12316971501353788406.png
  • TVelvet
    First of all szögezzük le, én mint "laikus" válaszolok eme kommentre.

Ez elég sok embernél lehet így, de nem azért mert sokat veri, hanem vitamin hiányok, és mindenféle nyomelemek amik hiányoznak a testéből. A VAS hiány pl. rögtön 2-3 problémát okozhat, amit leírtál.

Emelett lehet a rossz kajálás, illetve stressz is, vagy genetika.
    De ezt a bal nagyobb mint a jobb, lehet orvosolni, erre koncentráltan edzéssel. Nekem pl, a bal mellem nagyobb mint a jobb. viszont a jobb karom nagyobb mint a bal. Háttal ugyan ez a helyzet, nem lehetünk tökéletesek. Ezt csak némileg lehet kiküszöbölni, de 100%-osan sosem leszel szimetrikus.

Mindazonáltal, bizonyos hirtelen növekedések eggyes testrészekre ( pl steroidok), vagy hirtelen sok proteint és azokat az anyagokat viszed be, amiket eddig nem igen vittél be és a növekedéshez kell, csak so-so mennyiségben, ezáltal elkezdesz nőni jobban, és kicsit elbaszódik a szimetria, azon kívül hogy bőrrepedést tapasztalhat az ember. Ezt is kilehet küszöbölni. Én most a hátam, és a mellem miatt hagytam abba az egykezes súlyzós gyakorlatokat. Hogy némileg visszaálljon a szimetria, nem feltűnő, de ha sokáig vizsgálgatod, észrevehető. ( ezeket tapasztalatból mondom nem légből kapva )

De ha mindenképpen egykezes súlyoknál akarsz maradni, akkor kis súlyokat ajánlok, ! baromi ! szabályosan.

Azt ajánlom szerezz be egy barátnőt, és egy-két hónap múlva a fokozottabb hormon termelés miatt (keféljéébzeg) növekedés is lesz. Ez a férfiaknál amolyan természetes hormon növelő, hülyeségként hangzik, de minden én, és minden egyes ismerősöm akinek hosszabb távú kapcsolata lett volt sex, ésatöbbi elkezdtek hízni. (ők nem igen edzettek)