Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
Gratulálok LOL
Ha sporolni akarsz a tapkiegeden akkor rendelj INNEN !!! : www.myprotein.co.uk 5 % kedvezmeny ezzel a koddal : MP88473
egy olyan kérdésem lenne, hogy az túledzésnek számít-e, ha ráedzek olyan izomcsoportra amiben ugyan nem izomlázat, de némi húzódást érzek.
thx elõre is
Teljes kiörlésû rozslisztet használtam keverve zabkorpával, vagy darált zabpehellyel. Tojásfehérjékkel, vízzel, fûszerekkel szépen gyúrsz egy kicsit.. tésztát. Hagyod megkelni (ugybár élesztõ kell)
Pizzaszószból ha van cukormentes, ha nincs, házilag kotyvasztol paradicsomból, paprikából, oreganobol, hagymából, kevés fokhagymából.
ha a tészta megkelt szépen, megkened ezzela háziszósszal, teszel rá feltétet szépen. Tengeri herkentyûk, csirkecici, darált marha, zöldségek mehetnek bõven. Sajtok közül vannak sovány sajtok, kb. 5-10 gramm zsírral mindössze. Ezekbõl reszelgethetsz (mellesleg a sovány sajtok fehérjetartalma 30-35 gramm is lehet.. kevesebb zsír, több fehérje)
Nagyon vigyázz ezzel a pizzával, mert telít, mint a jókurvaélet 😄
Ha sporolni akarsz a tapkiegeden akkor rendelj INNEN !!! : www.myprotein.co.uk 5 % kedvezmeny ezzel a koddal : MP88473
lehet hülyén hangzik, de kell szenvedély (még még még 😊 )
Frayer tudtommal intervallkardiót is csinál. az iszonyat jó móka, nemhiába szeretik oly sokan =) Amúgy meg olyan téren igaza van, hogy egy normális tömegelés után sokkal könnyebb leszálkásodni, fõleg nagy tudásháttérrel..
én amit elértem ennyi idõ alatt.. lófasznyi. mindig ha visszagondolok, rájövök, hogy hónapokat-egy egész évet balfaszkodtam el, és sokkal-sokkal jobb eredményket elérhettem volna s sokkal jobban nézhetnék ki. de ugyebár a tudás megszerzéséhez idõ kell, hiába az akarat :o)
Én csak azt nem szeretem, mikor vki azt gondolja, hogy az edzéssel nem is törõdöm a nagymacerás kaja mellett.. de ez hülyeség, látnátok edzeni, két dologra gondolnátok. vagy hülye vagy bolond. nem szoktam nagyon izolálni, nagyon az alapgyaksikat tolom, meg mostanában megszerettem az olimpiai súlyemelõ gyaksikat is. taknyodnyálad egybefolyik, de még a fülcimpahegyezõ izmokat is átmozgatod ^.^
hogy?😊
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Kis átalakítással jó tömegnövelõ kaja válhat belõlle.
Több hús és kevesebb olaj kell a tésztáhaoz. Aztán fél óránként bekapni egy szektort, cikkelyt. Ezzel könnyen betudja vinni a szükséges kalóriákat egy ektó testû is, és a fél órás étkezés, folyamatos kicsivel a normál feletti "lapos" szinten tartja a vércukrot, ami a leganabolikusabb, se túl magas "zsírlerakódás" se nem zuhan le " izomleépítés".
Amit a iskolában tanítanak a napi 3 szori bõséges étkezésrõl, az számomra nevetséges, és joggal nézem le az ilyen szakembereket. Joggal emelem magamat föléjük tudásban, és joggal emelem fel az okos testépítõket a norbi féle emberek fölõ. Egyszerûen azért mert igazam van. Az már nagyon lejárt lemez, hogy 3 szori étkezés, az is lejárt lemez hogy a fogyáshoz elég csak ugra bugrálni, meg kocogni. Amiket megpróbálnak ránkerõltetni a "hatalmas guruk" a médiában. Ha a marketing és profit elemzés helyett inkább az "up-to date" információkat keresnék a világban akkor õk is belátnák hogy bizony szemlélet váltás kell, és újra kell gondolni az elméleteiket.
Miért van az hogy én egy pillanat alatt le tudok szálkásodni ha akarok, más meg naponta órákat képes dolgozni, futni érte és bestagnál.
Pedig nekem nagyon rossz a genetikám. Egy dolog segít, a tudás. Hogy pontosan tudom mit kell megtennem a kitûzött cél érdekében, amirõl tudom hogy mûködni fog.
Más meg bele esik ugyan abba a csapdába mert nem tudja hogy másképpen is lehet, és mindig a nehezebb utat járja. A tudás hiánya miatt.
I love to walk in the rain, because no one knows im crying
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Én kb. 1 hétig étkeztem úgy, ahogy SeanJRRussel is teszi, amit a tükörben láttam.. na meg a mérlegen. Meg az emberek is megjegyezték, hogy "jól meghíztál te gyerek". Anno folyamatosan úgy étkeztem, hogy amit kívánok. Az eredményt lentebb láthattátok egy képen ^^
s a szemét kaját azért sem engedhetem meg magamnak, mert nálam nem az van, hogy sóvárgok, bekapok 1 szem csokit aztán csácsá, hanem ha eszem a szemetet, csak jobban vágyom rá.
Volt mán aki kiröhögött azért, mert megtudta, hogy méregetem a ch-t, meg még ilyen faszságokkal is foglalkozok, hogy zsírbevitel, de én úgy érzem, nagyon megéri. Egyszerûen ég és föld a különbség a formám közt ha figyelek ezekre a dolgokra és ha nem. Szerencsések vagytok, örüljetek neki :o)
Másodszor pedig nem feltétlenül kell tökéletesen étkezni, sokan nem is teszik. De illik ismerni, h mi is a tökéletes étkezés, és a célnak megfelelõen közelíteni hozzá. De ha azt se tudjuk mihez kell közelíteni, akkor nem tudjuk skálázni sem a ráfordításunkat.
Én pl tudom h mi lenne a tökéletes étkezés a számomra. Nem étkezek úgy, de tudom h milyen az, így ha nem úgy fejlõdök, ahogy szeretném, pontosan tudom mit is kéne tennem, aztán vagy beletörõdök, h nem fogok fejlõdni, vagy többet teszek érte, de nem fogok sehol sem sírni miatta, mert tisztában leszek a helyzettel.
Gracie Barra
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Mindenesetre a minden komoly helyen leszerepelt 90 napos, és egyéb idióta diétákon kívül még sehol sem hallottam errõl, testépítõknél meg végképp nem, ami számomra nemkicsit gyanús😊
Gracie Barra
Gracie Barra
Mivan? Sztem a gyümölcsknek nem épp életcéljuk, h a tányérodon végezzék😊 Se a többi kajafajtának. Vagy növekedés közben szted figyelembe veszik, h a testépítõknek milyen arányban is van szüksége a tápanyagokra?😄
Gracie Barra
"Amikor együtt eszünk keményítõ-és fehérjetartalmú ételeket,arra kérjük gyomrunkat, hog egyszerre savas és lúgos is legyen-ami valami olyan, amit semmilyen ismert furfanggal sem tudunk elérni.A se íze, se bûze közeg jön létre, amely nem sav, se nem lúg, és az étel megemésztése káoszba fullad. A természet nem társított egy ételben magas koncentrációt keményítõbõl és fehérjébõl. Amikor együtt megjelennek, olyan az arányuk, amel biztosítja, hogy az emésztést tekintve vagy az egyikük, vagy a másikuk dominál."
Gracie Barra
Gracie Barra
spam. sry
spam. sry
tálán még annyi hogy nem ajánlott a fehérjebevitel több mint 50% turmixból bevinni mivel az ember mégsem folyadékok meg emésztéséhez van hozzászokva én úgy számoltam válad ez az arány oylan 60g-70g=130g (a túrót nem számoltam bele mivel nem tudom hány grammot eszem de annak aszem 10%-a fehérje a csikemellnek 20%)
1. 70g volkornbrot + túró + 1 kanál olivaolaj
2. 100g csirke 100g rizs
3. volumass35
edzés
4. volumass35
5. 100g csirke 100g rizs
6. 100g csirke 50g rizs + zõd
sok lehet ez 60 kilónak? Amúgy hiába eszem ennyit sokszor remegek edzés közben mintha kifogyna a kalória.
spam. sry
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
http://kepfeltolto.hu/i/?180430
2006 oktober-mai nap, sulyzo 2007 oktobere ota megy, elõtte lötyögtem. Kaja december ota van kb. rendben (itt nem a ch mennyiségrõl beszélek, 250 gr felé nem merek menni)
Tudom, hogy izomtömegem semmi, zsír az még viszont van 😞 "abba kéne hagyni, lehet"
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
😄
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Az alkohol semlegesíti a fehérjét?
Az eszköz foglalásról meg annyit hogy az szerintem bunkóság hogy ha pl nem nyomsz fekve de már lefoglasz egy fekpadot meg foglalod a fekpadot és közben beszélgetsz de szerencsére nálunk ilyen nincs használod a gépet ami kell és ha valaki akarja az majd megkérdezi hogy mikor végzel és ennyi ill ez igaz akkor is ha te szeretnél egy olyat használni amin épp valaki dolgozik
jah és használt súlyokat rakd vissza a helyére mert nincs irritálóbb mikor valaki a rúdon hagyja a tárcsákat
spam. sry
Holnap buli, ha hullára iszom magam, akkor az aznapi fehérje adagot kihagyjam? <#idiota>#idiota>
A bortol 3x bölcsebb leszel.
A vodkatol 3x erõsebb leszel.
Legalábis annak hiszed magad😊
Live for nothing or die for something.
Gracie Barra