Én láttam azt a videót is amiben elmondják hogyan készült a Pumping Iron. Az a helyzet, h Arnold apja nem a verseny előtt halt meg, ez csak egy olyan fogás volt, amivel azt akarták megmutatni, h mennyire elszántak ezek a fiúk. Ugyanígy nem igaz a kocsi ellopásos dolog is, erről azt nyilatkozta, h valószínűleg sírógörcsöt kapott volna, ha ellopják a kocsiját a ház elől. Továbbá azt is elárulta, h a bedurranás és az orgazmus érzetének azonossá tétele sem egyéb egy marketing fogásnál. Továbbá Ken Waller nem dugta el Mike Katz pólóját. Mike egyszerűen elveszítette, és nem találta meg, a többi részt utólag forgatták hozzá, hogy úgy tűnjön a győzelemért mindenre képes, még ilyen kis gonoszságra is. Amikor Lou és Arnold együtt pumpálnak a kis teremben a verseny előtt, akkor Arnold folyton piszkálja Lout. Az egyik kivágott jelenetben Lou Arnold kérdésére elárulja, h szerinte Arnold fog nyerni, ez 100%. Egyedül az apja nem vette ezt komolyan, ő tényleg elhitte, h Lou legyőzheti Arnoldot.
Na ennyit ezekről a Pumping Ironos dolgokról. Ettől függetlenül nekem megvan ez a film és nagyon szeretem, olykor előveszem megnézni motivációnak.