Roman#14378
csuszi, mi a gecinek csinálsz szélmalomharcot? Ha valakin sok felesleg van, annak nem nagy kunszt fogynia.. 25% testzsírról 20%-ot elérni szar kajával lehetséges. De 12%-ról 8-ra menni LEHETETLEN normális kajálás nélkül.
Én ilyen-olyan kajálással kb. egy 18% körüli szintet tartanék, jó kerek fejjel, nagy hassal, lógó cseccsel. Ha odafigyelek a kajára, a csecsem nem hogy nem lóg, hanem rostozódik, csíkozódik, a hasam kockás, néha 1-2 erecske is befigyel. És én 135 kg-os voltam 15 évesen, most leszek 18, és össze sem lehet hasonlítani. Voltam tavaly nyáron 80 kg, de nagyon vékonyka. Most 95, és van fazonom, kezem, meg minden. Bár a combom össze van esve :(
De már dolgozom az ügyön. Heti 4 edzés, de a combot duplán megküldöm. Szeptemberrtől meg a guggolás-lábtolás variációk mellé bejátszik majd a smith is szerintem. Egyszer comboztam smith gépen, életem legjobb lábedzése volt, durván izomláz. Célom télen a 105 kg lenne, de nem sietek. Tavaly télen 100-ig felmentem, de elszállt a forma :) Bár ahogy visszaemlékszem, jó 5-6000 kcal is berohant 1-2 nap, átlag olyan 4.