsabb felszívódású szénhidrát, ezt is csak edzés után használnám(bár én még akkor sem tudom, mert nekem nagyon megdobja a vércukromat és ugyanolyan hamar vissza is esik, ami miatt remegek. és mint tudjuk a vércukorszint ingadozással nem szabad játszani.)
nem szeretném ezek után kiszámolni, hogy mennyibe kerül ez a home-made turmix, de sztem még árban is jobban jársz egy rendes fehérje kiegészítõvel és esetleg egy jobb minõségû szénhidrát forrással
félreértés ne essék, én is csináltam ezt otthon, sõõt, sok évvel ezelõtt meg voltam róla gyõzõdve, hogy az edzés utáni 1l tej az milyen fasza lesz nekem. csak én ezeken már túl vagyok és ha tudok vagy úgy érzem hogy van értelme akkor nem hagyom hogy más is elbassza a pénzét energiáját és idejét feleslegesen
Én még soha nem csináltam, hogyan induljak el? Vagyis hol keresgéljek módszert? :D
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Mi ebben a munka.
Kengu cipõ helyett vegyél fel két 5 kilós súlyt a bokádra, és kezdj el lépcsõzni.
I love to walk in the rain, because no one knows im crying
itt erõre meg állóképességre gondolok elsõsorban. amúgy kicsit hiányzik a kettlebell, azzal jókat lehet edzeni, most nem feltétlen testépítõ-szempontot veszek, hanem érzést. :)
Japep, kisebb se lesz a hasazástól, vagyis nagyobb lesz, ha jól csinálod, amúgy diéta. Jobson, diéta. :D Redbull, már megint elõjött a jó öreg saját turmix? nálunk a receptje 5 dl tej 5 tojás és 1 csomag vanilinszuker is a banán mellé. :D úgy néz ki ez a hülyeség sose megy ki divatból, de sose tudják megmondani, miért nem jó nekik a tejsavó vagy a semmi. :)
na most megint gecinek tûntem, de sajnálom. szerintem a szar "turmixnál" jobb a semmi+több kaja, vagy a tejsavó+több kaja.
Amúgy mostanság arra edzek, ami megy a rádióban, mert hihetetlen ügyes módon kedvenc slayer válogatásom a suliban hagytam s hetek óta baszok visszakérni a tesitanártól.
Frayer, nálunk új mánia megy a csajok körében. Kenguznak :D amúgy a csoki megvan mellé, de mivel kengura kell az energi, ezért még a sima energiitalt is döntik dobozszám (12 gr cukor per 100 ml). én adok nekik 2-3 hónapot, akkor majd látszik,hogy jó-e a mozgásforma, vagy sem. amúgy kipróbálnám én is, mit esznek rajta annyira, csak nincs kengucipõ a patáimra. :(
szerintem tuti szar, legalábbis a kenguedzõ elég zsíros fazonú, nulla izomzattal. szóval kb. olyan, mint én egy éve. :D
Most kezdtem el inni saját készítésû turmixokat! 3dl tej, 3db tojás, 1db banán... Hidegen még csak-csak meglehet inni de nem igazán jó ízû! Arra gondoltam, hogy tennék bele szõlõcukrot, hogy valamennyivel édesebb legyen! Mennyit érdemes bele tenni, hol lehet kapni por formájába szõlõcukrot?
Nekem nemrég volt egy mûtétem, és igazán most lehet teljes értékûen elkezdenem a hasazást.
Régen is hasaztam (hasprés 1*10 majd 1*50 + haspadon negatívból felülés 3*20), de nem nagyon vettem észre változást, fogyást...sõt, szinte semmit... :S
Most meg amúgy is kellene hasból fogynom, mert a kényszerpihenõ alatt feljött 1-2 kiló... :(
Mi a leghatásosabb hasazási módszer (csak haspadom van)?
Elõre is köszönöm! :)
CHELSEA FOOTBALL CLUB
[email protected] ghz,2 giga ram, 9800 gt 700/1750/2000..... chieftec 450 w
Én BB.TV soundtrackeket használok az edzéshez fõleg, meg Rammsteint. Egyébknt nem vagyok rocker, de jót edzeni csak ilyenre tudok, ez kell, h kihozza belõlem az állati ösztönöket.
Mellesleg aki esetleg még nem tudná, youtube-on meg lehet már nézni az idei mr o szabadpózokat, rendes minõségben is. Malvin Anthony nyert nálam, nagyon ötletes! Bár Dennis Wolf klasszikusan, szépen pózol, ehez megfelelõ zenét választ, de mintha ezt a produkciót már tavaly is láttam volna. Nem az, h nem szép amit elõadott, csak most valami újat vártam. Néhány komment szerint Cutler azért vesztett, mert szar zenét választott - ezen jót mosolyogtam! :)
mov ah,4ch int 21h end
Nekiállt az egyik német srác fekvenyomni,sikerült is majdnem kinyírnia magát.
Természetesen rajtamaradt a súly,addig nem mentünk oda segíteni,amíg még tartotta magát,majd levettük róla és elmagyaráztuk neki,hogy ez azért volt,mert nem köszönt.Azóta nagyokat köszön...
A másik sztori egy feka sráccal történt.Olyan büdösen érkezik a gyerek(ez még hagyján,de ha elkezd edzeni...),hogy csak gázálarcban tudunk edzeni.
Az egyik idõsebb srác megunta a dolgot,kiment a tusolóba szappanért és elmagyarázta neki,hogy ilyen iszonyú bûzben nem lehet edzeni és megmutatta,hogyan kell megmosakodnia.1 órán keresztül zuhanyzott,de sajnos csak 1 alkalomra szólt a dolog,köv. edzésen ismét hányinger közepette toltuk a vasat.
A legrosszabb az egészben,hogy amikor megyünk(hiába változtatunk idõpontot) mindig ott van.
Persze itthon jókat röhögünk,de ott valahogy mégsem fakad mosolyra a szánk:D
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Én az egyetemi(SZIE-állatorvos) konditerembe járok gyúrni,közepesen felszerelt,persze akadnak hiányosságok,de a célnak megfelel(minden testrészre vannak megfelelõ gépek).
Mivel nálunk elég sok a külföldi,ezért többségben õk járnak le (99%-uk nem ismeri a köszönést,tisztelet a kivételnek).
Rammstein - Ich will
Ezek a kedvenceim,de a gyúrós cd-re rengeteg Nightwish,After Forever,Evanescence,Rammstein szám van kiírva+Vádló Bitófák - Kívánság,Hungarica - Jöjj el szabadság,Red Alert 2 Soundtrack - Hellmarch,P.O.D - Boom,Requiem for a Dream(levezetésnek),300 fõcímdal, Children Of Bodom - In Your Face,Theatre of Tragedy - A Hamlet For A Slothful Vassal,Disturbed-Stricken
Elég hosszúra sikeredett a lista,csemegézzetek belõle:)
btw sikerült az elmúlt 4 hét alatt 6 kilót híznom, amit hihetetlen nagy sikernek könyvelek el :D Köszi a segítséget mindenkinek!
-magyar illetve külföldi versenyzõk/edzõk (kinek ki a kedvence, ne adj isten példaképe);
-ki milyen helyre jár edzeni és ott mik a helyi hülyeségek(netán hülyék) illetve szokások;
-ki miért szereti ezt a sportot? (nem feltétlenül arra gondolok, hogy "mert raj ha feszül a bickó a sensation-be" vagy hasonlók);
-mit adott egészség szempontjából nekem a testépítés? (nem fulladok úgy a lépcsõn, nem olyan magas a vérnyomásom, stb.);
-mit köszönhetek mentálisan a sportnak? (egészséges magabiztosság, "meg tudom tenni, mert fejben is erõs vagyok" érzés);
-az élet mely más területein vettem már hasznát annak, hogy edzõterembe járok?
engem az is érdekelne,hogy ki mi(ke)t szed.
Nincs semmi új érdekes téma.
Az alapokat már mindenki tudja, egy csomó mindent megvitattunk, mi lehet még új ?
Vettem akciós Endorush-t,gondoltam kipróbálom.
Fél üveget kortyolgattam el belõle,azt az "óriási" bedurranást nem éreztem,amit állítanak,de kétségkívûl maradt energiám mindenbõl plusz ismétlésekre.Most
Nemsokára lenyomok egy Crea-Bombot,kaja+100% Whey Prof. fehérjeturmixot egy kis tiszta tojásfehérjeporral keverve.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Én ma tudtam meg,az újbudai Sportmaxban edzettek+volt rengeteg program.
Én most fogom 2 héten belül elkezdeni.
Ha igen,mik a tapasztalatok?
Amúgy ha vkit érdekel olcsón Anadrox 224kapszulás ill. Animal Pak 88pak,akkor jelezze.
Eddig nincs rájuk vevõ.
Ha nem akkor bocsi.
Ezek a minuszkaloriás kaják.
Ez baromság mert ide sorolják a paradicsomot és az uborkát is.
Alaptalan nem kell vele foglalkozni.
És hogy miért?
Azért mert egyik bbt-ben láttam vörös zolit mit evett egyik éthordó csirke rizs masikban csak paradicsom.
Szóval ez épp olyan mint a szójától összemegy a pöcsöd meg nõ leszel a fehérje meg kox meg a kreatin is.
De ez az én véleményem.
Live for nothing or die for something.
De még nagyon nagyon jó a paradicsom, abban nagyon sok minden van ami kell a testépítõnek.
Valami olyasmit hallottam róla,hogy az ananász emésztése több energiát igényel valami miatt mint amennyit kinyer belõle a szervezet.
Ebbe beletartozik gondolom az anyagcsere fokozódása is, ami az ananász megevése nélkül nem következett volna be.