"ezzel a folyamatos utalkozassal nem csak magatokat jaratjatok le, hanem a sportot is" - mondja ezt egy magát bajnoknak nevező, a testépítés gyakorlatainak megreformáló atyjának hitt embere, aki egy tetves képet nem tud feltölteni, mert valami furcsa hajlamnál fogva azt hiszi, hogy az összes ember az ő képére fog recskázni. Beteg vagy.
De mondok még valamit te fasz. Ha én belépek egy társadalomba (azaz regelek pl. az SG.HU-ra, és beírok egy fórumba), akkor a társadalom szabályit betartva próbálok élni, és cselekedni. Ha több fórumon azt mondják nekem, hogy egy idióta fasz vagyok, akkor elgondolkodok az általam monitorra vetett kibebaszott sorokon, hogy miért is basznak engem ki mindenhonnan. És nekem lenne annyi eszem, hogy nem egy idióta, pöcs, egoista felfogással írogatnék tovább, hanem belátnék dolgokat, vagy legalább elgondolkodnék, és értékelnék dolgokat, amit a többség állít. Mindegy, ehhez ész kell.
Savior bannolását azonnali hatállyal támogatom, és egyben egy ideggyógyászati beöntésre is felterjesztem ügyét!