12316971501353788406.png
  • dronkZero
    Étvágytalansággal mit kezdjek majd?

Több, mint egy éve diétázom gyúrás(heti 6, tavaly május-december), illetve falmászás(2, idén februártól)+gyúrás(1-2) mellett. Étvágyam nulla. Reggelit nem eszek, az egy adagnyi ebédemet két részletben falom be, úgy 10 óra és délután 2-3 óra tájban. "Igazi" vacsorát csak 2-3 naponta eszem, egyébként vagy semmi, vagy max egy kis nass, keksz vagy csoki, de nem kétpofára, csak egy kevés... De effektíve nem hiányzik, és van, amikor még az ebédemet is úgy kell letuszkolni, pedig finom, meg minden... De mégsem esik jól.
    Igaz, ülőmunkát végzek.

Tavaly májusban változtattam az életvitelemen, azóta leugrott rólam 16 kiló zsír, és érezhetően erősödtem.
    Még van rajtam saccra úgy 5 kiló fölösleg(punnyadtgyenge zsírmalac voltam, na), de ugye ehhez ragaszkodik leginkább a szervezetem. Az a 16 kiló minusz is úgy történt, hogy első két hónapban -10, aztán kb havonta-kéthavonta -1...
    Most vagyok 74 kiló, a cél a "teljes" zsírmentesség. Első körben legalábbis, majd utána meglátom, hogy hová akarok még izmot tenni. Azt viszont már szeretném majd lehetőségek szerint hatékonyan csinálni.

Szal eddig csak jól jött, hogy nincs étvágyam, de attól tartok kezdi hátráltatni a fejlődésemet.

Ha teljesen leszálkásodom, megjön az étvágyam is? Vagy ez tényleg ilyen rohadtul odafigyelős, hogy akkor is magamba kell tuszkolnom a csirkemellet, ha rohadtul nem kívánom?