Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
[email protected] ghz,2 giga ram, 9800 gt 700/1750/2000..... chieftec 450 w
30 kilót híztál egy év alatt???
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Gracie Barra
Gracie Barra
Gracie Barra
Én lehet azért nem pörgök, mert amúgyis kávézni szoktam. Most majd leszokom róla, úgyis terveztem😊
Gracie Barra
Gracie Barra
De komolyra... Azért hezitálok, mert az új edzõterembe ahová járok olyan csúcsszupi gépek vannak, hogy egy széiánál az elsõ két húzásnál belövi a mozgástartományodat és utána mutatja az ideális sebességet egy grafikonon. Ez egy viszonylag lassú mozgássort eredményez, ha követi az ember. Én igyekszem betartani, amit mond a gép így mondjuk ki õszintén nem bírok annyi súlyt a nyakamba húzni pl. tarkómhoz csigás gépen, viszont jobban le is fáraszt. Korábban is igyekeztem lasabban csinálni, mert ezt tanultam, de ez a mostani meg aztán über lassú... Tipp?
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Ha sporolni akarsz a tapkiegeden akkor rendelj INNEN !!! : www.myprotein.co.uk 5 % kedvezmeny ezzel a koddal : MP88473
Most nem motivál különösebb cél, csak a jobb közérzet, meg hogy mozogjak is valamit, mert elég sokat vagyok kénytelen ülni... nade mind1 is ez most.
Én arra gyanakszom ezzel kapcsolatban, hogy a program amit nyúzok ez a 3*x szériás valami nem elég megterhetõ úgy cuzámen egy-egy izomcsoportnak. Osztott edzésnél majd 4*-es szériákat tolok, meg nem egy hanem 3 gyak/izomcsoport. Remélem beválik majd. Korábban így edzettem. Bár most hogy így belegondolok, akkor is egy idõ után nem volt izomláz... <#nemtudom>#nemtudom>
Lehet ez összefüggésben a gyakorlat alatt történõ eröltetett légzéssel? Hogy ügyelek a helyesebb légvételre?
powered by HAVASSY motorsport Vilnius Fabrik Tuning Sport
De azért jó jel, ha van izomláz. De inkább az az intõ jel, ha minden edzés után van, aztán egyszer csak semmi. Ha sosincs, lehet h simán csak ilyen vagy. Vagy mindig rosszul csinálod😄
Gracie Barra
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Mitõl lehet az, hogy nekem meg nem sikerül ütõs izomlázhoz jutni? Pedig nagyon szeretnék! Nem mozgatok megfelelõ nagyságú súlyokat?
Egyelõre ezt az átmozgató edzéstervet követem, hogy a hosszabb kihagyásom után általánosan megerõsödjek újra... Még másfél-két hétig csinálom, aztán osztanám. Viszont izomláz nem nagyon van... Ez jó jel, vagy rossz jel? Lassú teljesítmény növekedést viszont tapasztaltam! (: (nem szedek csak 70%-os fehérjét jelenleg)
Valószínüleg egy nagyon durva izomlázad lehet. Ha tudod valahogy maszírozd, vegyetek valahol sport kérmet (bár én most a Dr. Förster-féle Alaszka Gél-t használom ilyen célra, ami nem kifejezetten sportkrém, annál talán több. Nagyon sok mindenre jó! A hét elején pl. a megfázásomat hozta rendbe, de ez most más téma. A maszírozás meg azért lenne jó, hogy az izomba lerakódott tejsav elmontását serkentsd.
Amúgy pihentesd és igyál sok folyadékot...
U.I.: Amúgy én se vagyok orvos... csak tipp.
Az oké, hogy nõ az izomteljesítmény, de milyen hatással van pl. az ízületekre ez a megnövelt hatású edzés?
Csak azért kérdezem, mert bár a vállam meglehetõsen könnyen fejlõdik, mégis nagyon ügyelnem kell rá, hogy ne sérüljön meg.
aztán kicsit sétálgattam, nyújtottam, akkor jobb volt egy fokkal. leültem és 10perc után megint rossz lett.
az a baj, hogy izomlazítot nem tartunk itthon, úgyhogy azzal nem tudom kenegetni.
és köszi a tippeket 😊
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
mov ah,4ch int 21h end
Pénteken elég sokat edzettem vádlira. Olyan sokat, amennyit még soha. péntek este kicsi izomláz volt mindktét vádlimban aztán annyi.
Tegnap reggel amikor felkeltem sem volt semmi baj, volt egy kis izomláz és Tegnap este sem volt semmi baj. Aztán valamikor Leültem, majd amikor 1óra múlva fel akartam állni akkor nem tudtam kb lábra állni, annyira feszült és fájt mindkét vádlim. Gondoltam majd ma reggelre elmúlik. Hát nem múlt, sõt még rosszabb is mint volt. Most egyáltalán nem tudok járni.
Mi a frászt tudok csinálni hogy holnapra elmúljon?
Nyújtottam edzés után rendesen, edzés közben is, péntek este is.
Most meg nem tudok nyújtani mert irdatalnul fáj.
Ötlet?
Gracie Barra
Én ma (haha) F1 nézés közben unalmamban kipróbáltam az oldalsó hídtartásokat, meg a sima hídtartást is. Majd' beszartam, alig bírtam 20 mp-ig tartani 1et, most meg nagyon érzem a hasam.
Szerintetek jók ezek hasra, vagy maradjak a hagyományosabb edzéseknél? 😊
na akkor asszem mégis kipróbálom 😄D
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Ha sporolni akarsz a tapkiegeden akkor rendelj INNEN !!! : www.myprotein.co.uk 5 % kedvezmeny ezzel a koddal : MP88473
Gracie Barra
ez a Hot Blood valami elképesztõ! aki nem hiszi, próbálja ki! 20 perccel edzés elõtt 4 deci vízbe... Iszonyat, nem hiszem el. És nem szteroid 😊 Bár lehet, hogy betiltják, mert ilyen szintû cuccal naturálban én még közel nem tlálkoztam...
Csak ilyenkor mindig nagy a késztetés, tudjátok.. De jelenleg maradok az egyszerû vitaminszõlõcukorfehérje vonalon, meg eszek. Pedig itt a nyár, sikerült megspórolnom kb. 160 ezer forintot, nagy a motiváció, de inkább nem áldozok pénzt ilyesmire még. 😊 Hátha kedves kanadai rokonság lesz oly' kedves, s a 10 évente egyszer esendõ hazalátogatásra megajándékoz valami kedvességgel, de azért nagy reményt nem fûzök hozzá . 😊
Gracie Barra