12316971501353788406.png
  • Roger6
    Ha tömve van lével, akkor vegyen pulyka/csirkemellet, halat (ez is elég drága pl.), sokat, ne tápkieget. Én 10 hónapja foglalkozom a testépítéssel, tehát nem vagyok nagy öreg a sportban, de 2 hónapja leálltam a tömegnövelővel meg a fehérjével, és láss csodát, ugyanúgy jön rám a havi 1-1,5 kg, és többet zabálok. Nem kell ide kieg. egy csomó ideig. De milyen jól néz ki a gyerek 180 cm 60 kilósan (csontvékony), a kezén a kesztyű mer' attól brutálabbnak néz ki (szerinte), meg hát ugye a szkálytekes sékerben a cucc. Így van ez kell neked (persze, edzés után én is szoktam inni, de nem erre alapozok). Amikor meg megkérdeztem, hogy mit evett ma, egyből nyomta, hogy a párizsis szenyát, de csak délben volt ideje kajálni. WTF? Asszem ezzel be is fejeztem a társalgást vele. Mi az, hogy nincs ideje? Én fél órával előbb kelek, mióta a kaja elég fontos szerepet játszik az életemben, és abszolút nem megterhelő. A szükségletet meg szerintem az első egy évben nem a tápkieggel kell megoldani, hanem rendes kajálással. Vagy lehet még egy év után sem kell, majd ha odaérek, mesélek. :)