Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nemárt ha szedsz némi antikatabolikus történetet.
Ha a standard hst-t csinálod, akkor az sem ártana ha megnövelnéd az ismétlés számot, én azt vettem észre, hogy "szerintem" kevés stimulust ad.
Azért van egy limit amit át kell lépni hogy megérezze az izom.
Több ismétléssel csináld. Heti ismétlést egy izomra nem árt kellõen magasan tartani, kb 120 - 150, mivel 3 edzés nap van általában, ezt elosztod 3 am, 40-50 ismétlés egy edzés alatt átlagban. És én úgy látom,hogy ez nincs meg a hst-ben, mert keveset ajánl, túl kevés szériát.
I love to walk in the rain, because no one knows im crying
Kar +1 cm, súly +0,8 kg, erõsödés elég sok helyen, vállat kivéve, "vizuálisan" meg leginkább a mell kulcscsonti részei vettek fel masszát. Testzsír nem változott, vizesedés nincs.
Mégis kúrva elégedetlen vagyok. Miért? mert a hst elõtti dekondícionálás során "valamit elbasztam". anorexia nervosa? vagy nem tudom. De dekondícionálás alatt karból -3 cm, súlyból -6 kg. Most hst-hez eszek. 450 gr ch-t meg min. 50 gr zsírt, bár attól rendszerint csak többet.
de amúgy nem rossz ötlet a teljes test stimulálása. nincs az, mint az 1héten1nél, hogy guggolás után 4-5 napig szarni nem tudok, mert minden fáj. hehehe. itt laza 1 napos bizsergés azt annyi.
Gracie Barra
viz+szójakocka+tejsavó+szõlõcukor aki meg tudja inni annak gratula:)
Retek kösz a választ csak az a gond hogy egy eurovitbenben csak 30 db van mig a daily formulaban 100.
Szerintem inkább 1 grammos c-t rendelek talán annyira nem borulnak fel az arányok.
Live for nothing or die for something.
MJ rulz Pink Team The Only One
Hétfõ : Váll-tricepsz-bicepsz-has
Váll: mellröl nyomás, oldalemelés, döntve emelés állva, állig húzás fr.rúd.
tricepsz: fekve rf.rúd, lórugás párh., letolás,
bicepsz: 67,5-on beforg, scot pad egyk.
Kedd : mell, hát, has vádli,
Mell
fekvenyomás, tárogatás 30-on, 45-os nyomás, tolódzkodás,
Hát: húzódzkodás, felhuzás, mellhez húzás E-rúdal, fûrészelés,
Csütörtök: tricepsz-láb-has-vádli
tricepsz: letolás erõsen hajl. rúd., állig engedés párh. ülve egyk.párh, csigás egyk.
láb: lábtolás, combfeszítõ, guggolás, combhajlitó
Péntek: váll-hát-has-vádli
Váll: Vállból nyomás egyk. váltó oldalemelés 67,5-on, kereszthuzás hátsó delta, alsócsigán hátsó delta,
hát : behuzás csigán, evezés csigán E-rúd, tarkóhoz húzás csigán, T-rudas evezés,
Szerintetek milyen?
Pl mikor hazamegyek, akkor rögtön kajálok. A kanalat, amivel ettem, még nyugodtan felhasználhatom arra, h megkavargassam vele a rizst, mikor fõzöm, amikor pedig azzal végeztem a párolt csirkét is tudom vele kavargatni. De ez csak 1 példa a sok közül.
Megeszed az almacsutkát is? :D Immunis akarsz lenni a ciánra? :)
mov ah,4ch int 21h end
[email protected] ghz,2 giga ram, 9800 gt 700/1750/2000..... chieftec 450 w
a rizs egyberagad, és tiszta csúszós, szétfõtt, rágni se kell, a halak-herkentyûk puhára vannak fõzve (hehe, nálam fõtt étel=nem kell megrágni). egyedül az almával szarakodtam sokáig
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
én kígyóuborkát kb. 3-4et eszem egy nap. Kiveszem a hûtõbõl, azt úgy eszem nyersen, mintha csoki-jégkrém vagy nemtom mi lenne. Paradicsomot ugyanígy. egyedül a brokkolit fõzöm szét masszává, azt tolom be kanállal. Azt is fazékból, nehogy már még többet kelljen mosogatnom. gyümölcsöt megeszem az egészet, almacsutkát nem dobok ki, megeszem magvastól, körtét is, mindent. brokkolinak meg a szára-levele a legfinomabb, pont azt fogom kidobni? karfiolra ugyanez vonatkozik.
ilyen spórolós vagyok ezen a téren. Utálok mosogatni, ezért inkább nem terítek meg, nem pazarlom az evõeszközöket, használok egy kanalat, azt csécsellõ.
Ezért parasztozik az öcsém, aki egyébként így eszik:
új tálca-tányér kivesz. dobozból rizs rátesz tányérra. kés elõvesz, villa elõvesz, csirke felszeletel kicsire, rászór a rizsre. csalamádé-saláta elõvesz, tiszta kanállal egy salátás tálkába kimér. salátás tálkába egy tiszta villa behelyez. aztán mindkét villát, mindkét kanalat, meg a kést,tányért, tálkát, tálcát otthagy az asztalon "majd tesó vagy anya elmossa" kijelentéssel.
Másképp nem tud enni, de mosogatni se tud. 1szer mosogatott, tiszta kajaszáradék volt minden, amit elrakott. És kúrvára elegünk van már belõle. Mert ha nem mossa el senki a "szettjét", és megint lejön kajálni, nehogymár ugyanazt használja.. mindenbõl újat vesz. büdös sékert össze-vissza széthagy maga után.. ruhái összevissza dobálva.. befosás.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
\"Kokain inhalációt követõen a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztetõ terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
Kigyó uborka,az jó,meg laktat is,én ton hallal eszem este.
Paradicsom is jó,de,azt szokták gyümölcshöz is sorolni ;-)
Melyiket választanátok?
Daily Formula vagy pedig C-1000?
A kettõ más kategoria tudom de anyagiak miatt melyik lenne jobb egy gyengébb multi vagy C?
Ha teljes kiörlésû, akkor tesco-teljes kiörlésû tönkölybúza kenyér. ;)
basszátokmeg, gyúrós fórumon kenyeret tárgyalunk :D
Reggelre mit érdemes enni? Ilyenkor tényleg kevés az idõm, Én valamilyen zabpelyhet gondoltam
Gracie Barra
Gracie Barra
Kicsit utánanéztem a dolognak(vollkornbrot), és találtam pár receptet is, mivel van itthon kenyérsütõ, esetleg megpróbálom itthon elkészíteni.
Én most ezen élek 1 ideje suliban, bár megint dobozolni kéne, az lenne az originálé.
Sajnos a teljes kiörlésû tönkölybúzát nem emésztem túl jól, energiahiány, bélgáz, puffadás. Erre mondják a tönkölytámogató köcsögök, hogy "tökéletes táplálék, mert a szh része nagyon-nagyon nehezen és lassan emésztõdik" pffeehehehe, diétába jó nagyon, mert képzelem, mennyi ch szívódik fel belõle, ahogy elnézem az álmos pofám a suliban. :D
Gracie Barra
Tejpor.. ha laktóz meg tejzsír mentes lenne, azt mondom, fasza, de hát akkor már csak a tejfehérje marad szinte, ami nagyrészt kazein. :)
És pont ezért szar. Kazein->pöcsleszárad, míg emészted. Laktóz->felhasználhatatlan cukor, nem használható semmire. Tejzsír->állati zsír, bár kétségkívül az állati zsírok hasznosabb fajtája, de nem a tejporban lévõ, hanem mondjuk a falusi biogazdaságból beszerzett házitejben, esetleg.
Tejet nem fogyasztanék edzés után. Túl nehezen emészthetõ. Azonban sok szaki szerint napközbeni-esti turmixot jobb tejben oldani, mivel kitolja a tejsavó hasznosulását, és tovább fenntartja a vér aminosav-szintjét.
Húh brutális volt. Lezavartam egyszerre fél kg almát, 150 gr rizst, 200 gr tengeri herkentyût (polip, rák, kagyló, tintahalacskák) meg 100 gr borsót egy 1.5 literes turmixxal leöblítve, 5 perc alatt. Ilyen kísérlet volt, mennyi tápanyagot lehet bejuttatni edzés után instant. :D
Egy szó: DIARRHOEA. :D
Gracie Barra
“A kutya nagyon okos állat. Nagyon sajnál, amiért olyan sok levelet kapok; ezért próbálja mindig megharapni a postást.” (Albert Einstein)
Igaz, a szénhidrát nincs túlzottan szétosztva. Reggelre 150, edzés utánra 220, a többi meg elosztva.
Amúgy nagyon örülök a vérképnek, mert a múltkori után mindenben javult. Minden gyanú szétoszlott, semmi bajom valójában. Vérszegénység az van, fater poénosan megjegyezte, hogy kár, hogy már nem írhat fel nekem EPO-t. :D
Neked csupán a többi átlagemberhez mérten alacsony a zsírsav szinted, mert ha jól eszel akkor nem telítõdik "szemét" monokarbonsavakkal a véred, ami miatt magasabb a zsírsav szinted.
Szerintem az van nálad,hogy normálisan osztod el a kalóriákat, és csak annyit eszel amennyi kell, ezért nem raktározódik felesleges zsír, és a zsírokat a májad átalakítja vércukorrá, ami miatt lehetséges megemelkedett szint, de csupán az anyagcsere miatt, nem pedig attól,hogy valami káros romboló hatásnak van kitéve.
Szóval, lehet keveset eszel, ha jobb értéket akarsz, akkor lehet több ch-t kell bevinni, hogy ne alakítson át annyi zsírt a májad, és amitõl jobban is fejlõdnél. De ha meg nagyon sok ch-t adagolsz akkor meg elkezd raktározni a szervezet, zsírból is, na akkor már meg lesz emelkedve a triglicerin szinted is, de akkor már el is kezdesz zsírosodni.
Optimalizálni kell.
KISVÁRDAIAK:!!! HOLNAP 12.30-ra valaki gyüjjön mán a Mûvházba, hogy a vén Vejnemöjnennek, akarom mondani, Románnak segítsen, mert hülye lett szegény. Ilyen hülye hosszú hajú gyerek fázósan dideregve, megismeritek majd, ha ott jártok.
Rég edzett egy jó közöst. :D
De számoltam, hogy én spórolok mindenen. CSirkén-tápkiegen rengeteget. Amit itt megspórolok, azt beleölöm gyümölcs-zöldségbe, mert iszonyat imádom. Alma banán kg szám, brokkoli karfiol tonnaszám, kígyóuborka kilotonnaszám folyik. :(
Meg amúgyis, anyuapu lóg nekem krvasok (értsd, bõven 100k felett) összeggel, de leszarom. Én a következõket teszem: kitakarítom a házat (porszívás-portörlés-pucolás inklúdid), elmosok minden szar edényt, nyáron füvetnyírok, nomeg iskolában performálok mint az isten kétjobbkeze. Ennyivel tartozom nekik a támogatásért, a taníttatásért, tanításért, segítésért.
Szóval nincs konfliktus köztünk, sztem ha olyan lennék, mint régen, hogy szarok mindenbe és nem törõdök velük, akkor lennének gondok a tápkieg-csirke kérdés miatt, így még örömmel is adnak támogatást, mert tudják, hogy olyanba ölök összeget, amit imádok, és még egészséges is. :D
Most gondban vagyok. Vizsgálat szerint krvaalacsony a trigliceridem, ilyen 0.3-as, ugyanakkor a hormontermelésem (inzulin, tesztoszteron, növi) tökéletesen rendben van. És ez a nagyon alacsony triglicerid szint emelkedett májfunkciókat eredményezett (apu szerint az alacsony zsírbevitel terheli a májam, a hülyedoki szerint a tejsavó). Akkor most emeljem a zsírbevitelt? Mert izé, diót meg mogyorót zabálok hatpofára meg úgy iszom a lenmagolajat, mint más a vizet, de ezek szerint alacsony. :(
Amugy kétlem hogy 0 g ch mellett nem esne össze ha ráfuj a szél.