12316971501353788406.png
  • kisagica
    Ez így igaz... Én sem kilókban mérem magam. Hisz én kilókban 88 kg-ot nyomok... Vádlim 42 cm körben, de ez izom, combom 62 cm körbe, de van rajta háj... A hátsócombomon, meg a belsőn is...
    Hasamon is van felesleg, derekam ma reggel 88 cm volt, júliusban meg kereken 100 cm...
    Csípőszélességem júliusban 115 cm volt, mára lejjebb ment 108 cm-re.
    Mellbőségem nem változott, maradt a 108 cm...

Hozzáteszem nem vagyok egy törékeny alkatú leányzó!!!!!!!!
    Régen Latinoztam, tehát táncoltam...
    A táncpróbák előtt bemelegítés így nézett ki : mögöttünk lévő focipályán 5 kör futás, 2 kör séta... minden nap... Megvolt az alakom, és a fittségem... Majd szépen lassan a térdem és a bokám sínylette meg a dolgot, így abba kellett hagynom... 4 éve nem táncolok, és feljött 20 kiló fölösleg...

Bízok benne hogy le fog menni, még ha nem is 20, hanem csak 10, már akkor boldog leszek...

Minden este kijárok futni, vagy a kutyámmal, vagy nélküle, de megyek, és csinálom, mert az akaraterőm megvan hozzá...

Nem sokára rendelni fogok valamilyen fehérje shaket, és még valamilyen zsírégetőt... De addig nem lehet, amíg nincs valamennyi izmom... A lábam nagyon jól halad, combom is... De ez még édes kevés...

Konditerembe is csak akkor fogok már járni amikor kezd látszani az eredmény...
    Személyi edzőt fogadok, és megcsináljuk a lehetségest!

Mert ugye minden lehetséges, csak bíznunk kell magunkban...
    Pl.:
    ma is 25-30 percet futottam... Igaz vannak megállásaim, mert még nem bírom, de csinálom... Amikor megállok, nem iszok rögtön vizet, had szokja a tüdőm...

Asszem ennyi...

Mindenki beláthatja hogy csodákat lehet magaddal csinálni, csak kitartás kell, és akaraterő..
    Mert ha minden reggel úgy kelsz fel, hogy ohh, most nincs kedvem semmihez, majd holnap este megcsinálom, akkor kész itt vége... Feladtad...

Nem igazam van????

A 90 naposról annyit hogy szart sem ér... Mert minden tápanyagra szüksége van a szervezetnek... Minden Mikro és Makro anyagra... Vízet is minimum 3 litert kell inni naponta!!!!!!

Én spec. a párom akarom visszaszerezni, és az a cél van a szemeim előtt, hogy már a karácsonyt újra együtt töltjük, kettesben!!!!!!
    Nekem ez ad erőt, és hiszek magamban hogy megtudom csinálni!!!!!!!!!!!!!!!

Prédikációnak vége!