Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
[email protected] ghz,2 giga ram, 9800 gt 700/1750/2000..... chieftec 450 w
Ha sporolni akarsz a tapkiegeden akkor rendelj INNEN !!! : www.myprotein.co.uk 5 % kedvezmeny ezzel a koddal : MP88473
FOXX írta,hogy õt megdobta,én nem éreztem semmit.Embere válogatja,a nagy többségnek bejött,ahogy olvasgattam a body builderen.
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
01110000 01110010 00110000
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
powered by HAVASSY motorsport Vilnius Fabrik Tuning Sport
01110000 01110010 00110000
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
S hétvégén tartok 1 "fotozást", valamiért szeretem 2-3 havonta felmérni az állapotom.. bár tudom, hogy felesleges 😄
Node itt most a testépítésrõl kellene beszélni. Én talán azt hiszem anno a nõk miatt kezdtem el, vagy nem is tudom. Mindig is hasonlítani akartam a nagy testépítõkre. Már akkor megfogott, amikor kb 8 éves kisgyerekként láttam ilyesmit a TV-ben. Folyton reníroztam is magam, de csak idõszakosan. Fél évet csináltam, aztán meguntam és abbahagytam fél évre, majd kezdtem megint. De semmit sem tudtam anno a kajálásról, sokáig azt hittem, hogy elég csak edzeni hozzá. Aztán kb 17 évesen tapasztaltam, hogyha eszem, akkor tényleg növök is. És mióta hozzáférek a neten a szakanyagokhoz, azóta tudom, h hogyan kell edzeni, mit kell enni. Már majdnem 2 éve csinálom tudatosan. Néha vannak hullámvölgyek (lehet pont fél évente?), de mindig túllendülök rajtuk. Megváltoztatta az egész életvitelemet, és ha van olyan nap a héten, amikor valami miatt kihagytam egy edzést, akkor már "rosszul" érzem magam miatta, és mindenképpen próbálom bepótolni. A családom az elején hóbortnak gondolta, hogy ennyi vitamin, meg csirke-rizzsel, zab-tojás, meg fehérje. Kérdezték is "meddig akarod csinálni ezt?" Azt válaszoltam "ameddig csak tudom". Érdekes, már egy jó ideje nem kérdezték, megszokták. Ha ritkán látott rokonok jönnek, akkor mindig elcsodálkoznak a változásokon. Nem esik rosszul ez a fajta dicséret, de akkor is magamért, és nem másokért csinálom. Hogy legyen egy kiállásom, határozott fellépésem, önbizalmam, hogy egészséges, edzett és NAGY legyek.
Már hozzám is fordulnak tanácsért mások, és örülök, ha segíthetek nekik, és fõleg akkor örülök, hogy õk magukon tapasztalják a változásokat. Szép ez a sport.
U.i.: Fél év alatt egyáltalán nem lesz belõled óriás. Fõleg, hogy az elsõ látható változások is hónapokba telnek. Fél év... ugyan már.
mov ah,4ch int 21h end
Ha sporolni akarsz a tapkiegeden akkor rendelj INNEN !!! : www.myprotein.co.uk 5 % kedvezmeny ezzel a koddal : MP88473
Csak az idõzítést rontottam el. Vagy fél óránál többet kell ráhagyni, vagy tényleg éhgyomorra kell.
Gracie Barra
Live for nothing or die for something.
Amúgy most szombaton volt verseny, 1. lettem a kategóriámban, a felnõttben pedig 6.
(nem felvágásból) jó verseny volt, jó volt a hangulat, érdekes, voltak jó csajok is😄 pozitívan hatottak rám😄
Most a cél hogy jövõre ugyanekkora legalább 20-25 kg erõsödni fekve. Meg elvileg ha minden igaz, Októberbe lesz felhúzó-verseny, na oda is készülök, ha lesz.
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
Gracie Barra
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Frayer: elég nyominger vagyok má én így is, nem kell rátenni még xD de legalább ingyen fogok edzeni mégha naponta fel is kell autópályáznom érte és vissza xD
Leirnám az edzéstervemet,ami azok számára lehet hasznos,akik nem tudnak edzõterembe járni,vagy sokat utaznak,és nem élnek rendszeres életet,mint én is😄
Januárban 101 kiló voltam,elég szép pocakkal,amikor is elkezdtem az alábbi edzést.
1. hét
1. nap 6x 10 fekvõtámasz (2 perc pihenöidõvel) Mell
6x 4 felhuzás( nekem ennyi ment elöszörre) bicepsz
Hasizom: felülés,lábemelés
2.nap 6x4 kézenállásból vállnyomás váll
6x10 guggolás láb
Hasizom
3.nap 6x4 szélesen felhuzás Hát
6x10 2 szék között nyomás Tricepsz
Hasizom
4.nap Pihenés
5.nap 6x11 fekvõtámasz
1x5+5x4 felhuzás
hasizom
6.nap 1x5+5x4 kézenállásbol nyomás
6x11 guggolás
Hasizom
7.nap 1x5+5x4 szélesen huzás
6x11 székközött nyomás
Hasizom
Majd pihenés,és igy növelve hetente 2 vel a gyakorlatok számát,elég állandó a fejlõdés,és nem is nagyon terheli meg a szervezetet. Persze a kezdõ gyakorlatszámok opcionálisak,én ennyit birtam,de másnak ez változik. A cél 50x6 fekvõtámasz,guggolás,és szék közé nyomás(mell,láb,tricepsz),és 10x6 felhuzás,szélesen felhuzás,kézenállásból nyomás. Emellett,egyszeri futás,uszás ha lehetséges,1x vagy 2x boksz(opcionális)ami 10-15 perc ugrálókötél,árnyékboksz sulyzoval vagy anélkül,ha van zsák,zsákolás. Lépcsõzés,én 10 percel kezdtem,az aktuális lakohelyemen(szállodában,lakásban) futok lépcsõn. Hetente 2.5 percel növeltem az idõt. Most 30 percet lépcsözök(nagyon jo álloképességnövelõ). Az egészhez kell egy állitható rud,amit ajto közé lehet szerelni,vagy bármilyen rud amin lehet huzodzkodni,a fekvötámaszhoz,és a többihez nem kell segitség. Most 45x10 fekvötámaszt,guggolást,székközé nyomást,és 1x10+5x9 felhuzást,ill vállbólnyomást csinálok(közel cél😊). Közben a sulyom lement 90 kilora(január ota) ugy hogy a karom,vállam nagyobb,ill szálkásabb lett. Természetesen nem ettem kenyeret,és sok gyümölcsöt ill zöldséget próbáltam enni,az ötszöri napi étkezéssel.
Ennyi lenne,ha valakit érdekel esetleg valami akkor kérdezzen nyugodtan.
Viszlát
Triathlon for life
Általában a csajok empatikusabbak, ergó ha egy fiú még ha szarul is néz ki és kellõen elég sokáig nyomul a lányra, persze nem agresszívan, hanem sokáig udvarolgat, akkor a csaj úgy fogja érezni, hogy Õ ennek a fiúnak nagyon sokat jelent, sokkal többet mint annak a múltkori jóképû srácnak aki csak az egyik este zaklatta hogy megdughassa. A lányoknak általában az elõbbi többet ér, mégha nyomorékul is néz ki, és a fiúknak jobban számít a külsõ mint a belsõ, míg a lányoknál az számít hogy ki mennyire szereti õt, és hogy hogy tudja kimutatni ezt neki. A megfelelõ varázsszavakkal is sokat el lehet érni ha teljes átéléssel mondod õket, persze nem túljátszva Az ilyen bla bla szöveg sokat jelent a lányoknak, "te vagy a legcsodálatosabb dolog az egész életemben bla bla.. "
Ha egy fiú túl büszke kimondani ezeket mert olyan "macsó" akkor azzal pontot veszít a lánynál. És általában így van ez, amit az elõzõ hozzászoló is írt, így lesznek a nyomiknak jó csajai, de így már az a nyomi nem nyomi, hanem okosabb, és tud küzdeni a céljaiért, kitartó. Innentõl fogva nem nevezhetjük nyominak. 😄
I love to walk in the rain, because no one knows im crying
Más aspektusból. A nyominger szarul néz ki, ezért nehezebben ér el és kap meg bizonyos dolgokat. Ezért többet kell küzdenie dolgokért, kitartóbb. Ha csajozni óhajt azt is kitartóbban teszi, több ideig nyomul. A hosszú ostrom pedig általában gyõzelemhez vezet. Ellenben egy jó csávó rányomul, bepróbálkozik 1*-2*, aztán ha nem jön be odébb áll, mondván jön majd másik.
Más aspektusból... 😊 Lehet, hogy a nyominger elesett szerepe meghatja a leányzót. Így az anyakomplexuszban szenvedõ nyominger pinához, a bombanõ meg egy általuk normálisnak mondott fiúkához jut...
És nagyon úgy fest hogy mûködik a dolog. Már csak toldozgatom, foldozgatom.
Gracie Barra
Gracie Barra
A testépítés, aka gyúrás segít az önbecsülés visszaszerzésében. Hogy érzed a fizikai tartalmat is a fizikumod mögött. A kiállásod más lesz. A fellépésed... és ehhez tényleg nem kell sokat tenni. Mellesleg szvsz, a nõk nem feltétlenül arra buknak, hogy izmos vagy (bár eddigi tapasztalataim szerint hamarabb beindítja a fantáziájukat), hanem hogy sportolsz. Hogy foglalkozol magaddal és igényes vagy annyira önmagadra nézve, hogy törõdsz a megjelenéseddel. Ha ehhez még van egy kis stílusod és humorérzéked, akkor bármelyik nõ megszerezhetõ!
Gracie Barra
Az meg hogy a pocakot szeretik hát... Lehet az is egy ürügy, de igazából lehet marhárea nem érdekli az egész😄 Azért egy finoman kidolgozott, de azért nem kigyúrtállat testre elég sok nõ bukik, de még akkorsem ez a döntõ. Az arc a döntõ, amin nem lehet sokat változtatni. És persze lövöd az egészet, ha egy tahó paraszt vagy.
Gracie Barra
Aki a célokat akarja, annak az eszközöket is akarnia kell.
Hogy jobban nézek ki, az egy kellemes melléktermék.
De ez is olyan, mint a fejlõdés. Ha nélküle nem ment, vele se fog. Kicsit segít, de új ember nem leszel tõle ilyenm célokkal. Csak egyenes út a feladáshoz.
Gracie Barra
Nekem mindig azzal jönnek hogy pont az a jó ha egy pasin van egy kis pocak, amit kis párnának lehet használni, nem jó az ha egy pasi nagyon izmos mert a csajok szerint az undorító, stb stb. Meg egyesek megbélyegeznek hogy idióta kigyurt AGYATLAN állat.
Holott közben szoftver fejlesztõ mérnökire járok és hobby programozó vagyok. De ha ezt kiírnám a mellkasomra akkor meg, felvágós lennék. Szóval a nõkhöz én sem értek, nincs is használati utasítást adni egy nõhöz sem, mert maguk sem tudják mit akarnak, vagy hogy mit szeretnek.
Ha egy csajnak nem jössz be mert vézna vagy, akkor, akkor sem fogsz bejönni neki ha egy évik keményen gyúrsz és elég vagányul nézel ki, mert akkor gyártani fog egy másik indokot hogy miért nem jössz be neki. De igazából õk maguk sem tudják megfogalmazni logikusan, olyanokat mondanak majd hogy nincs meg a szikra, jó pasi vagy, de nem te vagy az ideálom, stb.. stb. aztán idõvel lehet alád fekszik, de a másik héten meggondolja magát, aztán a következõ héten megint vissza, de egy hét mulva megint más tetszik neki. A fiatalabb lányok mind ilyenek. Majd olyan 25-30 éves korban kezdenek észhez térni addig ne is várd. De akkor már házasodni akarnak és gyereket nemzeni, kezdõdik a baj. Akkor már megint más problémád lesz, akkor már menekülnél tõlük, hidd el haver sosem lesz jó a férfiaknak ebben a világban. Még jó hogy mostanában elég frankó kis pc játékokat adnak ki.
Neked rendes kaja kell, rendes edzés és megfelelõ alvás. Ha ez rendben, akkor nincs olyan tényezõ ami elbaszná a fejlõdésed kezdõ szinten.
Gracie Barra
Egyébként szerintem lehet fejlõdni szar kajával is max fél-1 évig, ha a kajád rendben van, akkor nem lehet hogy az edzéssel van baj? Nem vagy túledzett? Vagy túl alacsony az intenzitás? Lehet csak kellene 1-2 hét pihi. Hmm?
De mondok jobbat!
3 éve, én is totál leépültem, mondhatni majdnem elfogytam. Megoldás: intenzív házi koszt (akkor még az Éam. fõztjébõl) napi 5*, plusz turmix (elõször magas ch tartalmú majd folyamatosan áttértem a tiszta magas %-ú fehérjére, plusz creatin (por, a turmixba keverve), plusz nasi. Edzések elõtt energiaital. Így két hónap alatt 13 kiló jött fel. Nem volt a legtökéletesebb összetétel, de alapnak nagyon jó volt!
Szóval zabálj amennyit bírsz, mert gyanítom itt rontod el a dolgot, ahogy Frayer is utalt rá!!
Kiszámoltad már kb. minnyi kcal-t viszel be kb. naponta? Mennyi fehérjét kb.?
Amúgy milyen a testalkadod? Milyen edzést követtél, heti hányszor... Ossz meg néhány részletet plz, mert nem hiszem el, hogy létezik olyan ember, aki nem tud fejlõdni!