12316971501353788406.png
  • hykao
    Na látod ez az ami - azon kívül, hogy lehet egymás közt hemszegni vele - teljességgel lényegtelen!
    Ez a csúcsnyomásos baromság csak arra jó, hogy esetleg beszedjél egy jó kis sérülést.
    Nálunk a teremben van egy dagadt madár, aki lejön a terembe, kajával-piával, órákig ott ücsörög, be nem áll a pofája, és semmi mást nem csinál, csak párszor csúcsot nyom, úgy hogy közben hárman figyelik a súlyt, nehogy ráessen...majd pofázik, meg zabál tovább...pfff, mekkora egy barom banyek... :)

Én pl. sose néztem, hogy mennyi a csúcs. Biztos nem sok, mert a maximum, amivel szériáztam a 90 kiló volt...de ki a rákot érdekel, hogy mennyi a csúcs? Nincs az életnek olyan területe, ahol ez érdekes lenne...hacsaknem a nagyotmondó versenyen (de ott úgyis mindegy a valóság...) vagy ha erőemelő akarsz lenni... :))

Egyébként manapság sokan úgy vélekednek, hogy magára a fekvenyomsára nincs is szükség a mellizmok fejlesztésében, mert nagy a sérülésveszély, valamint egyáltalán nem megfelelő izolációs gyakorlat, hisz sok más izmot is túlontúl igénybevesz...