Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

õ is itta a turmixokat csak én folyamatosan scitecet õ meg biotechet fehérjét meg töminövit

powered by HAVASSY motorsport Vilnius Fabrik Tuning Sport

PyRex
minden cucc nélkül?

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

azé mikor az edzõtársad akivel elkezdted fél év alatt 10 kilot felszedett kicsit lelombozó

csuszi
ez az arnolods dolog aranyos volt😊😄😄
amúgy senki se gondolt bele az alábbi "mesterek" közül, hogy a fél év alatt 2kg nem is rossz? az 5 év alatt 20kg!!!!! hol szar az? inkább azt kellene megértenie, hogy ez a világ legtürelnmesebb sportja. 2-3 év az elsõ igazi eredmény kezdete. az igazi végeredményre meg 5-10 év után számíthatsz. lelombozó elhiszem, de ez az igazság... és fél év alatt 2kg az nem rossz. átlagos.

MJ rulz Pink Team The Only One

ezt az egészet magam miatt is kezdtem el tetszettek az rnold filmek meg a nagy emberek de a lányok is közre játszottak benne

Frayer
A nõk miatt nem érdemes ezt csinálni. Magad miatt, és nem a kinézet miatt.

I love to walk in the rain, because no one knows im crying

neevous
Gondolom már te is ismertél olyan lányt, akinek nem volt szép kerek feneke, formás melle, mélybarna szemei, de ennek ellenére olyan stílusa volt, hogy simán kellett volna. Elég, hogy vmi megfogja a másikat, aztán nem az fog számítani, hogy mekkora karod van és hány kiló vagy.
Just my 2 cents...

ez az egész érett bennem egy ideje erre azt hidtem találok egy normális nõt aki nem a külsõt nézi hát tévedtem mert már látom hogy nem lessz semmi és ma betelt a pohár

És mitöl tudnék fejlõdni ha attol se törödjek bele ez nagyon nehéz

Frayer
Ha eddig nem fejlõdtél, sustával sem fogsz.
Szerintem csak azt hiszed hogy eleget eszel közben mégsem.
Gyakori jelenség.

PyRex
Nem akarlak elkeseríteni de ha nagyon szar a genetikád, akkor a sustanontól se várj csodát.

PyRex
Azért még mielõtt valaki itt megvádolna, senkit nem akarok növi szedésre bíztatni. Egyedül elkezdeni tolni kb. egyenlõ a halállal. Na jó ez túlzás, de igen komolyan szét lehet vele cseszni magát az embernek. A másik meg, hogy egy RENDES kúra iszonyat drága - lehet minimum 1-1,5 millió (igen: millió) forinttal számolni. Még egyszer mondom, hogy a minõségi és hatásos cuccról beszélek, ami ér is valamit. Azon kívül nagyon hamisítják és mivel általában orvos nem fog neked felírni (pláne nem ilyen mennyiségben), ezért tuti, hogy illegálisan kell beszerezned, ami egyrészt adott mennyiségnél már büntetendõ, másrészt meg mivel illegális, jó esélyed van rá, hogy nem is növit kapsz, hanem valami más cuccot... Szóval én egyelõre lebeszélnék mindenkit errõl.

rendesen ettem ittam a kiegészitõket komolyanegyszerûen szar lehet a genetikám ahogy drugs bunny mondaná fél év kb 2 kilo

Brolly
kíváncsi vagyok a részletekre, hogy vajon miért nem fejlõdtél...

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Üdv én járok edzeni már egy ideje de már belefáradtam hogy nem fejlõdök ugy ahogy szeretném sajnos elég vékony vagyok és már unom hogy csak ez számit a lányoknál mekkora vagy belefáradtam hol tudok sustanont szerezni?

Frayer
40 egységes Somatropin kiszerelést tudok 200 euróért. Ami 5 fiolából áll, hasonlóban van mint a deca. Teljesen szintetizált, mesterséges hormon, tehát nem szarvasmarhából lett kivonva, így nem is fertõzhet.
Így ha napi csak 2 egységet szursz megúszhatod napi 10 euro körül, az olyan 2500 - 2700 körül van /nap. Most nem tom az árfolyamokat. De lehet ennél olcsóbban is szerezni egy kis utánna járást követõen.

Brolly
Ez szerintetek jó lehet, ha már itt tartunk.

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Frayer
4 egység szerintem bõven elegendõ ha profi testépítõ vagy, nem azonnal jön a hatás , de ennél jobb zsírpucoló nem létezik. Egyszerre pucilja le a zsírt és növeli meg az izom méreteket is, tartósan.
Ami azt jelenti, hogy nem csak az izomsejtek volumenét növeli, hanem egyenesen az izom õssejteket, myoblastokat, vagy mik azok diferenciálódásra készteti, ezzel számszerûleg is új izomsejtek jönnek létre. Nagyon komoly cucc. Azért vannak mellékhatások, nagy adagban könnyen diabéteszes lehetsz, mivel nem vagy orvos, nem tudod jól adagolni magadnak. Megvastagodhatnak az újjaid, csontjaid, állkapcsod, kicsit ogrévé fejlõdhetsz. 😄 De csak nagy dózisokban.
Amúgy nem ismerem a szert, nincs vele tapasztalatom, de tudom hogy szubkután kell beadni a bõr alá a hasnál, ami nem olyan kellemetlen mint a seggszuri.

Mennyibe van most ez a növi ? Mennyi kell 1 napra ?

Ha sporolni akarsz a tapkiegeden akkor rendelj INNEN !!! : www.myprotein.co.uk 5 % kedvezmeny ezzel a koddal : MP88473

Jó lenne a növi, de rohadtul drága. 😊

Amúgy tény, hogy rengeteg pozitív hatása van, Sztalóne mikor lebukott vele, megmondta, hogy "ez a növihormon lófasz, nem árt az semmit".

Bár, ha tényleg ilyen "csodaszer", ahogy PyRex írja, akkor megéri az árát. Gondoljatok bele, hogy egyesek mennyi szar kozmetikumra-kencedologra költenek VAGYONOKAT.. 😊
Jól hangzik😊
Akkor gondolom a sejtosztódásra van hatással, úgy logikusnak tûnik a dolog.

Gracie Barra

FOXX supreme
Na akkor holnaptól !😄

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

PyRex
iszonyat módon regenerál, izületek, izmohúzódások, sebek, stb. eltûnnek / megszûnnek. idõseb korban sem fog az ember látványosan öregedni, kevesebb ránc, kevesebb izületi fájdalom, feszes bõr és az izmok sem épülnek le. haj nem hullik annyira és / vagy nem õszül. ráadásul azt mondják az okosok, hogy olyan szinten lepucolja a zsírt, hogy szinte tök mindegy, hogy mit eszel... sõt idõsebb korban a potneciára is jó hatással van.

a mellékhatások? hát meg kéne kérdezni az öregeket (Arnold és társai) - bár õk embereknek nem való mennyiséget toltak belõle. Meg azóta fejlõdött az orvostudomány is ilyen téren. Régebben összefüggésbe hozták a daganatos megbetegedésekkel, de ezt nemrég megcáfolták. Egyelõre ennyi.

Hmm. na ezen érdemes elgondolkozni. Ami persze nem azt jelenti, h rohanok a dealeremhez, de akinek van esze, az elolvas minden fellelhetõt ezzelkapcsolatban (tanulmányok, tapasztaltok, fórumok), és az alapján 1-2 év múlva akár be is vállalható.

Amúgy nagyon durva alatt azt értik, hogy nagyon jó hatás rossz hatás nélkül?

Gracie Barra

PyRex
valamennyire ide vág

egyre gyakrabban hallok több helyrõl (orvosoktól is!) olyan infókat, hogy a növekedési hormon (nyilván nem agyatlan módon szedve) nagyon durván jó hatással van a szervezetre.

Frayer
Szerintem meg elképzelhetõ. Amíg nem ál le a természetes növekedési hormon termelésed és nem záródnak be a növekedési fugák a csontokon addig minden további nélkül növekedhetsz.
Ha ezt még fokozni akarod akkor szedjél minél több arginint és ornitint.
Az jót tesz a növekedési hormon termelésnek.

100% zsírszegény? A zsír alaptápanyag.

Gracie Barra

PyRex
szerintem kizárt.

BADE
Próbáld zsírszegény tejjel

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

GAthersw
Srácok szerintetek elképzelhetõ, hogy 20 évesen megint elkezdtem nõni? Már egy jó 3 éve stagnál a magasságom 181 cm-en, de most, hogy nem edzek már majd 1 hónapja, de a vitamint meg a CaMg-t ugyanúgy szedem, és mivel nincs sulyzós edzés, nem sokkolom az izmokat/terhelem a csontokat úgy vettem észre a magas Calcium bevitel miatt a szervezetem megint elkezdte a csontjaim növelését. Ugyanaz az érzésem van mint kb 8 évvel ezelõtt mikor nõttem és karomon lábamon a hajlatoknál a csontok mindig nagyon fájtak, mintha nyújtanák. Elég idegesítõ mert nem nagyon tudok tõle aludni, meg amúgyis hova nõjek már, a nõk 90%nál így is nagyobb vagyok a maradék 10% meg... kidöntött fát meg lehet gallyazni 😄

01110000 01110010 00110000

redbull0304
Nálunk, egy 50 éves, az nem bácsi, hanem egy közepes életkörû, és nem mondható öregnek!😄 De van benne igazság, amit mondtok, ez emberfüggõ is, én nagyon általánosságba így vettem észre! Lehet, nektek van igazatok! 😊

Danny1987
nem öregednek gyorsabban viszont szivosabbak az ziherr.
50 éves bácsi egész nap tudja pakolni a cementes zsákot most odaküldenél egy városit tõlem lehet testépitõ biztos nem bírna úgy.

Live for nothing or die for something.

nem kívánok vitába szállni, nyilván városban is van 100 éves és falun is, mindenesetre Te 6 kemény évet éltél falun, én pedig 27 évet, úgy hogy mindennap a városban is mozgok ettõl függetlenül, khm...

nagyapám 86 évesen tavaly nyáron is 40 fokban pl. szedte a dinnyét, míg egyik bnõm városi úrinõ nagyanyja 60 évesen nulla munkával a háta mögött alig bír menni is...

uff
PyRex
1. attól függ mit akarsz elérni
2. miért olyat vettél?
3. baromság
4. passz
5. lol

Hello!
1.Szerintetek érdemes eladnom a volumass 35-öt és vennem fehérjét?
2.a bajom a volumassal h rohadt szar az íze (málnás)
3.esetleg lehetne e úgy beszedni h megeszem a port+ rá a vizet?
4.Vagy mi lenne a jó megoldás?
zmeor
<#hehe>

leszarom a konfigod...

redbull0304
Ez hülyeség! Falun sokkal gyorsabban öregednek az emberek, a fizikai munka és a kozmetikai szerek nem használata miatt! Falun ritkán találni 80éve bácsikát átlag 60-70éves korba meghalnak! Mi is éltünk falun kemény 6évig, a szomszédokba voltak 40év körüli nõk akik kb. 50nek néztem ki, anyám 40éves volt akkor õt ott mindenki 30évesnek nézte! És már kisebb korba is jellemzõ ez, barátom focicsapatába, amik nagyobbak az átlagnál és idõsebbnek néznek ki azok álltalába falusiak! A falusi élet sokkal jobban igénybe veszi az ember szervezetét mit, a városi élet!

Frayer
Jóvan, én azt akartam kihangsúlyozni,hogy az ókorban nem volt Mc'donalds, meg pizzaHut. Most meg egy rakat olyan hely van ahól szinte csak szar, mûkajákat lehet kapni.
Miért van az hogy én itthon olaj nélkül, só nélkül, tartósítószerek nélkül, majdnem 100% zsírszegény ételeket tudok csinálni, amiknek szerintem baromi jó ízûk van, saját izlés szerint. És közben meg csak ömlenek ki a gyárakból az egészségtelen ételek.
Holott, kis ráfordítással meg lehetne csinálni egészségesebbre is.

egy 80-nak kinézõ öregúr falun valójában 80+, tudom mert ott élek 😉

50-60 éves 80-nak kinézõeket max a kocsmák körül találsz, de azok szesz-egerek, más tészta
Persze, mindenkinek van egy rokona, aki 100 évig élt. De itt most az átlagokról beszélünk. És átlagosan az emberek nem 7x évesen haltak, hanem jóval kevesebben. Még a csecsemõhalandóságot levonva is.
És miaz, hogy egészségesebben éltek? Miért is? És legfõképp meglátszott rajtuk az a fene nagy egészség? Mert sztem nem különösebben, az ismert tényeket megnézve.

Gracie Barra

annyi, hogy volt egy olyan elmélet, miszerint annakidején rohadt nagy volt a csecsemõhalandóság, gyermekhalálozás ésatöbbi ésatöbbi, így aki ezeket a korokat túlélte, az egy szívosabb típushoz tartozott.. ennek ellenére az átlagéletkor mégis rohadt alacsony volt.

De átlagéletkor lehet alacsony a nagy gyermekhalandoság miatt is tulképp. De azt nem mondom, hogy egészségesebb kajákon éltek. Csak egészségesebben.

Mert gondoljunk bele. Szalonna-disznozsír, kenyér, kolbász-levesek. Nem túl jól hangzik, mi? De megtehette a nép, mert aki egész nap kinn dolgozik, fizikai munkát végez, annak kell a magas kaloriabevitel s a telített zsírok, hogy ne dõljön ki.

A nátrium-kálium pedig kajából-vízbõl megvan, erre nagoyn sokat rásózni hülyeség. Egy kevés a fûszerezéshez, de külön nagyon agyonsózni nem sok értelme van.

De a másik oldal Urban legendje, hogy "nagyapáink is itták a páleszt, ették a kolbászt, szívták a szivart, s mégis eléltek 99999 évig" is egy kurvanagy fasság. Falura kimész, megkérdezel egy 80-nak kinézõ öregurat, hány éves, valószínüleg 50-60 közt lesz a válasz. Öregebbnek látszanak õk, mint amilyenek valójában. 😊
csuszi
uff

redbull0304
"Az emberi test két legfontosabb alkotóeleme a víz és só. Mivel vizet és sót mindennap veszítünk, folyamatosan pótolnunk kell ezeket. Se só, se víz nélkül nem lenne élet a földön. A só koncentráció biztosítja a vérplazma ozmotikus nyomását, amely a vér és szövetek közötti anyagcserét teszi lehetõvé. Só nélkül nem lennénk képesek egyetlen gondolat megfogalmazására sem, ugyanis az idegrostok csak akkor képesek az impulzusok továbbítására, ha a sóban levõ elemek a kálium és nátrium jelen vannak." <#bee1>

Különc
Fú, ha tudom hogy ilyen vitát robbantok ki, akkor csöndben szenvedek... 8)

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Zocsi
Azért nem egy gyenge pontja van az érvelésednek. A só kb. a legalapvetõbb érték volt az ókorban és vélhatóen még korábban. Élettanilag is az egyik legfontosabb ásványi anyagunk. Ahogy juzosch is említette már, korábban fizetõeszköznek. (Elég ha csak a Só király mondájára gondolsz.) Az meg hogy puffaszt, mert visszatartja a vizet. Kémia órára jártál amúgy?
A másik pont, hogy az õsembert hozod és úgy beszélsz rúla, mintha tök jól ismertük volna az akkori gasztronómiát és életmódot, ha egyáltalán léteztek õsemberek.

Én inkább mondom azt, hogy a mai népbetegségek (diabétesz, érrendszeri megbetegedések, stroke, rák és satöbbi) nagyrészt lelki eredetû, a stressz miatt van. A mai kor emberének túlhajszolt és -pörgetett életmódja azért elég rendesen betesz a szervezetünknek.
Ami meg a kaját illeti. A gyártók nem azért tesznek bele különbözõ adalékanyagokat és nem természetes vegyületeket, hogy mérgezzenek minket. Hanem azért mert elõállításuk olcsóbb (mintha természetes dolgokból nyernék ki), adott esetben hatékonyabbak is. Az ilyen ízfokozók, színezõ és tartósító anyagok meg azért vannak benne, hogy ha a világ másik felérõl érkezik a kaviár az asztalodra és adott esetben másfél hónapot a tergeren zötykölõdött, akkor is meg tudd enni. A mai kaja és gyógyszeripar, de a sport is üzletág. Mindenki a profitért dolgozik. Ezzel nincs semmi baj...

PyRex
basszus, de ne hasonlítsd már a mai ember szükségleteit az õsemberekéhez 😄

Egy dolog, h az ember a szépre emlékszik, de ez azért már túlzás😊

Gracie Barra

csuszi
méghogy több foguk volt. szegény fogorvostársadalom most köti fel magát.

csuszi
tudod az a baj veled, hogy néha elég lenne visszavonulót fújnod, és azt írni, hogy okesz, lehet baromságot írtam. tévedni emberi dolog. rák pedig azóta van, mióta emberiség. csak nem tudták hogy az. amúgy az ókorban nevezték el ráknak.
kamasz koromban én is jöttem ezzel a hülyeséggel deres (orvos) édesapámnak hogy a régiek bezzeg de egészségesek voltak. aztán jól elhajtott a halálba a városi legendámmal együtt, ne beszéljek hülyeségeket.

Tudod kik a diabéteszesek és a rákosok? És kiknek hullik a foga? a középkorúaknak, illetve a náluk öregebbeknek. Nos ilyen réteg akkoriban nem is volt, hamarabb megpusztultak dinoszaurusztámadásban, vagy egyszerû náthában, minthogy rákosok lehettek volna.
Akinek nem volt foga az is gyorsan megpusztult, mert éhenhalt, szóval a fogatlanok sem voltak túlreprezentálva😊

Gracie Barra