12316971501353788406.png
  • Orionk
    köszi, ha végig olvasod: :)

Hy!

Két hete kezdtem a diétámat, szálkásításomat, és leírnám, hogy hogyan csinálom, hátha észrevesztek hibát, hibákat. Köszi

Két éve már csináltam 3 hónapig hasonlóan a szálkásítást, és általában lement a heti 1kg, de már kezdem elfelejteni a dolgokat, ezért kérdezem, az alábbiakat:
    Én nem komoly sportoló vagyok, hanem csak egy kövér srác, aki a testépítés szálkásítását választotta, hogy lefogyjon, mert ezt látja értelmesnek.

Főzni mindig a következő napra főzök.

Étkezés:
    Napi fél kiló filézett csirke mellet eszek. Ugy van elkészítve, hogy felszeletelem, teszek bele fokhagymát, egy kis vegetával megszórom, és olajban kisütöm, majd felszeletelem, és teszem el holnapra.
    Tehát a fél kiló csirke mellé, napi 100 gram rizs, ami 70g ch.
    Napi két darab főtt krumpli, kb. 15 ch
    Napi két darab főtt tojás. Eszem még minden nap paprikát, paradicsomot. 16 után már igyekszem zöldséget, és hust enni.
    Minden nap délelőtt megeszek egy almát.
    A főtt tojást sárgájával eszem meg, nem dobom el a sárgáját, mert nincs szivem eldobni, nem azért adom oda a pénzt a tojásért.

Kiegészítők:

Multi-x et eszem, spórolás miatt kétnaponta egy csomagot. Igy mivel 30 csomag van egy dobozban két hónapig elég egy multi x.
    Szóval kétnaponta reggeli étkezés után eszem meg.
    Cytogen Whey pro-t csokisat iszok esti lefekvés előtt. Csak ugy iszom mindig, hogy 2,5 deci vizbe 1 bő kanál.

Edzés után is iszok ilyen turmixot.

Edzés:
    Az aerob edzés nekem 1 óra biciglizés, 130 és 110 közötti pulzussal.
    HÉTFŐ: 45 perces intenzív edzés. Mellet + bicepsz edzek. Majd 10 perc szünet, ez alatt megiszom egy turmixot. A 10 perces szünet után 1 óra aerob, majd megint egy whey pro turmix.
    KEDD: Csak aerob, egy óra, majd utánna whey pro.
    SZERDA: Vállat edzek + csuklyát, utánna egy whey pro, 10 perc szünet., és egy óra aerob, meg utánna megint whey pro
    CSÜTÖRTÖK: Csak 1 óra aerob, utánna whey pro
    PÉNTEK: Hátat edzek + tricepszel, utánna a szokásos whey pro, 10 perc pihi, és 1 óra aerob, ami után megint whey pro

SZOMBAT és VASÁRNAP: Nem megyek edzésre ezek pihenő napok.
    Lábra egyik nap sem edzek, nem edzek egyáltalán lábra. Azért, mert nem akarom, hogy fejlődjön, egyenlőre örülök, ha lemegy a 25 kiló felesleg, és a felső testem kinéz majd valahogy. Mint mondtam nem vagyok sportoló.

Hetente töltöm ujra a ch-t, általában szombatonként. Ez nekem azt jelenti, hogy ugyanazt eszem, amit fentebb leirtam étkezésnél, ÉS PLUSZBAN A következőket: lidl ben kapható kék zabpehelyt eszek ugy, hogy whey pro-t öntök rá. Eszek mg puffasztott rizsszeletet is. Ezen a szombati napon nem számolom a ch-t, mert a túltöltés a lényeg.