-
Redvin #15665 Ki a fene mondta hogy 8x kell lemenni edzeni? Honnan veszel ilyen baromsagokat? Ha elolvasnad amit irok, akkor latnad, hogy nem irtam ilyet! Nyilvan valo, hogy teljes testes edzessel, max heti 3x az idealis, ugyanis minden edzes utan kell egy piheno nap, amig regeneralodik a szervezet. (foleg az elejen, amikor nincs hozza szokva a szervezeted)
Hú de okos vagy, hogy tudod, hogy, én hogy edzek. Hat elhiheted, hogy tudom, hogy mit csinalok, tudom hogy az edzés max 1 óra, es hogy intezivnek kell lenni, es hidd el, hogy az én edzéseim intenzivek is (nem ugy mint a legtobb embere, akit latok, hogy lemegy, es -ahogy irtad- vegig dumaljak az egeszet)
És igen, sok kaloriat éget el a teljes testes edzes! Epp ez a lenyege! Tudod, minel intenzivebb az edzes, annal tobb kaloria eg el. (persze azért nem annyi mint egy aerob edzesnel). Ezért kell edzes elott és után szőlőcukros folyadekot inni (instant energia), hogy legyen energiad edzeni, és az izmaid onnan nyerjek az energiat!
Kiég minden izmod? LOL! Ha valamitol kieg az izmod, az az, hogy 4-5 kulonbozo gyakorlatot csinalsz ra, 4-5 settel, 5-10 ismetlessel! Szamold mar ossze, hogy az mennyi ismetles! Szegeny izmod meghal, mire teljesiti azt a 200 ismetlest amit csinalsz neki az osztott edzessel! Attól ég ki az izmod, nem attól, hogy mindenre csinalsz egy-egy gyakorlatot! Ennyi ismétlés egy rinoceroszt is kidontene, nem hogy egy atlag kezdot.
"profik is osztott edzést csinálnak" - LOL. Igen, sokan azt gondoljak, hogy ha ugy akarsz kenizni mint egy bodybuilder, ugy kell edzened mint egy bodybuilder. Csak hogy ez nem igaz. A profik lehet hogy igy edzenek, csak hogy ok azert birjak ezt, mert vagy nyertek a genetiaki lotton (haha), vagy steroidoznak! Nezzetek meg a Bigger, Faster, Stronger cimu filmet, a bodybuilderek 99%-a steroidozik! Ha az ember nem szed steroidokat, akkor azok az edzesek amit ok csinalnak, nem fognak mukodni!
Nem mondtam, hogy hulyek vagytok, ha nektek mukodik akkor orulok! De a tobbseg az osztott edzessel, csak szenvedni fog, es nem sok eredmenyt elerni!
Amugy meg inkabb en mondom, hogy nem kell mindent szent irasnak venni. Attol mert a "profik is igy csinaljak", attol meg nem kell elhinni, hogy csak az a jó!