12316971501353788406.png
  • csuszi
    :D:D:D:D olyan jó volt látni, hogy végre nem nekem kell egy "nagytudásúval" vitáznom...

most elég sokan meg fognak kövezni engem, de drága Redvin:
    egy kezdőnek véleményem szerint, és barátaimat így edzem, fekvenyomáson (plusz egy kis ferdenyomás)és guggoláson kívül nincs semmire szüksége cirka fél évig - nem akarom kiverni a biztosítékot, ezért nem írok 1-et:) - najó írok, 1 évig!. ha nagyon maximalisták vagyunk, akkor berakunk mellé egy kis felhúzást vagy húzódzkodást. megszerzi az erőt, a kedvet, az alapot, aztán mehet egy kis plusz edzés bevitele, majd ha itt tartasz, bár úgyse igényled, leírom a többit. addig no energy rá.
    egy idézet sokadszor franco columbo-tól:
    "mr olympia szintemet csupán fekvenyomással és guggolással 90%ban elértem volna" - de persze itt mindenki columbo szintje felé akar menni:)
    természetesen a csöcsöt nem keverjük a lábbal redvin. és sokadszor, most nekem kell másokat védeni, bejössz, edzel puhapöcs ideje és osztod a régi motorosokat. úgy látszik ez egy ilyen topic, a foci lenne még hasonló:) mindenki pelé/maradona/puskás szintjén mozogna 2 hét foci után.

savior az az edzés baszod nc kategória, de persze az lett volna meglepő, ha értelmes az edzésed.