12316971501353788406.png
  • savior
    ismertem egy sracot, aki a biciklis sportra volt rakattanva. egyszer hozott egy ujsagot, ami ezzel foglalkozott. voltak benne a sporthoz kapcsolodo termekek is. also kozep kategorias pedal 45k forint, lanc 20k forint, kormany 35k forint. kozep kategorias bicikli 300k forint, profi verseny bicikli 1,5m forint... amikor ezt vegigneztem, akkor ertettem meg, hogy egy nagy penzkidobas az egesz. attol hogy valaki megvesz egy 1,5m forintos versenybiciklit meg nem lesz versenyzo. nem ettol lesz ertekelheto az amit eler. egy hobbi sportolonak egyszeruen hulyeseg ezekre penzt adnia. de ez nem csak a biciklis sportokkal van igy, hanem az osszessel. kiadhat valaki sokszazezer vagy millio forintot egy sportra, de semmivel sem lesz elorebb, mint nelkuluk.
    akinek jo a genetiakaja a testepiteshez az szar kajalassal is sokkal jobban fog kinezni masoknal. akinek pedig ez nem adatott meg, annak tok felesleges nagy penzt es sok energiat aldoznia ra, mert ezekkel ugysem fogja tudni kompenzalni a dolgot.