-
Na én dobok még egy képet magamról, mert ide úgysem nagyon jönnek képek. Naszóval. Első képen tavaly nyáron vagyok látható, 65 kilóval, egy motoron sörözve. Hát nem vagyok egy sportos alkat, jóvanna.
Az ivás jobban ment akkoriban, meg a buli.
A második képen egy (azt hiszem) két hónappal ezelőtti állapot, 75-76 kilóval, másik felén meg olyan 78 kilósan, bár néha még most is lemegy a mérleg 77.1-re
. Sajnos a két kép között (75-78 kg) nem telt el sok idő, de azért látszik némi változás a mellen, szálkásabb lett a vállam, ici-pici hasizom is lett, és végre kezd alakulni a csuklyásom is.
Azt viszont szerintem jól látni, hogy a motoros és a mostani kép között jócskán van különbség, majdnem +11-13 kg 9 és fél hónap alatt. Persze, lehetne jóval több is, de egyelőre nincs sütőm, így csak szívességből sütnek nekem az ismerősör. Amikor felhívom őket, már csak azt kérdezik, mikor viszem a csirkét.
Szegények... Na mindegy. Azt hiszem ezentúl kéthavonta csinálok képet hónap végén, kíváncsi vagyok jövő nyárra mi lesz az eredmény. Abban is bízom, hogy a havi kb. 1 kilós növekedés nem fog abbamaradni, de hát ez ugyebár rajtam múlik, meg a kajáláson. Olyan 85 kg-ra szeretnék tömegelni nyárig, aztán kis diétával vissza 80-ra. Aztán kezdődhet elölről az egész tömegelés.
Végezetül a képek (nem kell röhögni
):