-
Hé jazzy már minden világos.A külsőmmel kapcsolatban ami "elcsúnyult" az utóbbi időben.
Véletlen találtam rá erre a (magyarra fordítva) túlzásba vitt önkielégítésre ami tönkre tette az életem:
Igen ez a fórum a testépítésről szól,de le kell írnom hogy aki idetéved és ilyen gonddal kűzd tudjon tanulni belőle!És persze szükségem lenne a segítségetekre is mielőtt dokihoz mennék [ha úgy alakul]
Szóval tényleg tök véletlen találtam rá erre,hogy 'a túlzott önkielégítés káros hatásai'-ra.Persze nem magyar oldal mert mi leszarjuk az ilyet és minden doki azt állítja,hogy semmi káros hatása nincs,DE AZT NEM MONDJÁK,HOGY AKKOR NINCS HA NEM SŰRŰN TESZI AZ EMBER.
Tünetek:
krónikus fáradtság érzés [jelen van]
hátfájás [jelen van]
vékonyodó hajréteg/hajhullás [jelen van]
úszkáló foltok és pontok a szemen,(ezt látja az ember erősebb fénynél),előforduló nagy fényvillanások [jelen van mind]
fülzúgás [jelen van]
az arc a bőr elveszti az életteli ragyogását[jelen van]
súlyos memória és koncentrációs zavar [jelen van]
még sorolhatnám... ezután már tudtam,hogy nem ilyen nyomoréknak születtem hanem én tettem magam azzá.
Youtube-on vannak is erről videok ami erről szól és mások szakadnak rajt a röhögéstől pedig engem nagyon letört.Arról szól,hogy a férfi felsőtest bal része (mivel a modellt jobb kezesnek állították be) úgymond kitüremkedőbb,dominánsabb és a jobb oldal kisebbnek tűnik.
Hát b*zdmeg... és nem nálam is ez a helyzet? A mellkasom jobb oldala kisebb mint a bal...
10 éves korom óta kezdtem ezt a rossz szokást és egészen idáig 1 hét szünetet se bírtam ki.Értitek.
Felvettem a kapcsolatot egy emberrel akinek ugyanez volt a problémája.Faggattam ezerrel és annyit bökött ki,hogy a testemnek 3-5 évre lesz szükségre,hogy kijavítsa a fent említett hibákat és visszakapjam a rendes életem.Máshol dokik azt mondták,hogy vannak maradandó tünetek és muszáj vmilyen gyógyszert szedni rá (ilyen potencianövelőt,de hogy mi a tökömnek???),hogy helyre álljon a rendszer.
Harmadik: a kissrác mellékhatásokról számol be és miután kezelni tudta a 'helyzetét' a túlzott szőrnövekedés az egész testen minimalizálódott és a szemöldökét sem kellett szednie már,az orra is kisebb lett.
Furán hangzik ez az egész,tudom de úgy érzem hogy egyszerűen nem fejlődtem ki teljesen.
Hogy miért írtam ezt a "regényt"?
Évek múltán biztos tud javítani a szervezet a problémákon DE nem az összesen! Ezért arra az elhatározásra jutottam,hogy növekedési hormont (HGH) KELL szednem és a leírtak elég komoly oknak bizonyulnak rá szerintem.De nem mindegy,hogy egy testépítőknek szánt hormont szed az ember amit lazán meglehet online is vásárolni vagy olyat amihez komoly orvosi indok szükséges hogy beadják.Lehet,hogy ez állított meg a növekedésben ki tudja?SŐT.Apukám vagy 10 centivel magasabb volt nálam és ez már nem a genetikáról szól!Itt már komoly hormon-zavarról van szó.
10 éves rendszerességgel tettem,amit tettem és tönkrebaszta az egész életemet.
Tényleg nem viccnek szántam a leírtakat
és teljes életet akarok élni újból!
Kérlek osszátok meg a gondolataitokat! de a pocskondiázó kommenteket mellőzzétek és legfőképp HELP