"Neem, sajna messze van a kondi a házamtól (fél óra utazás)" - ne basszál már fel!!!! Fél óra? Jézusom... Nekem is képzeld, gyalog (mivel nincs autóm), és valahogy 12 óra munka után is lemegyek a terembe este 9-kor, hogy nyomjak párat, nem érdekel a fél óra. Ja, mellette egyedül élek, háztartást vezetek, van egy Golden Retrieverem, ami nem kevés törődést igényel, valamint van két partnerem, akikre kell időt szakítani (és akkor még nem beszéltem egyéb szociális dolgokról, mint barátok). Miről is beszélünk? Viszontlátásra.
"nem tudom megoldani, túl macerás sajna...." - miatökömről beszélsz??? Vizet tenni a shakerba macerás? Komolyan, annyira felbasznak ezek a hsz-ek, hogy mindjárt kivágom a monitort az utcára. Ha a víz hozzáadása a shakerben lévő porhoz meghaladja a szellemi képességed, menjél szépen homokórát építeni. Ne haragudj a paraszt magatartásomért, de ökörséget beszélsz, fogd fel. Ennél már csak az baszott fel jobban, amikor egy csávó megkérdezte tőlem, hogy ha fehérjeport iszik, akkor izmosodik-e tőle edzés nélkül. Igen hülyegyerek...