-
na akkor menjünk le dedóba a kedvedért:
azért melegíted be, mert máshová hat, mert ha ugyanoda hatna, akkor minek csinálnánk? vagy te odamégy bicepszezni kétkezes súlyzóval, aztán bemelegítés nélkül scott padozol? mert ha igen csak gratulálni tudok. elhiszem hogy a te lepkefing súlyaidnál még nehéz lesérülni, de ha én bemelegítés nélkül nekiállnék ferdézni 100kilóval leszakadna a hátam, nyakam, vállam. de tőlem úgy edzel ahogy akarsz.
idő:
dedó kiscsoport - de ha még ennél is hülyébb vagy, akkor majd kedden lejegyzeteljem neked?:
lemegyek a terembe, csinálok egy pár vállkörzést, tolok pár fekvőtámaszt, nyomok 60-al 30at, 90el 15-20at, 110-el 8-10et.
ez kb 12perc.
végső gyakorlatból 6 db, darabja 1 perces, közte pihenő 2perc, stopperrel mérem, ez nem vicc. ez 18 perc. ez 30perc.
ferde dettó. megfelel? eszem faszom megáll...
ja és pihenőidő, kiváncsi lennék arra a kibaszott intenzív edzésedre amikor neked elég 45 mp pihenő, én akkor térek magamhoz karikákat látás után, de biztos én nem edzek elég intenzíven, de geci láma vagyok.
de tényleg nem sok sport van, ahol minden fasz azt hiszi 2 hónap edzés után, hogy mindent tud, és a sok gyökér aki nem pár hónapja edz, az mind kretén, majd ő vágja mi a tuti. de van egy tippem, hogy miért nem vált be az edzésed amikor egy testrész egy edzés szerint edzettél. mert úgy edzettél mint egy plázacica, aki azért jár terembe, mert sikk. de nem téma, rajtad kívül csak a 99+ edz így.