12316971501353788406.png
  • savior
    csuszi: vetkozz le, allj fel labra, a pocsodre pedig akassz egy tablat a neveddel. van ra fel perced. ha nem jon a kep, akkor te egy tundibundi homokos vagy.

komolyra forditva a szot: schobert norbi a koverek egy csoportjat celozta meg, ezert mondja azt amit. neki ez uzlet, es lathatoan el is eri a celt vele. en meg mast tapasztalok, mast mondok.
    azert bringaztam sokat, mert egyreszt raertem, masreszt fogyni akartam, harmad reszt pedig kivancsi voltam, hogy mennyire eredmenyes. tudod ti ott buktok el mindent, hogy elkezdtek egyszerre tobbfele dolgot csinalni. pl dieta+edzes+aerob. a vegeredmeny mi lesz? hat a fogyas. de ez nem jelenti azt, hogy a szobabiciklizes hatasos modszer. a fogyas a dieta es az edzestol kovetkezik be. na ezert kell kulon tesztelni mindent es nem egyszerre. a szobabicikli 2 dologra jo: a derektol lefele levo izmok tuledzese es a viz kiszoritasa.(gondold csak el mi lenne, ha minden nap 45 perc aerob edzest vegeznel a karodra vagy a melledre. szerinted tudnat oket sulyzozassal novelni?)
    a koverek gral lovagja meg azert vagyok mert ismerek sok kover embert es meglepoen jofejek. nem mind, de sok kozuluk. az edzeni jaro matchokrol sajnos ugyanezt mar nem tudom elmondani.